reklama

Październik 2008

hey Mamuski!
Jak na razie udało się M. w 80%. Chodzi o lekarza i badania. Podano nas zły adres, w ogóle nie po tej str. Wisły.:wściekła/y: M. oczywiście całą złość przelał na mnie przez tel. Zadzwoniłam do lekarza (a mogłam zrobić to wczoraj!!!!) dowiedzieć się ul. i nr; M. się udalo z moim "wspomaganiem" na Googlach :sorry: trafić. Jest już po wszystkim, teraz czeka na wyniki i jeszcze raz ma sie pokazać w gabinecie doktorka :laugh2: Jak wróci, bedzie miał piekną, pełną miłości przemowę od żonki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Z rozmachu zrobiłam obiad, pranie, odkurzanie, umyłam lodowkę, pozmywałam, teraz się biorę za pranie dywanów, bo Mały zasnął. U Radka jeszcze gile lecą z nosa, ale takie gęstsze i ładwie współpracuje ze smarkaniem w chusteczkę :laugh2:

Laski, jak nastroje u Was??????

PS. Agamir, genialne foty Młodzieńców!!!!!!!!!!!! Uważaj na te fosforany, bo to jedna z przyczyn kamieni nerkowych :baffled::tak:

Buźka :********************

reklama
Witam i ja:-)
U mnie nastrój ok.
Wczoraj po raz pierwszy zostawiliśmy Bartka u znajomych, mają synka 5 mc starszego, więc chłopcy się pobawili a my z M poszliśmy do kina:-)
Czułam się jak nastolatka, za rączkę bez dziecka.
Jak wróciliśmy to Bartek nawet do nas nie podszedł,tak był zajęty zabawą. Aż mi się smutno zrobiło bo myślałam że przybiegnie do mnie stęskniony:sorry:
W przyszłym tyg jedziemy zawieść Bartusia do dziadków na dwa dni. To będzie taki sprawdzian dla nas i dla niedgo.

Dajecie jeszcze wit D, czy jakieś zestawy, a jak tak to jakie i ile, D juz jakiiś czas temu mi się skończyła i nie wiem co dalej????
Mi kazała dawać tran zamiast wit D ale Bartek nie chce go pić. Więc jak pójdziemy na szczepienie w marcu to poproszę o wit D:tak:
Półki co mało jest jeszcze słoneczka:sorry:

Maksiowa sto lat
magda współczuje raz jeszcze, ja na teściów narzekac nie moge, jedyną wadą to to ze są palaczami, ale ze starymi nie potrafie się dogadać, więc dlatego mamy takie tempo w remoncie
czarna a co masz nadzieje ze niezauważy zmiany fryzury;-)
agamir zdrówka i cierpliwości życze, choć mi czasami jej zaczyna brakować przy jednym, cudne masz chłopaki
gosia uuuuuuuuuuuu ale podpadł

Witam mi dopiero przed chwilą udało się mlodego położyć spać a i tak z walką taki dzis żywotny, ze nie wyrabiam pozaty spokój, M pojechał na komisje i zaopatrzenie, więc spokój cisza, może dzisiaj panele w drugiej szafie damy, pozatym nudy, saneczki zaliczone bbo na chwilę przestał padac śnieg

A ja się czuję doskonale bo właśnie wróciłam od fryzjera i mam nowy kolorek na głowie. Niestety nic nie widać na zdjęciach :-(Jest po porostu jaśniejszy odcień taki bardziej rudawy. Może na normalnym aparacie wyjdzie lepiej ale na razie M zabrał go do pracy tak więc nie mam jak wstawić fotki.

Witam i ja popołudniowo.
Spacerek mamy zaliczony i młody teraz śpi.
Ja zajadam się mandarynkami i activią naturalną.
Mój komp coś szwankuje i nie mogę łączyć się z netem.
Korzystam teraz z laptopiku męża.

Obiadek mam zrobiony - ale chyba ja go jeść nie będę - jakaś taka ociężała się czuję.

Gosiu ech .... :no:

Agamir zdrówka dla maluszków - mnie pediatra mówiła, że miesięczy przyrost wagowy dziecka to od 500 do 1000 g także nie jest źle u małego.

Maksiowa wszystkiego najlepszego, zdrówka i pomyślności.

Nati to fajnie macie - taka randka małżeńska :-D

Co do wit. D to mnie pediatra powiedział (ostatnia wizyta u faceta była), że teraz dziecko może samo z pożywienia wyłapywać tą witaminkę.
Ale można wspomagać tranem - byle nie za dużo.

Dobra zmykam :-) narazie.

Co do przyrostu masy ciała Maksia to sie nie martwię bo jest w miarę , martwię sie Antosiem

A cco do mojej cierpliwosci to z każdą godziną gorzej , Maks nie dokucza jeszcze ale ANtek jest psotnik okropny , płaczek sie zrobił i nerwus i cały czas chce byc u mnie na rekach lub przy mie . w Jego pokoju to istne pobojowski rozwalona wszystko

reklama
Agamir kazda ktora ma starsze dziecko przechodzila cos takiego ;-) Maly jestzazdrosny i to normalne i naturalne, dziwne bylo by chyba gdyby olal narodziny malenstwa.
Pokojem sie nie przejmuj, ja kiedys pokazywalam tu zdjecia z pobojowiska w pokoju zochy;-)

Dominika pozdrawiamy, pozdrawiamy:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry