dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA wiem jutro sie dowiem od lekarza co i jak.Najpierw bede dziala z orzeczeniem o niepelnosprawnosci .No i jak najszybciej jak sie da to te swiadczenia rehabilitacyjne.Jutro mi lekarz powie co i jak .
Jak tylko dostane dokument o chorobie Oliwki to bede dziala.Kazdy grosz sie przyda.
TEraz bede miala wiele zalatwianai i biegania .No ale to dla dobra Oliwki.
My juz po drzemce .Odziwo zasnela juz o 10 .Az sie boje co to bedzie pozniej bo ta drzemka to troche za wczesnie byla.Zjadla troszke zupki ale doslownie ze 3 lyzeczki.Moze przez to gardlo jesc nie moze.Marudzi strasznie ,pewnie gardelko ja boli.Moje biedactwo.Teraz na szczescie bajke grzecznie oglada.
Lece posprzatac mieszkanie bo jeszcze dzis nic nie zrobilam .
Na fotkowym .Zdjecia Oliwki :-)
Jak tylko dostane dokument o chorobie Oliwki to bede dziala.Kazdy grosz sie przyda.
TEraz bede miala wiele zalatwianai i biegania .No ale to dla dobra Oliwki.
My juz po drzemce .Odziwo zasnela juz o 10 .Az sie boje co to bedzie pozniej bo ta drzemka to troche za wczesnie byla.Zjadla troszke zupki ale doslownie ze 3 lyzeczki.Moze przez to gardlo jesc nie moze.Marudzi strasznie ,pewnie gardelko ja boli.Moje biedactwo.Teraz na szczescie bajke grzecznie oglada.
Lece posprzatac mieszkanie bo jeszcze dzis nic nie zrobilam .
Na fotkowym .Zdjecia Oliwki :-)
Ostatnia edycja:

) no ale niestety nikt mi nie otworzył to wróciłam. A zmarzłam jak nie wim co. Teraz ty zasówaj do mnie leki jakies podac;-);-);-);-)