reklama

Październik 2008

CZARNA wiem jutro sie dowiem od lekarza co i jak.Najpierw bede dziala z orzeczeniem o niepelnosprawnosci .No i jak najszybciej jak sie da to te swiadczenia rehabilitacyjne.Jutro mi lekarz powie co i jak .
Jak tylko dostane dokument o chorobie Oliwki to bede dziala.Kazdy grosz sie przyda.

TEraz bede miala wiele zalatwianai i biegania .No ale to dla dobra Oliwki.

My juz po drzemce .Odziwo zasnela juz o 10 .Az sie boje co to bedzie pozniej bo ta drzemka to troche za wczesnie byla.Zjadla troszke zupki ale doslownie ze 3 lyzeczki.Moze przez to gardlo jesc nie moze.Marudzi strasznie ,pewnie gardelko ja boli.Moje biedactwo.Teraz na szczescie bajke grzecznie oglada.

Lece posprzatac mieszkanie bo jeszcze dzis nic nie zrobilam .

Na fotkowym .Zdjecia Oliwki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka a dajesz jej cos do gardełka przeciwbólowego??? Moze zadzwoń do tej swojej lekarki i zapytaj czy możesz jej dac Tantum Verde bo jest bardzo dobre:tak::tak:

Hej a u nas dzień jak co dzień, poprasowałam, pobawiłam się z Lenką, wstawiłam pranie i teraz myślę sobie kawkę zrobić.
Lenka już śpi:tak:
Zupkę mm od wczoraj, więc dla dzieci nie gotuję a dla nas coś wymyślę na szybko...
M w ogrodzie robi małą biblioteczkę na książki dla dzieci, trzeba Karoliny książeczki wyżej na półki kłaść bo niestety jak Lenka je czyta to potem kartki znajdujemy:no:
Miłego dnia:-)

Czarna a czego się boisz???????;-)

No i część pracy wykonana, ale jeszcze sporo przede mną.
Mały śpi a ja na chwilkę wpadłam tutaj.

Jakaś taka skołowaciała jestem - chyba nie wyspałam się :eek:

dorotko racja najważniejsza jest Oli

U mnie kopiuj wklej, młody po spacerku, ja robie powoli porządki w ciuchach Kamilka, a młody śpi. A ja lubie zime choć nie w tym roku, bo czekamy na cieplejsze dni by zrobić dziure pod drzwi wejsciowe i je wstawić i by za ganek się zabrać- a tu zonk.

Czarna a czego się boisz???????;-)

jestem cykor, ze cos nie wyjdzie i bede jak strach wygladac (czyt gorzej niz teraz)
podoba mi sie fryzurka co mam Mama Majki z tego serialu niby dłygie ale tak fajnie lekko cieniowane
Cos podobnego bym chciała do tej pierwszej foty ale boje się ze mi zrobi takie cos jak jest na drugiej abym nie chciała:((

Załączniki

• fajniutka.jpg
    fajniutka.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 35
  • fatalnie.jpg
    fatalnie.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
czarna fajna fryzurka, ja miałam cieniowane ale zapuszczam bbo z kitkami mam kłopot;-)

Dajecie jeszcze wit D, czy jakieś zestawy, a jak tak to jakie i ile, D juz jakiiś czas temu mi się skończyła i nie wiem co dalej????

CZARNA super fryzurka.
Daje Oliwce do gardelka HASCO-SEPT .

Oli zjadla teraz serek.I idziemy sie bawic.Leki podane .Zas jest goraczka 38,3 a juz do teraz dzis nie miala wcale goraczki :-(.

U nas kiepski dzien. Noc z reszta tez... U Rafała lekka biegunka... Przed 5 zaczął się płacz, brzuszek jak skała twardy, masowałam i dałam herbatki, pozniej sie zaczeły gazy z kleksami i kilka niefajnych kupek, niby nie duzych i nie az tak wodnistych, ale ostatnia była ze sluzem. Dałam smecte i dam jakis lacidofil czy cos. Mam nadzieje ze to cos po prostu zaszkodziło a nie zaden wirus... No ale je w sumie dobrze, nie wymiotuje, gorączki nie ma, wiec chyba nie jest zle. Rano był marudny, przytulasny i ogolnie osowiały taki, ale pozniej juz broił, wiec mysle ze bedzie ok. Oby.... Teraz czekam az wstanie łaskawie na obiadek :-) hi hi

reklama
CZARNA no byłam pukałam dzwoniłam, nawet mopy itp zabrałam ze soba (wiesz jak sie ludzie w pociągu na mnie gapili:szok:) no ale niestety nikt mi nie otworzył to wróciłam. A zmarzłam jak nie wim co. Teraz ty zasówaj do mnie leki jakies podac;-);-);-);-):-p:-p:-p
A fryzurka fajna. No i nie strachaj sie włosy jakby co odrosną
PATRYCJA ja nie daje wit D (szczerze to poprostu zapomniałam o niej) Jak bede teraz u lekarza to zapytam.
MARTYNKA mam nadzieje że to nic poważnego i że mu dziś przejdzie
u nas nuda mały spi od 12:szok:. Ja ogarnełam chałupke miałam mało więc szybko poszło bo sie wczoraj nasprzątałam. Obiadek sie gotuje i LB. Póżniej skoczymy z Maksiem do sąsiadki na kawke i dzień zleci. Może zajrze póżniej a jak nie to dopiero w czwartek bo jutro mam imieniny i wychodne mi mąż daje. Od rana lece do kosmetyczki na paznokcie a wieczorkiem z dziewczynami do kina. :-) Już sie ciesze:tak: Buzia
Nadal przywołuje wiosne
wiosna.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry