dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!
Jak lubie zime, tak dzisiaj wstalam,popatrzylam za okno i...juz chce wwiosne!!!!!!!!!!!!!!!!
Podroz mnie przeraza, ale potem amm nadzieje ze odpoczne, w kazdym badz razie moj kalendarz na te 7 dni mam juz calkowicie zarezerwowany i ulozon co do godziny zeby spotkac sie ze szystkimi znajomymi i rodzinka
.
.
.
.
Teraz to tylko musisz wierzyc ze bedzie dobrze

to sie dziejedorotko :-) bedzie dobrze musi być nie ma innego wyjscia
a ja padam wywaliliśmy dziure w ścianie między salonem i kuchnią na nowe drzwi, i wyrwalismy futryne ze starych jutro zamurowanie, kurzu i sprzątania tyleeeeee, a jeszcze czekaja nas jedne drzwi do przesuniecia między naszym salonem a starych, oj to dopiero będzie.

miałas do mnie wpaść i posprzatacHej. Ja oczywiście od 7 na nogach. wczoraj posprzątałąm porządnie mieszkanie wiec plan zrealizowany. Dziś z katarem moim juz lepiej, Maks juz wogóle zdrowy wiec jest ok. Na dziś planów brak.
Acha tylko nadal przywołuje wiosne
![]()

teraz juz nic nie zmienisz teraz zostało wziąść sie w garść i zaplanować co dalej
co do tych dodatków itp puki nie bedzie orzeczenia lekarza nic niezdziałasz