reklama

Październik 2008

Hello - u mnie obiadek częściowo zrobiony.
Mąż właśnie zajął się kotletami mielonymi.
A ja posprzątałam część i odpadłam ... jutro zostawiam sobie duży pokój :-p

Maksiowa fajny dzionek się szykuje u Ciebie.

Dobra zmykam i może wieczorkiem wpadnę.

reklama
czarna fajna fryzurka, ja miałam cieniowane ale zapuszczam bbo z kitkami mam kłopot;-)

Dajecie jeszcze wit D, czy jakieś zestawy, a jak tak to jakie i ile, D juz jakiiś czas temu mi się skończyła i nie wiem co dalej????
Czarna, fryz ma byc koloru blond????????
PAti, biore witaminy, a moj Maly pije moje mleko. Witaminy są przeciez w mlekach dla maluchow :tak:takze mysle, ze to wystarczy :tak:
U mnie czas przedwieczorny. Czyli zmywanie, scielenie łóżek i czas na mysli o jutrze. M. jutro jedzie do lekarza do W-wy na badania potrzebne mu do ambasady; wyjazd 3:30 rano :szok: W nast. wtorek jedzie po rodzicow na lotnisko, a jeszcze w nast. środę do ambasady po wizę :szok: I za 3 tyg. lecimy :szok::-D Chyba się cieszę....

Hej laseczki.

Zdróweczka dla wszystkich, wyjaśnienia i pozytywnego rozwiazania wszystkich problemów...

Ja również czekam na wiosnę i chętne utopię juz jakąs Marzanne;-)

Hanka lepiej za to ja sie rozkladam ale wzielam mojego Tabcina i jutro bede jak nowa. Teraz leze juz w łóżeczu po cieplej kąpieli, w góralskich skarpetach:happy:

Miłego wieczoru laseczki

KAKA zdrowka .

G wrocil z terapi akurat na usypianie Oliwki.Ona juz spi .Ja wykapana.Jutro ciezki dzien.
Jade do tej kliniki pogadac z lekarzem.Musze sobie kilka pytan zapisac jakie mam do niej.Pozniej na 18 ja chce isc na spotkanie kobiet .Zobacze czy bede miala sily.
Dobranoc

A właśnie Dorotko...tak sobie myślę o Twoim G. Jemu to podwujnie trudno...nie dość ze na odwyku to jeszcze Oliwka. Żeby sie tylko nie poddał. Musicie się wspierac bardzo w tych trudnych dniach i lepiej zeby sie nie obwiniać, bo to nikogo wina...

Hej laski
Czarna fajna fryzurka czemu nie sporbowac czegos nowego:tak:
Dorka
zdroweczka dla Oli :tak:

A ja jakas wypompowana :szok:zaraz kapiel i znikam do sypialni ;-)
Jutro wizyta w klinice o 9:30 zabieg czyt. implant;-)

aaa dzis kupilam Wiktorii lancuszek z aniolkiem i kolczyki do komunii:tak:
a moje dzieci jutro ida do szkoly w pizamach:-D:-D:-Dtak tak w PIZAMACH:tak:maja jakis dzien POMOC HAITI i maja tak przyjsc ubrani nie mam pojecia co majedno z drugim-tlumacze sobie ze maja przyjsc ubrani jak teraz tam maja ludzie czyli stracili dorobek zycia i oni w tych pizamach maja byc symbolem tego:-p:sorry:

martynka Dorotko zdrówka dla maluchów i Kaka dla ciebie
maksiowa ale fajnie, jejku ille on spał
gosiu ojej to on będzie się kładł
minisia :-0

Dzieki dziewczyny. M położył panele w szafie została jeszcze jedna, a do mnie wpadła kupmela i były ploty- jaka ja zła żona jestem M niepomogłam, choć i może pomogłam o pomocni był ze mną, a tak to by nam pomagał;-)

Czarna no super fryzurka, pokazesz zdjęcie jak chcesz to Cię tak zetnie:tak: tylko nie przefarbuj się bo musiałabyś zmienić nick-a:-D;-)

Minisia no u nas też była taka akcja ale na szczęście nie musieli być w piżamach tylko w dowolnych ubraniach:tak: no to powodzenia jutro;-)

Kaka zdróweczka!!

A u nas już cisza, dzieci śpią, ja już wykąpana i idę dziś wcześniej się położyć:tak:
Jeszcze tylko herbatki się napiję....
Dobrej nocki:tak::tak:

Witam wieczorowa pora :-) Ja dopiero co skonczylam prasowac, jutro reszta na mnie czeka...no i jeszcze trzy prania do wyprania, ale tak to jest jak sie nie chce du.py ruszyc wczesniej i byc systematycznym;-)
U nas dzis kolejne spiecie...juz powoli nie wyrabiam, jackowi juz nie jecze bo widze jak mu ciezko z cala ta sytuacja, zal mi dzieci bo ich to chyba najbardziej dotyka, po akcji na poczatku stycznia zosia sie mne zapytala czy sie kiedys z babcia pogodze...i tak mi bylo strasznie przykro, nie wiedzialam co jej mam odpowiedziec. A dzisiaj to oczywscie poszlo o to ze maly marudzi, placze a tesc (choc mysle o nim w tej chwili gorzej;-)) spac nie moze...ach naprawde niech ma do nas pretensje alejak mozna wytlumaczyc malemu dziecku zeby nie plakalo jak go zebiska bola, albo niech nie bedzie marudny...rece opadaja. Ciesze sie ze jade do rodzicow, troche odsapne.
Tesciowa widze ze robi podchody zeby mi cos powiedziec, ale boi sie ze sie wyprowadzimy, a zyc w takiej napietej ciagle atmosferze to meka normalnie.
Czasami powiem wam szczerze ze nie mam ochoty nawet na ten dom tak blisko ich, kazdy nasz pomysl krytykuja, mowia jak za ile i kiedy mamy zrobic...
No to sobie pomarudzilam a teraz mykusiam sie wykapac i do wyrka:tak:

reklama
CZARNA no byłam pukałam dzwoniłam, nawet mopy itp zabrałam ze soba (wiesz jak sie ludzie w pociągu na mnie gapili:szok:) no ale niestety nikt mi nie otworzył to wróciłam. A zmarzłam jak nie wim co. Teraz ty zasówaj do mnie leki jakies podac;-);-);-);-):-p:-p:-p
A fryzurka fajna. No i nie strachaj sie włosy jakby co odrosną
trzeba było łomem walić:-D:-D:-D
To ja pierwsza
STO LAT STO LAT spełnienia marzeń i samych sukcesów prywatnych a jak się uda to i zawodowych;-)
Hej laseczki.

Zdróweczka dla wszystkich, wyjaśnienia i pozytywnego rozwiazania wszystkich problemów...

Ja również czekam na wiosnę i chętne utopię juz jakąs Marzanne;-)

Hanka lepiej za to ja sie rozkladam ale wzielam mojego Tabcina i jutro bede jak nowa. Teraz leze juz w łóżeczu po cieplej kąpieli, w góralskich skarpetach:happy:

Miłego wieczoru laseczki
Kuruj się kobieto kuruj bo mam ochote w przyszłym tyg na kawke wpaść:-p:-p
KAKA zdrowka .

G wrocil z terapi akurat na usypianie Oliwki.Ona juz spi .Ja wykapana.Jutro ciezki dzien.
Jade do tej kliniki pogadac z lekarzem.Musze sobie kilka pytan zapisac jakie mam do niej.Pozniej na 18 ja chce isc na spotkanie kobiet .Zobacze czy bede miala sily.
Dobranoc
Powodzenia jutro!!!!!
Jutro wizyta w klinice o 9:30 zabieg czyt. implant;-)

aaa dzis kupilam Wiktorii lancuszek z aniolkiem i kolczyki do komunii:tak:
a moje dzieci jutro ida do szkoly w pizamach:-D:-D:-Dtak tak w PIZAMACH:tak:maja jakis dzien POMOC HAITI i maja tak przyjsc ubrani nie mam pojecia co majedno z drugim-tlumacze sobie ze maja przyjsc ubrani jak teraz tam maja ludzie czyli stracili dorobek zycia i oni w tych pizamach maja byc symbolem tego:-p:sorry:
I Tobie powodzenia jutro i pokaż jakie cuda kupiłaś:tak::tak:

Czarna no super fryzurka, pokazesz zdjęcie jak chcesz to Cię tak zetnie:tak: tylko nie przefarbuj się bo musiałabyś zmienić nick-a:-D;-)
Ulka jeszcze nigdy jasnych włosów nie miałam i z moim cykorem raczej miec nie bede:-D:-D ale na scięcie jestem juz zdecydowana ale dopiero w przyszłym ty jak M nie bedzie bo on twierdzi że nie muszę scinać:sorry:
Witam wieczorowa pora :-) Ja dopiero co skonczylam prasowac, jutro reszta na mnie czeka...no i jeszcze trzy prania do wyprania, ale tak to jest jak sie nie chce du.py ruszyc wczesniej i byc systematycznym;-)
U nas dzis kolejne spiecie...juz powoli nie wyrabiam, jackowi juz nie jecze bo widze jak mu ciezko z cala ta sytuacja, zal mi dzieci bo ich to chyba najbardziej dotyka, po akcji na poczatku stycznia zosia sie mne zapytala czy sie kiedys z babcia pogodze...i tak mi bylo strasznie przykro, nie wiedzialam co jej mam odpowiedziec. A dzisiaj to oczywscie poszlo o to ze maly marudzi, placze a tesc (choc mysle o nim w tej chwili gorzej;-)) spac nie moze...ach naprawde niech ma do nas pretensje alejak mozna wytlumaczyc malemu dziecku zeby nie plakalo jak go zebiska bola, albo niech nie bedzie marudny...rece opadaja. Ciesze sie ze jade do rodzicow, troche odsapne.
Tesciowa widze ze robi podchody zeby mi cos powiedziec, ale boi sie ze sie wyprowadzimy, a zyc w takiej napietej ciagle atmosferze to meka normalnie.
Czasami powiem wam szczerze ze nie mam ochoty nawet na ten dom tak blisko ich, kazdy nasz pomysl krytykuja, mowia jak za ile i kiedy mamy zrobic...
No to sobie pomarudzilam a teraz mykusiam sie wykapac i do wyrka:tak:

Boże jak ja ci współczuje:-(:-( normalnie nóż się otwiera oni oby dwoje nadają na tych samych falach co moja ukochana sąsiadka:-D:-D szkoda słów u was to juz tylko anielska cierpliwosc pomoze:-(:-(

A ja nadal grasuje jak Sowa-chyba sobie nick zmienie:-D:-D ale juz grzecznie ide do łózeczka oczywiście nie spać tylko na filmik:rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry