reklama

Październik 2008

Fajnie tak czasem poszaleć.

Ja mam od poniedziałku szwędacza. Wogóle siedzieć mi sie nie chce w domu. Łażę nad rzekę albo na rynek...nic nie kupuję tylko oglądam:)
A widiząłam dzis takie śliczne skarpetki dla noworodka heheheh

reklama
Jabym nawet nie kupiła tej torebki ale jak wychodze z mała zawsze w mojej brakowało miejsca to na picie to na chusteczki mokre i takie tam. Dlatego kupiłam i jestem zadowolona.
Ja tez mało co w domku siedze:tak: jak juz to na jakies zarcie czy cusik wracamy

Zacznie się urlop i pewnie forum będzie świeciło pustkami. Wszystkie na świeżym powietrzu. Kurcze, za tydzien wesele a ja butów nie rozchodziłam.

Hej dziewczyny, ja biegam z ankietami do pracy mgr. a tu dopiero 2 powiaty, jeszcze 16 :-(te podróze są takie męczące, próbowałam załatwic to wszystko przez tel. ale sie nieda, bo ludzie zbywają :wściekła/y:i łatwiej im odmówić. mam chociaż skromną nadzieje ze uniwerek zwróci mi kase za paliwo. do tego wkółko sie kłuce z moim przyszłym M, biedny jest bo sie czepiam o głupoty:tak:. ale pogoda jest piękna:tak:pozdrawiam

Hej dziewczyny mam pytanie może nie będziecie chciały ale jesli któraś ma swój profil na naszej-klasie to moze podamy swoje imiona,nazwiska i zaprosimy sie nawzajem do znajomych?bedziemy mogły obejrze galerie naszych zdjec przez co wiecej sie o sobie dowiemy jak wygladamy itp. co wy na to?

reklama
Kurcze a ja sie dzis nic nie uczylam jutro musze to niestety naprawic :rofl2: i sie uczyc bo czas leci a mnie nauka stoi w miejscu:baffled: Bylam z M i pieskiem na spacerku :happy: bylo super :-D.
Dziewczyny ja chyba dzisiaj przytylam bo ja dzisiaj non stop cos jem
normalnie przez 3 miesiace nie mialam tego co dzisiaj i tak u mnie dzis caly czas.
Ledwo co zjem to juz mysle co by tu jeszcze skonsumowac SZOK :rofl2::rofl2::rofl2:.

Ja na kolacje zjem kanapeczke i arbuza :-D:-D:-D.
Do jutra dziewczynki milej nocki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry