reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczynki ja narazie dzwonie po przychodniach w moim miescie i pytam sie czy mnie
przyjma dzisiaj,jak nic nie uda mi sie zalatwic z innym lekarzem to zadzwonie do niego.
Ale jego nie bedzie jeszcze w gabinecie i nie wiem czy on bedzie mial wyniki
mojej cytologi aby powiedziec ze np przez nadzerke to mam,ale po 12 zadzwonie
do mojej poloznej i zapytam czy ona u siebie ma moje wyniki.Jak bedzie mi kazal is do niego dzisiaj to jakos sie zapozycze ale pojde bo zwiarjuje :-(.
Dobrze robie ??????????????

Kaka pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie. Śliczna panna młoda :)
Aha musze sie pochwalic, wczoraj zakupiłam swoje pierwsze spodnie ciązowe. M mnie .namówił bo było mi trchę żal kasy

Dorotka dokładnie zrób jak dziewczyny mówią. Zadzwoń do niego on ci powie co robic:tak: i powiedz ze nie masz teraz na wizyte priv napewno zrozumie i cie nie oleje. Trzymam kciuki bedzie dobrze;-)
Ewela kochaniutka wszytsko sie ułozy. Ostatnio pisałaś ze czepiasz sie o byle g.... wiec napewno te kłutnie przez twoje hormonki. Jeszcze wszytko sie uloży i stworzycie wspaniała rodzinkę:tak:

Dzień dobry

reklama
Dorotka Ty lepiej nie wariuj bo Cie dzidzia ugryzie :))) Nie zakładaj nic z góry i spokojnie. zadzwoń do położnej, to mądre kobietki. I spokojnie, nie na wariata. Bo przyjade i ja Cie uspokoje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry