reklama

Październik 2008

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
U nas idą 3 i zapowiadał się katar, ale się rozeszło.
Zimny wychów robi swoje. Mam nadzieję.

Mi za to mdłości wracają takie jak na początku ciąży.
Miała któraś z Was tak pod koniec?
Wczoraj ucho aż odwiedziłam.
Hormony szaleją chyba bo i cera znów gorsza.
Niech już będzie ten kwiecień!

I dalej się nad imieniem dla juniora zastanawiam.
Bo czasem mnie Tomek jednak kusi.
Chyba muszę poczekać, aż spojrzę mu w oczka!

MIŁEGO!
słonko ja tak miałam od chyba 32 tyg mdłosci i nawet rozmowy z uchem powód ucisk małego:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziewczyny tak se zdenerwowałam ze az mi ciśnienie skoczyło z nerów. Jakiś dupek znaszego bloku podczas naszej nieobecności przykleił do drzwi kartkę , że nasze dzieci płaczą i to w nocy , że za głośno się bawią. Ze nastepnym razem wezwą policją. Mam na noc i w dzien dziecku choremu nakleic plaster zeby nie płakało a w dzie ma sie nie bawić i nie płakać jak jest chore bolą go uszy . Mam 17 miesiecznemu i 3 miesiecznemu dziecku wytłumaczy , że nie wolno płakać . KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ja normalnie porozmawiałabym z administratorem budynku!!!!!! ja tez mam taka kochana sasiadkę tylko u mnie dzieci nie płaczą ale chodzą w kapciach:nerd::nerd::nerd::nerd:

DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW MALUTKICH I DUŻYCH ZDRÓWKA

Witam inf ze zyjemy;-) Jak się uda skubnę coś wiecej później;-)

reklama
Witam i ja - nic mi się nie chce ... opadłam z sił a jeszcze rano czułam się super (jeśli można tak powiedzieć o osobie, która ma zapalenie oskrzeli).
Odkurzyłam i umyłam podłogi - no i wtedy zrobiło mi się słabo .... żesz go mać .... albo po antybiotyku, bo wyczytałam, że mogą być zawroty głowy albo też z osłabienia.
Ja nie umiem tak leżeć i nic nie robić .... :no::no::no:
A teraz to poleżałam i zaraz też się położę - Seba śpi.

Słonko za oknem piękne świeci i czyste niebo ... aż się chce wyjść na dwór a tu niemoc :-(
Dobrze, że to jeszcze nie taka prawdziwa wiosna, bo normalnie chyba bym białej gorączki dostała.

No ale dość o mnie.

Chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Malenko cierpliwości i dużo spokoju - już niedługo wasz bąbelek będzie z wami.

Dorota współczuję tej bieganiny - ale z drugiej strony szybciej załatwicie i szybciej zaczniecie działać w kierunku choroby Oliwci.
Trzymam kciuki.

Gosiu to szybko pracę znalazłaś.

Pati oj wiem co czujesz - ja uwielbiam konie i to są moje najukochańsze zwierzęta - może dlatego, że kochał je też mój dziadzio.

Agarmir a niech wzywa policję - co za palant.
Dziećmi się zajmujecie profesjonalnie.

A jeśli ciebie zaczepi, to powiedz jemu, żeby kupił sobie stopery do uszu.

Niektórym ludziom to nawet powietrze przeszkadza ... ech.

Domi oj zazdroszczę tych ogródkowych spraw - ja też bym już chciała działać.
Mam duże plany co do siania, sadzenia ... no i zaczniemy budowę altanki z grillem.

Marma zazdroszczę wyspania się ;-)

Maksiowa super imprezka taka.

Lecę podgrzać sobie zupkę i pakuje się z gazetami do łózia.

Magdziunia nieforsuj sie bo organizm i tak w dupke dostaje.

Jestem
Normalnie 3 h spaceru zaliczyliśmy i choć piękne słonko swieci to jednak w łapska mrozik mrozi. Przy okazji wstąpiłam na rynek i wróciłam z bluzeczką:-p:-p a miałam nic nie kupować:cool2::cool2::cool2:
A teraz słodkie lenistwo i kawka o ile dzieci pozwolą:sorry2:

Macie racie dziewczyny ze głupole sie przejmowac nie bede. Zgłosze do administracji ten fakt i pokaze ten anonim. Napisał aka odezwe i wywiesiłam w windzie i napisałam zeby ten ktos miał cywilna odwage i przyszedł i nastepnym razem jak bedzie płakac dziecko niech dzownia po policje moze ona im wytłumacze ze maja nie płakac jak ich cos boli.

Blismy dzis na spotkaniu w klubie mam był super aNTEK WYSISKAŁ WSZYSTKIE DZIEWCZYNY SKAD WIEDZIAŁ ZE TO DZIEWCZYNKA NIE WIEM

Hejka!!
Agamir - nie przejmuj się jakimś głupim sąsiadem, który nawet nie ma odwagi przyjść i osobiście z Wami porozmawiać.... a nawiasem mówiąc policja prędzej powinna interweniować gdy nie ma żadnych odgłosów dzieci za ścianą , które mają 17 i 3 miesiące... bo wtedy dopiero byłoby to podejrzane!! Wiesz co?? nie dziwię się, że wiedział, że to dziewczynka... Szymek też odróżnia dziewczynki i krzyczy na nie "lala", "lala"...
MamaMaksa - my też będziemy oduczać Szymka smoka... on co prawda w dzień w ogóle nie ma, a jeydnie przy zasypianiu.... co prawda ledwo zaśnie i go wypluwa, ale ile razy się obudzi to pierwsze co, to szuka smoka...
Czarna - jakie znowu słoneczko?? u nas śnieg sypie od rana !!

A u nas Szymcio ma czerwone gardełko.....i chrypę..... dostał jakieś syropki..... a jutro mamy na tydzień na narty jechać...niech to.... !!!

dziendoberek
Ja dzis kontuzjowana :( przykrecala zawiasy w drzwiczkach od szafy w pokoju Mateusza na kolanach bylam a za mna szuflada otwarta ktora maz nie zamknal! i jak wstawalam rozwalilam sobie plecy na dl 10cm dosc gleboko a bolalo jak diabli zreszta do teraz boli ehh z facetami
a tak nic nowego za oknem sloneczko i juz sie doczekac nie moge jak kupimy stol i grilla :)
Madziu ja niestety o prawdziwym ogrodku moge pomarzyc bo nasze podworko jest betonowe ale chce troche kwiatkow w doniczkach i w takim prostokacie wysypalam kora a w nia poutykalam doniczki z kwiatkami

agamir ciekawe co dalej jak ta korespondencja sie zakonczy :)
Madziunia zdrowka inie szalej z porzadkami !

witam, lonia jeszcze stoi bo transport nie dojechał( czyt. doktor który już od poniedziałku jedzie), a tak pozatym pdnawiamy parapet jutro jeszcze tylko lakier i gotowe i dalszy ciąg bawienia się z meblami w Kamisia pokoju

Czołem,
Tak przeczytałam przelotem i zaraz znikam dalej coś liczyć, ale mnie samej ciśnienie skoczyło po opowieści Agamir. I widzę, że nie ona jedna ma takich cudnych sąsiadów.
Oj ja naprawdę chcę odchować wszystkie moje dzieci tutaj - tu są częścią życia a u nas... zawalidrogi, za głośne, do sklepu nie, do urzędu nie... Jakby każdy kiedyś sam nie był dzieckiem.:baffled:

Malena ja się ściskałam z wielkich uchem przez całą ciążę. W 8 miesiącu co rano płakałam, że pewnie przed porodem też se chewtnę... i tak tez się stało:baffled::baffled::-D Jak mi to wytłumaczono: nacisk macicy na żołądek. U mnie permanentny:-D
Patrycja czyli jednak Lonia... oj będziesz żałować tej decyzji przy kolejnej ucieczce Twojego diabła ;-):-D
Czarna zaraz idę głosować.
Magdziunia o masz. Zdróweczka Kochani!
M dziś w niezłym humorze z pracy wrócił z utensyliami na paradę Świętego Patryka: dla mnie wilki zielony kapelusz z koniczynką, dla Tuśki zestaw zielonych ciuszków i kredki do malowania na twarzy koniczynek i flagi Irlandii. Oj będzie się działo w przyszłą środę. Fajnie. Jakaś ucieczka od codzienności.
Jutro dziewczyny się od nas wyprowadzają i będziemy jak paniska mieszkać sami na dwóch pokojach, z dwiema łazienkami i ogródkiem. Ale nie szukamy nikogo, bo to malusi domek - hobbicich rozmiarów jak wszystko tutaj - i z kimś obcym byłoby bardzo nieswojo. Może jak jakiś przyjaciel będzie się wybierał, to chętnie. Choć myślę, że po 4 latach mieszkania zawsze z kimś, dobrze nam zrobi bycie samym.
No i będziemy mieć dodatkową sypialnię, w której młodzież nie będzie spała :cool2::cool2::cool2:
Może to też będzie lekarstwo na nasze doły:cool2:
Buziam :*

reklama
Czesc dziewczyny my od 5 na nogach Antek zewał sie z krzykiem potem wymiotował nastepnie Maksio dostał kolki wiec fajnie. Pewne ten wariat od anonimu pomyslał ze specjalnie . Ale w windzie na mojej odezwie podpisuje sie sasiedzi z popraciem . Pewnie tu jest jeden wariat ktoremu wszystko przeszkadza.

Życze miłego dzionka nas pochmurno i zimno ale na spacerek pewnie sie wybiore zachaczajac o administracje bo wariatowi nie dam sie zastraszac a po 2 nie wie na kogo trafił. Jestem ciekawa czy bedzie miał odwagę przyjść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry