reklama

Październik 2008

Hejka Wszystkim:)
Zaczynam dziś kurs na prawko, w ramach promocji będzie mnie to kosztował 700 zł czyli 400 zł do kieszonki w ramach oszczędności:)
Maksowi wyszły dwa zęby na raz!!! To nasz życiowy sukces bo jak dotąd 1 ząb w miesiącu. Tym sposobem mamy już wszystkie 1 i 2:)
Sprzedałam espiro magic - kobieta wczoraj weszła, zobaczyła i się zakochała, a ja zamówiłam na allegro wózeczek dla nas i czekam na kuriera :)
W przyszłym tygodniu 13-stka Damiana, więc na allegro wycelowałam już dla syna ciuchów na wiosnę na ponad 200,00 zł, ale za to będzie za jednym zamachem obkupiony do lata:)
W weekend robimy objazd po rodzince w promieniu 20 km od miasta i ja będę pisać swoje mgr.:)
Przesyłam Wam trochę słonka ode mnie, bo świeci mi tu przez okno w biurze prosto w oczy :)

reklama
Paulinko super, że wybierasz się na prawko i to jak oszczędnie.
Fajnie, że wózio sprzedany a pochwal się później nowymi nabytkami.

Ja też czekam na 13-tkę .... niby do końca marca mają czas ... ale chciałam coś na zajączka dla Seby kupić.
A dodatkowo zamarzył mi się nowy wózio - lekka parasolka - tylko jedną mamy i trochę bez sensu kupować drugą jak ta w miarę dobra jest.
Użytkuję ją głównie jak jedziemy na zakupy ale ostatnio młody uwielbia jeździć w wózku sklepowym :D

A ja porzadeczki mam skonczone:-)

Czarna jak po mnie przyjedziesz to ja bardzo chetnie wpadne na twoje salony:-)
Patrycja mebelki suuuuuuuper!!! naprawde zdolna bestia z ciebie:tak: ja bym wolala jakas dziecieca fototapete na sciane,bo u nas naklejki sana scianach baaaaaaaardzo krotko;-)
Maksiowa moj to 2 dni bez byl, potem gdzies wyczail i kaplica...ja sie tak smoka pozbylam jak ty , przecielam zosi a takiego "papcia" juz nie chciala,obylo sie bez placzu;-)moze za niedlugo i ja to zastosuje u stasiulina.

Mamana Maxa moze i ja bym sie zapisala naprawo jazdy...ehh chyba za stara jestem ;-) jakos sie nie widze wroli kierowcy, z drugiej zas strony jaka to wygoda...

a teraz spadam sobie, w ramach oslodzenia sobie zycia podjadam tik taki :-D:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny my od 5 na nogach Antek zewał sie z krzykiem potem wymiotował nastepnie Maksio dostał kolki wiec fajnie. Pewne ten wariat od anonimu pomyslał ze specjalnie . Ale w windzie na mojej odezwie podpisuje sie sasiedzi z popraciem . Pewnie tu jest jeden wariat ktoremu wszystko przeszkadza.

Życze miłego dzionka nas pochmurno i zimno ale na spacerek pewnie sie wybiore zachaczajac o administracje bo wariatowi nie dam sie zastraszac a po 2 nie wie na kogo trafił. Jestem ciekawa czy bedzie miał odwagę przyjść
Brawo!!!dlasasiadow

Minisia i jak dziś plecki??? poprawy nastroju życzę!!

ja już od wczoraj słomiana wdowa M już zabiegany w domu i nawet przez telefon tak szybko szybko bo już go w d...... szczypie:-DAle tam tak zawsze jest:tak:
Dziś musiałam spać na kanapie bo Karolina zaczęła kaszleć nad ranem, więc wziełam ją do siebie, żeby Lenki nie obudziła, dałam syrop i wyniosłam się żeby choć na chwilę zasnąć jeszcze bo to dopiero 5 rano była, Karolina trochę jeszcze pokaszlała i zasnęła a rano jej się nie chciało wstać.
Po za tym słońce chyba pojechało do PL z M bo dziś od rana chmury:no::no:, ja już po drugiej kawce i do tego głowa mnie boli....
Idę pranie rozwiesić i obiadek zrobić...
Zdrowka Ulka dla ksiezniczek:tak:
U mnie boli nadal ale sie goi:tak:

hej ja p[rzelotem mlody spi, za pół godziny będzie doktor i jedziemy:-(
hujek zostaje o on od źrebaka więc sentymenty zwyciężyły, cały czas mam nadzieje ze w tuv ie coś wyjdzie- ale głupia jestem.

a tu mebelki Kamisia jeszcze nie skonczone, ale prawie- prawie. to mije meble na tyle jest kartka z dostawy ze sklepu sierpień 1993:-) A staly u mnie prawie do ślubu ale byłu czarno białe z normalnymi gałkami. Gałki M wycioł, ojciec wykończył, ja malowałam. Myśle nad daniem na te duże powierzchnie naklejki autka jakiegoś- co myślicie?????????????????????????/

ale mam stresa
Swietnie!!!!!!!Pati zdolna jestes i twoj malzonek rowniez :tak:

ojj domi coś wam ten klimat lub towarzystwo nie służy:sorry2::sorry2::sorry2: słonka w związku życze;-)

witam mamusie.
Mały szczepienie dzielnie zniósł później w domku troche był osowiały a w nocy udawał noworotka tak płakał i pomógł czopik i mamuni ramionka. Tak wtuleni spaliśmy do rana;-);-)na szczęscie temp brak a od rana jest ok:tak::tak:
Dziś siedzimy w domciu;-)

Chyba wam nie mówiłam ale tydz temu kumpela zaproponowała mi udział w promocji artykułów fryzjerskich (ona w tej branży pracuje) i zapytała czy jestem skłonna zmienic kolorek i fryzurkę pod rękami stylisty:cool2: więc idę na żywioł:-p:-p:-p Jutro mamy spotkanie ze stylistą a w niedziele metamorfoza:cool2::cool2::cool2::cool2:
Ale żeby nie było że jestem egoistką nasza Kaka też idzie:-p:-p:-p jej sis i moja sis też:-D:-D
Czekam juz z niecierpliwoscia na fotki twoje i kaki :) fajnie macie
A moja sytuacja sie nie zmieni dopoki ten tu bedzie a poki co nie ma za co sie wyniesc :-(poniewaz wysyla tesciom kase
U mnie kopiuj wklej. Chciałam sie tylko pochwalić że moje dziecie 4 dzień bez smoka i nawet już o nim nie wspomina:-)
no my juz tez bez smoka jakis miesiac i obylo sie bez wiekszych problemow jeden wieczor placz

Zaczynam dziś kurs na prawko, w ramach promocji będzie mnie to kosztował 700 zł czyli 400 zł do kieszonki w ramach oszczędności:)
Maksowi wyszły dwa zęby na raz!!! To nasz życiowy sukces bo jak dotąd 1 ząb w miesiącu. Tym sposobem mamy już wszystkie 1 i 2:)
Sprzedałam espiro magic - kobieta wczoraj weszła, zobaczyła i się zakochała, a ja zamówiłam na allegro wózeczek dla nas i czekam na kuriera :)
W przyszłym tygodniu 13-stka Damiana, więc na allegro wycelowałam już dla syna ciuchów na wiosnę na ponad 200,00 zł, ale za to będzie za jednym zamachem obkupiony do lata:)
W weekend robimy objazd po rodzince w promieniu 20 km od miasta i ja będę pisać swoje mgr.:)
Przesyłam Wam trochę słonka ode mnie, bo świeci mi tu przez okno w biurze prosto w oczy :)
Trzymamy kciuki za pomyslnosc w nauce :tak:i super ze tak sie udalo z kaska :tak:
Gratki na ta sprzedaz wozia i czekamy na zdjecie nowego pojazdu :)
Fajne takie zakupy ehhh :tak:
Weekendzik tez ciekawie sie zapowiadaja lubie jak sie cos dzieje

:-D:-D:-D:-D
ale sciemnia a fot jak nie ma tak nie ma:rofl::rofl:

Czesc dziewczyny my od 5 na nogach Antek zewał sie z krzykiem potem wymiotował nastepnie Maksio dostał kolki wiec fajnie. Pewne ten wariat od anonimu pomyslał ze specjalnie . Ale w windzie na mojej odezwie podpisuje sie sasiedzi z popraciem . Pewnie tu jest jeden wariat ktoremu wszystko przeszkadza.

Życze miłego dzionka nas pochmurno i zimno ale na spacerek pewnie sie wybiore zachaczajac o administracje bo wariatowi nie dam sie zastraszac a po 2 nie wie na kogo trafił. Jestem ciekawa czy bedzie miał odwagę przyjść
Brawo!!!dlasasiadow

Minisia i jak dziś plecki??? poprawy nastroju życzę!!

ja już od wczoraj słomiana wdowa M już zabiegany w domu i nawet przez telefon tak szybko szybko bo już go w d...... szczypie:-DAle tam tak zawsze jest:tak:
Dziś musiałam spać na kanapie bo Karolina zaczęła kaszleć nad ranem, więc wziełam ją do siebie, żeby Lenki nie obudziła, dałam syrop i wyniosłam się żeby choć na chwilę zasnąć jeszcze bo to dopiero 5 rano była, Karolina trochę jeszcze pokaszlała i zasnęła a rano jej się nie chciało wstać.
Po za tym słońce chyba pojechało do PL z M bo dziś od rana chmury:no::no:, ja już po drugiej kawce i do tego głowa mnie boli....
Idę pranie rozwiesić i obiadek zrobić...
Zdrowka Ulka dla ksiezniczek:tak:
U mnie boli nadal ale sie goi:tak:

hej ja p[rzelotem mlody spi, za pół godziny będzie doktor i jedziemy:-(
hujek zostaje o on od źrebaka więc sentymenty zwyciężyły, cały czas mam nadzieje ze w tuv ie coś wyjdzie- ale głupia jestem.

a tu mebelki Kamisia jeszcze nie skonczone, ale prawie- prawie. to mije meble na tyle jest kartka z dostawy ze sklepu sierpień 1993:-) A staly u mnie prawie do ślubu ale byłu czarno białe z normalnymi gałkami. Gałki M wycioł, ojciec wykończył, ja malowałam. Myśle nad daniem na te duże powierzchnie naklejki autka jakiegoś- co myślicie?????????????????????????/

ale mam stresa
Swietnie!!!!!!!Pati zdolna jestes i twoj malzonek rowniez :tak:

ojj domi coś wam ten klimat lub towarzystwo nie służy:sorry2::sorry2::sorry2: słonka w związku życze;-)

witam mamusie.
Mały szczepienie dzielnie zniósł później w domku troche był osowiały a w nocy udawał noworotka tak płakał i pomógł czopik i mamuni ramionka. Tak wtuleni spaliśmy do rana;-);-)na szczęscie temp brak a od rana jest ok:tak::tak:
Dziś siedzimy w domciu;-)

Chyba wam nie mówiłam ale tydz temu kumpela zaproponowała mi udział w promocji artykułów fryzjerskich (ona w tej branży pracuje) i zapytała czy jestem skłonna zmienic kolorek i fryzurkę pod rękami stylisty:cool2: więc idę na żywioł:-p:-p:-p Jutro mamy spotkanie ze stylistą a w niedziele metamorfoza:cool2::cool2::cool2::cool2:
Ale żeby nie było że jestem egoistką nasza Kaka też idzie:-p:-p:-p jej sis i moja sis też:-D:-D
Czekam juz z niecierpliwoscia na fotki twoje i kaki :) fajnie macie
A moja sytuacja sie nie zmieni dopoki ten tu bedzie a poki co nie ma za co sie wyniesc :-(poniewaz wysyla tesciom kase
U mnie kopiuj wklej. Chciałam sie tylko pochwalić że moje dziecie 4 dzień bez smoka i nawet już o nim nie wspomina:-)
no my juz tez bez smoka jakis miesiac i obylo sie bez wiekszych problemow jeden wieczor placz

Trzymamy kciuki za pomyslnosc w nauce :tak:i super ze tak sie udalo z kaska :tak:
Gratki na ta sprzedaz wozia i czekamy na zdjecie nowego pojazdu :)
Fajne takie zakupy ehhh :tak:
Weekendzik tez ciekawie sie zapowiadaja lubie jak sie cos dzieje

:-D:-D:-D:-D
ale sciemnia a fot jak nie ma tak nie ma:rofl::rofl:

Magdziunia dzieki :tak:

Hey MAmusie!
Jestem juz przestawiona na ten czas. W pracy tak jak zwykle, jestem zadowolona, narazie godzin ok. 6 dziennie, ale to wstepny grafik, wiec czekam na kolejny tydzien. M. zaczyna od poniedzialku. Oboje pracujemy na czeki, wiec w nast. roku bedziemy mieli spory zwrot :tak:. Dziecmi zajmie sie moja kolezanka, ktora kiedys ze mna pracowala. Takze wszystko ladnie, skladnie sie ulozylo. Teraz ucze sie testow na prawko, bo chcemy kupic jakies autko.

Jestem happy i wciaz zajeta, dlatego wpadlam dopiero dzisiaj. M. tez zaapsorbowany.
Buziam Was mocno :****************************

czarna czekam na zdjęcia
maksiowa gratki, szczególnie dla Ciebie
malena dziwne u nas tak jest, przyniesie książeczke, rysowanie, itd
magdziunia oj ciężka przeprawa
mamana no to miłej nauki
gosia ale wsazysto szybko poukladałaś

No i pojechała, naszczęscie na 10 ksylazynki więc nie było prolemu z załadunkiem- ale po drodze i tak rozwliła orzegrode poszedł spaw na zaczepie, ale już naprawione. Ona cała. Tam dobrze stoi na końcu stajni więc ma spokój potrzeny na aklimatyzacje- narazie jest tam do końca marca nna trening- potem albo wraca albo zostaje- pożegnaalm się i jakoś mi smutno. Cały dzień mam przez to "grypke żołądkową"

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kobitki :-)
prawie dwa dni głowa mnie bolała, coś ostatnio często, ja chcę być w ciąży ;-) wtedy bóle glowy mnie omijały
moja połówka na imprezie z pracy, pewnie do póóóóźnej nocy, kupił mi reddsika, czekoladki i chipsy, chyba sr.ki po takim zestawie dostanę :rofl2:
mam Sherlocka z R.Downeyem do obejrzenia ale może jutro z T. sobie wieczorkiem zobaczymy

agamir powodzenia w "uziemieniu" sąsiada dupka :tak:
czarna ale macie bosko, fotek dużo poróbcie :tak:
ppatqa ale wasza rodzinka to zdolne bestyje :-) naprawdę robota wam się pali w rękach i efekt rewelacja, u mnie tylko T. ma takie zdolności manualne :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry