Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Piękna pogoda na dworze więc spacer obowiązkowy
Miłego dani kochane :-)
i sobie pojechał. Ja to zobaczyłam dopiero w domu. A właściwie mój M zauważył. Wiem, że to ten samochód, bo jego fiołkowy niebieski lakier (łatwo rzucajacy sie w oczy) został na moich drzwiach. Wczoraj pojechałam na ten parking (mam do soboty urlop, w związku z przygotowaniami do obrony mgr - proszę trzymać kciuki ;-)), miałam nadzieje, że znajdę ten samochód i jakoś sie dogadamy. Parking jest na abonament i właściwie te same osoby cały czas na nim parkują. A zarządca jego ma spisane wszystkie nr rejestracyjne i nr telefonow właścicieli. Więc miałam nadzieję, że znajdę samochód, a po jego tablicy i nr telefonu. No ale niestety nic nie było. Więc pojechałam na komendę, zgłosić kolizje. Myślę, że oni jak będa mieli listę rejestracji od zarzadcy łatwiej zidentyfikują małe niebieskie autko (chyba micra
). Właścicielowi sie to nie połaca, bo oprócz kosztów, jeszcze mandat za spowodowanie kolizji i ucieczke. A jeszcze się doczytałam w necie, że ubezpieczyciel może sie na niego wypiąć i domniemywać, że skoro uciekł, to może np był pod wpływem alkoholu i wystąpić o zwrot kwoty odszkodowania. Mam tylko nadzieję, ze sprawca się znajdzie, bo blacharz i lakiernik, to tak na oko licząc ok 2000 będzie kosztował...
Zaczynam mieć podobne objawy jak przed ciążą z Młodym - myśli koncentrują się na jednym... To jest chyba to, o co często sie pyta - jak poznać, że sie już jest gotowym na dziecko - klapki na oczy i jeden temat przewodni - przynajmniej mój typ tak ma 

ale o swoje trzeba walczyć

ale mimo wszystko szkoda go a złodziejom życze niestety jak najgorzej!!! może nie smierci ale jakiegoś połamania!!! toć widzieli foteliki i zabawki dziecięce ehhhhh bezduszne g...

te węzły dość duże i obolałe, dostałam Augmentin na 7 dni na razie i w piątek do kontroli. Dużo zdrówka dla babci
I wow, jaka fotka fajna :-)

:-)