reklama

Październik 2008

Świeta, święta i po świętach. Z życzeniami nie dotarłam ale mam nadzieje, że zostanie mi to wybaczone. Nie miałam weny bo tradycyjnie u nas przed swietami zakwas jakis w domu. Ale juz ok!

Pozdrawiam gorąco i milego wtorku :)

reklama
witajcie poswiatecznie ;-)
u nas w tym roku spokój jak nigdy, rodzice wyjechali do ciotki, wczoraj tylko teściowie wpadli na dwie godzinki, wiec cały czas wolny dla nas :-)
młoda na rowerku przejeździla kawał świat, zadowolona niesamowicie
ja na 15 do lekarza idę, mam popuchniete wezly chlonne po lewej stronie i jeszcze inne objawy wskazujace na tzw. chorobe kociego pazura (kot mnie podrapał ok. 10 dni temu) mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny :sorry2:

a i jeszcze duzy plus świąt - nie trzeba dzis zadnego zarcia robic ;-)

Hej:-)

No i my też witamy się poświątecznie, obżarci na maksa, rozleniwieni, jak dobrze, że ja do pracy nie muszę:tak:
Swięta udane były, rodzinnie, w niedzielę tylko goście tak że luzik, a i u nas jedzenia zostało więc nawet obiadu nie muszę robić............ nic nie robię...

Minisia wszystkiego dobrego w kolejną rocznicę:tak:
Mirabelka- oby szybko przeszło
Wanilia zdrówka dla Szymonka

mirabelko antybiotyk na kilka dni i przejdzie
wanilia zdrówka dla mlodego
minisia trzymam kciuki za maluszka, cholerny nfz oszczędza na cesarkach
malena jejku już koncówka

A u nas świeta nieciekawe, w poniedziałek babci( pra) skakła strasznie cukier rano 400, przyjechałao pogotowie niby było dobrze a wieczorem 28, nieprzytomna, ale szybko doszła, ale i tak zabrało ją pogotowie, mimo ze powiedzieli ze nie ma potrzeby, a w szpitalu wyszedł jeszcze obrzek płuc, czekamy na wieści z obchodu rannego, a go jeszcze nie bylo- popier.... ta nasza służba zdrowie.
A tak pozatym rodzinnie i wesoło. W sobote na święconce młody wyciągnął sobie z koszyka jajko i kiełbase- i ją zjadł:-):-):-). W niedziele po południ park krasnala.

Witajcie poświątecznie - jeszcze dziś mam wolne a jutro praca.
Ale 3 dni i ... znów weekendzik :-)
Obżarstwo na maxa ... ufff .... ale już po.

Zaczynam znów dietkowanie :-p:-D

Czarna oj niedobrze, że autko ukradli - jeśli mieliście AC to coś zwrócą.
Qrcze żeby tak ręka uschła tej osobie/ osobom za tą kradzież.
:wściekła/y::no:

Wiolu zdrówka dla Szymcia.

Minisiu spóźnione życzonka z okazji II rocznicy :-D

A ja dziś wybrałam się na zakupy (od babci dostałam 300zł :-p) i ... oczywiście sobie nic nie kupiłam - a wybór ogromny był.
Za to Sebcio wzbogacił się o kurteczkę z 5-10-15 i buciki :-D
Może coś w czwartek sobie kupię.

Dobra zmykam poleniuszkować.

Wanilia zdrówka dla Szymonka
Czarna aż nie wiem co napisać, masakra jakaś!!! Życzę żeby auto się znalazło w nienaruszonym stanie!!!
Minisia oby ciocia przesadziła
Ppatqa zdrówka dla babci

My już też w domku. Martyna dziś miała wizytę u okulisty i rehabilitacja ładnie postepuje. Prawdopodobnie w maju zmienią jej szkła. Plaster 4 godziny dziennie wystarczy.
A ja jutro dwa razy do pracy idę, ale na własną prośbę. Najpierw zebranie do 14:30, a potem na 20 nocka. Trochę się nalatam.
Miłego wieczorku. Pomimo świąt chodzę głodna więc jakaś kolacja ze świątecznych resztek i "KSD" :-)

reklama
kasia super wieści z oczkami
czarna o cholra.......

u nas dzis dzień na dworze, ja zrobiłam ogródek, więc mam juz wszystko wysiae, potem M przywiózł młodemu piasek z dziury do piaskownicy i młody nie chciał iśc do domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry