reklama

Październik 2008

reklama
Patrycja tak od środy mamy autko:))) więc na zlot przyjeżdżamy!!!!!!!!!!!

Kaka Malena u mnie Niki bez alkoholowa, Laura po sklepowym"szampanie":))) a Sami hmmmm gdybym ja to wiedziała:))))

Witam Jestem tak obżarta ze ledwo siedze:))) Mój ślubny choć nie gotuje ale za to czasem jak zarządzi w kuchni to moje potrawy mogą się chować w kącie:))) Po za tym u nas troche latania więc mało czasu na kompa. Dziś po raz 3 wzywano nas do US!!!! ale mam nadzieję że już po raz ostatni i przeleją w końcu kase!!!! Następnie załatwianie rejestracji i ubezpieczenia autka no i chirurga z małym, ale o tym na odpowiednim wątku. Jutro też troche latania i w sobote, w sumie cały weekend będzie wiecznie w biegu. ehhhh nie lubie jak kilka rzeczy w jednym czasie się zbiega.
A teraz stukam się lampeczką CIN&CIN i zycze miłej nocki tym co jeszcze tutaj zaglądają:)))

Czarna no to zdrówko, bo ja wlasnie koncze białe winko ze spritem :-) hi hi
My juz zwrot dostalismy, wiec tez na zlocie bedziemy :-)

U nas nic ciekawego. Pogoda do d..., az nic sie nie chce, Rafał troche marudny, bo ile mozna w domu siedziec, a tu leje i leje . Ogolnie mały juz zdrowy, tylko czasem jak spi ma takie napady kaszlu nieciekawe, ale kaszel sie moze dlugo utrzymywac nie??
Dzisiaj moj P przyjechał, bo jutro robi cos tu w Gdyni. A jutro w Gdanskim Fashion House są mega promocje, nawet do 90% niby. Ja bym chciała jechac, ale rano nie mam jak, a po poludniu jak Patryk wroci z pracy to juz nie bedzie po co tam jechac... Tak sobie mysle... ehh
No i pod wieczór jedziemy do tesciow, bo Patryka siostra ma jutro bierzmowanie.
No nic koncze winko i zaraz do lozeczka :-) :biggrin2:
Buzka ciotki klotki

Martyna dobrze ze chociaż Ty się odezwałaś bo bym chyba sama ze sobą pisała:)))

Kurde ale zimnoooooooo miałam z dzieciakami iść na zakupki ale chyba pasuje. Jak tak dalej pójdzie to współczuje na zlocie Magdzie i Martynie lub Mirabelce i Kasi (chyba nie pomieszałam) bo mają największe domki więc ekipa u nich wyląduje:))))
Dziewczyny jak macie jakieś pytania co do tego ośrodka i szczegółowych informacji odnośnie wyposażenia to piszcie na zamkniętym bo chce dzwonić do niej w przyszłym tyg aby wszystkiego się dowiedzieć.

Witajcie.
Nadal w domku netu brak i już się wściekam, bo chyba "robią nas w konia".
Składaliśmy papiery na telefon i internet w Netii, bo taniej niż w TP SA i .... ciągle coś.
Tepsa powinna udostępnić łącze a robią jakieś problemy ... tylko się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak poza tym to już w ten poniedziałek wracam do pracy.
2,5 tygodnia byłam na zwolnieniu.
Noga boli jakby mniej, ale odczuwam każdy nie tak postawiony krok :-(:-(:-(
I chyba długo będę odczuwać .... poza tym ortopeda zalecił mi chodzenie w ortezie i taką mam.
But sportowy rozciągnięty przez nią, ale co tam .... najważniejsze, że usztywniona jest.

To tyle ode mnie.

Malenko ogromne gratulacje dla Was - szczęśliwych rodziców.
Niech Niki zdrowiutko się chowa.

Muszę w miarę możliwości nadrobić zaległości w czytaniu, ale będąc u rodziców mam niewiele czasu.

Mam nadzieję, że wszystko się z netem wyklaruje.
Miłego weekendu.

Witam i melduję, że żyję, ale padam. Psychicznie się chyba wykończę. Moje dzieci "zapętliły się" w choróbskach i ostatecznie Martyna wylądowała z antybiotykiem, a Bartek tydzień temu dostał mega katar, ale na szczęście nie rozkręcił się za mocno. Przez ponad miesiąc przynajmniej raz w tygodniu lądowałam w przychodni :no: Już mi głupio było, że jakaś paranoiczka ze mnie, ale pani doktor wyrozumiała i chyba lubi moje dzieci ;-)
O teściowej napisałam na zamkniętym, bo tak mi ciśnienie podniosła, że dobrze, że już mi trochę przeszło.
Malena super, że aniołki nie dają popalić i możesz się tym cieszyć :cool2:
Czarna gratuluję nowego autka, a co do wyjazdu to jak mówią "w kupie raźniej" Damy radę :-D
Na ten czas kończę, bo jutro do pracy na 12 godzin, a Bartek ostatnio wstaje przed 6 więc chyba zamiast synka mam kogutka w domu - masakra.

Helouki,
Pojawiam się po egzaminie i... przed kolejnym. Nie udało mi się- normalnie mało zawału nie dostałam jak mi wyskoczył wynik na ekranie komputera, że zabrakło 2% do zdania. Wrrrrr. Zapisałam się od razu na kolejny termin za dwa tygodnie i muszę przysiąść.
No a tydzień po powtórce ma kolejną kobyłę z prawa i do tego też muszę się zabrać.
Ale mi się zachciało na stare lata :/

Jutro idę na chwilę do miasta poszukać sobie kiecki na wesele brata. A dzisiaj w ramach relaksu szperałam po necie i znalazłam taaaakie cudo:

Charlotte's Evening Dress - Elegant Dresses Suitable For Any Special Occasion

tylko ta cena :szok::szok: Bo cała reszta mi bardzo odpowiada:-D

Idę do wyrka, bo do kompletu dostałam @ i zdycham.
Papa

Witajcie.
Nadal w domku netu brak i już się wściekam, bo chyba "robią nas w konia".
Składaliśmy papiery na telefon i internet w Netii, bo taniej niż w TP SA i .... ciągle coś.
Tepsa powinna udostępnić łącze a robią jakieś problemy ... tylko się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak poza tym to już w ten poniedziałek wracam do pracy.
2,5 tygodnia byłam na zwolnieniu.
Noga boli jakby mniej, ale odczuwam każdy nie tak postawiony krok :-(:-(:-(
I chyba długo będę odczuwać .... poza tym ortopeda zalecił mi chodzenie w ortezie i taką mam.
But sportowy rozciągnięty przez nią, ale co tam .... najważniejsze, że usztywniona jest.

To tyle ode mnie.

Malenko ogromne gratulacje dla Was - szczęśliwych rodziców.
Niech Niki zdrowiutko się chowa.

Muszę w miarę możliwości nadrobić zaległości w czytaniu, ale będąc u rodziców mam niewiele czasu.

Mam nadzieję, że wszystko się z netem wyklaruje.
Miłego weekendu.
Witaj Madziu
Widać masz przejscia z tą nóżką oby jak najszybciej wróciła do sprawnosci. I szybkiego połączenia ze światem wirtualnym:tak::tak:

Witam i melduję, że żyję, ale padam. Psychicznie się chyba wykończę. Moje dzieci "zapętliły się" w choróbskach i ostatecznie Martyna wylądowała z antybiotykiem, a Bartek tydzień temu dostał mega katar, ale na szczęście nie rozkręcił się za mocno. Przez ponad miesiąc przynajmniej raz w tygodniu lądowałam w przychodni :no: Już mi głupio było, że jakaś paranoiczka ze mnie, ale pani doktor wyrozumiała i chyba lubi moje dzieci ;-)
O teściowej napisałam na zamkniętym, bo tak mi ciśnienie podniosła, że dobrze, że już mi trochę przeszło.
Malena super, że aniołki nie dają popalić i możesz się tym cieszyć :cool2:
Czarna gratuluję nowego autka, a co do wyjazdu to jak mówią "w kupie raźniej" Damy radę :-D
Na ten czas kończę, bo jutro do pracy na 12 godzin, a Bartek ostatnio wstaje przed 6 więc chyba zamiast synka mam kogutka w domu - masakra.
Kasia zdrówka dla maluszków. Taka pogoda że dzieci wszystko łapią. Zaraz zerkne na zamknięty
Helouki,
Pojawiam się po egzaminie i... przed kolejnym. Nie udało mi się- normalnie mało zawału nie dostałam jak mi wyskoczył wynik na ekranie komputera, że zabrakło 2% do zdania. Wrrrrr. Zapisałam się od razu na kolejny termin za dwa tygodnie i muszę przysiąść.
No a tydzień po powtórce ma kolejną kobyłę z prawa i do tego też muszę się zabrać.
Ale mi się zachciało na stare lata :/

Jutro idę na chwilę do miasta poszukać sobie kiecki na wesele brata. A dzisiaj w ramach relaksu szperałam po necie i znalazłam taaaakie cudo:

Charlotte's Evening Dress - Elegant Dresses Suitable For Any Special Occasion

tylko ta cena :szok::szok: Bo cała reszta mi bardzo odpowiada:-D

Idę do wyrka, bo do kompletu dostałam @ i zdycham.
Papa
2%!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jaaaaaaaaaa musiało boleć. Ale kolejnym razem bedzie 100% zaliczonego:tak::tak: a kiecka mmmmmm zabójcza

Witam
Weekedn minął i całe szczęście bo nogi już mi w d... wchodziły:-D:-D:-D
Mój ślubny dziś o 4 rano wyjechał. Ma lecieć do Chin ale rano okazalo się że Amsterdam zamknął lotnisko i ich przylot (bo lecą przez Amsterdam) został odwołany. Teraz krążą po PL lotniskach i szukają połączenia. Szczerze liczę że nie znajdą i wróci do domku:-p EGOISTA!!!!

reklama
Hello :-)

I my się witamy po weekendzie o dziwo udanym :-)
Wszyscy zadowoleni, szwagierka zmiana frontu o 180 stopni. Teścia unikałam jak ognia i się udało, wróciłam z górą żarcia tak, że nie muszę gotować przez tydzień tak więc zadowolona jestem. Jedyny mankament to rozwalona noga ale to przynajmniej nic nie muszę robić i siedzę sobie w domku i odpoczywam. Bąbel dziś został ze mną ale jutro już odsyłam do niani bo muszę się pouczyć i napisać pracę na zajęcia.
Evelaina 2 punkty... gorszy mógł być tylko 1 punkt...
Czarna super że macie już autko.
Magdziunia łączę się z tobą w bólu nogi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry