reklama

Październik 2008

Witajcie babeczki:tak:

U nas dziś u dzieci stanęła piętrówka i cyrk z zaśnięciem bo Lena się tak ucieszyła, że może sobie schodzić i wychodzić kiedy chce, że o spaniu nie było mowy, w końcu wyladowała w łóżeczku i tam zasnęła a niedawno ją przeniosłam na łóżko muszę ją nauczyć tak zasypiać, bo za miesiąc do Polski lecimy a tam łóżeczka nie będzie:no:

A wczoraj mieliśmy gości i ja wypiłam całą butelkę wina bo reszta piła drinki a w nocy męki w łazience:no:........... ale rano wstałam zdrowa za to M do południa spał, bo chory był......

Agamir życzę szybkiej poprawy z kolanem
Ppatqa mam nadzieję że mały nie złapał choróbska
Malenka fajnie, że masz takie grzeczne dzieci:tak:
Magdziunia no to udany weekend miałaś

reklama
Dzien doberek:-) Dzisiaj z okazji dnia dziecka moje dzieci daly mi pospac do 9;-):-D
I przy tej okazji zycze wszystkim pazdzioszkom i nie tylko duuuuuuzo zdrowka,usmiechu na twarzy, duzo zabawek i samych smakolykow:tak:
U nas dzis pochmurno ale w miare cieplo, wiec jak tylko nie bedzie padal deszcz to wybywamy bo mlody juz szaleje od siedzenia w domu.

Dużo słoneczka i uśmiechniętych buziek dla naszych pazdzioszków w dzień ich święta:tak:

Do nas już wszystkie wujki rano dzwoniły łącznie z dziadkami.

A u nas słoneczko, właśnie z mężem spijamy kawusię, domek wysprzątany, Lenka chrupki kukurydziane je i normalnie sielanka;-)

Miłego dnia!!

Ppatqa oby szybko przeszło i mam nadzieję, do zobaczenia :-)
Małaulka mój Bartek też przeżył traumę ;-) jak mu wyjęłam szczebelki z łóżeczka. Tak się dziwił,że mógł wyjść, że nie umiał zasnąć i dopiero po godzinie walki zasnął w moich rękach. włożyłam patyki z powrotem i za jakiś czas znowu spróbuję, bo koniec pod lipca chcemy im kupić taką "piętrówkę" z wysuwanym materacem. Martyna w tym czasie właśnie zaczęła spać na "dorosłym" łóżku więc może Bartek do tego czasu dojrzeje :eek:

Dla wszystkich Paździoszków i ich Braciszków i Siostrzyczek - najserdeczniejsze życzenia w dniu Waszego święta - żeby było tak codziennie. Samych radości, zdrówka i słoneczka!!!

Dla wszystkoch paździoszków oraz rodzenstwa paździoszków z okazji dnia dziecko góry zabwek, kolrowego dziecinstwa, spokojnych i radosnych rodziców, usmiechnietych buziaków i słdkich pysiaków

Mój sie już sam nauczył wyjmować szczebelki, no i teraz pojawił sie problem...
Ja go kłade spać, a on po moim wyjsciu z pokoju cichutko je wyjmuje wychodzi i bawi się w najlepsze... a wszystko po cichutku, żeby sie nie wydało, ze nie śpi :) a jak wchodze do pokoju, to robi szybki myk do łóżeczka. dopiero jak wkracza M, młody łaskawie zostaje w łóżeczku...

Dzieciaki wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta :)

U nas łóżeczko stoi wyciąganymi szczebelkami przy ścianie :) Niestety mały musi stać jeszcze ze szczebelkami bo strasznie się w nocy kręci i by wypadł. Ale na przyszły rok planuję mu kupić piętrówkę :)

reklama
Witajcie.
Wszystkiego najlepszego z okazji DD dla naszych pociech kochanych.

A u mnie dziś dzionek super - w pracy DD udany i po południu miałam czas tylko dla Sebcia.
Młody wyszalał się a później spacerek na rowerze a teraz lula.
Ale zapewne jak co noc obudzi się i zacznie się marudzenie - to już dwa tygodnie jak nie karmię jego i w dzień i w nocy cyckiem .... ufff .... i dobrze.
Ale mały chyba jeszcze w nocy sobie przypomina i dlatego płacze.

Jutro przeżyć parę godzin w pracy i zacznie się długi weekend.
Plany mamy takie, że będziemy działać z mężulem w ogrodzie - skalniak powiększamy, to znaczy z dwóch mniejszych robimy jeden większy.

Prócz tego wiadomo procesja w czwartek.

Miałam coś jeszcze napisać, ale ... ze zmęczenia zapomniałam hehehhehe.
Dobrej nocy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry