malaulka
Podwójna mamusia
Witajcie babeczki
U nas dziś u dzieci stanęła piętrówka i cyrk z zaśnięciem bo Lena się tak ucieszyła, że może sobie schodzić i wychodzić kiedy chce, że o spaniu nie było mowy, w końcu wyladowała w łóżeczku i tam zasnęła a niedawno ją przeniosłam na łóżko muszę ją nauczyć tak zasypiać, bo za miesiąc do Polski lecimy a tam łóżeczka nie będzie
A wczoraj mieliśmy gości i ja wypiłam całą butelkę wina bo reszta piła drinki a w nocy męki w łazience
........... ale rano wstałam zdrowa za to M do południa spał, bo chory był......
Agamir życzę szybkiej poprawy z kolanem
Ppatqa mam nadzieję że mały nie złapał choróbska
Malenka fajnie, że masz takie grzeczne dzieci
Magdziunia no to udany weekend miałaś

U nas dziś u dzieci stanęła piętrówka i cyrk z zaśnięciem bo Lena się tak ucieszyła, że może sobie schodzić i wychodzić kiedy chce, że o spaniu nie było mowy, w końcu wyladowała w łóżeczku i tam zasnęła a niedawno ją przeniosłam na łóżko muszę ją nauczyć tak zasypiać, bo za miesiąc do Polski lecimy a tam łóżeczka nie będzie

A wczoraj mieliśmy gości i ja wypiłam całą butelkę wina bo reszta piła drinki a w nocy męki w łazience
........... ale rano wstałam zdrowa za to M do południa spał, bo chory był......Agamir życzę szybkiej poprawy z kolanem
Ppatqa mam nadzieję że mały nie złapał choróbska
Malenka fajnie, że masz takie grzeczne dzieci

Magdziunia no to udany weekend miałaś