reklama

Październik 2008

reklama
NOoo to ja tez wpadam z życzonkami dla:
Hanusi,Kacperka,Maciusia pierwszego i Maciusia drugiego!!!!!!!!
Samych radosnych chwil, beztroskiego czasu, extra pomysłów i duzo duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH 13-STKOWYCH PAŹDZIOSZKÓW !!!!!!!!!!!!
HANIU, MACIUSIU I MACIUSIU STO LAT !!!!!!!:-D

Dziękuję za wszystkie życzenia w imieniu Kacperka :-)

U nas też kopiuj wklej poza tym że mam jakieś nerwy :-( dziś jadę do rodziców i nie bedzie mnie do końca tygodnia. zatem do poczytania w poniedziałek. pozdrawiam.
odpoczywaj i się nie denerwuj bo i krolewna się denerwuje:)))

Ulka piękna jest taka świadomość u dzieci a Lenka to bardzoooo mądra dziewczynka (chyba po cioci bliźniaczce:))

DLA NASZYCH 13-wych SOLENIZANTÓW​
W dniu takim ja dziś życze Tobie
Haniu, Maciusiu, Kacperku i Maciusiu

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by codzień uśmiechał się
do Was świat cały,
By nigdny nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki:)))

http://imageshack.us

Dzisiaj wziełam sobie wolne żeby spędzić czas z córuchną. Hania dała mamie pospac do 8mej, tz. mama spała a Hanka demolowała chate;-)
Po śniadanku (Mamo, serka...proszeeeeeeeeeeeeee), poszłyśmy do kawiarenki z koncikiem zabaw dla dzieci. Dołączyała do nas moja siostra. Wspominałyśmy trochę szpital - siostra była obecna przy porodzie i nie mogłyśmy się nadziwić, ze taką samodzielną dziewczynkę już mamy. Kupiliśmy też ciepłe kozaczki zimowe. O 16stej dołączył do nas tatuś więc rodzinnie spędziliśmy czas. A imprezke robimy w niedziele;-)

Co do tajemnicy. To byłam na rozmowie o pracę. Wiąże się z tym pewna heca ale opowiem na zamkniętym;-)

Ale tu cisza, tylko z życzeniami wpadamy:tak:

Ja właśnie pożegnałam męża, pojechał z kolegą na lotnisko i będziemy przez tydzień same....
Lenka ze mną a Karolina gdzieś fruwa po osiedlu, a ja mam zamiar się zabrać za jakąś książkę.
Ostatnio kupiłam sobie na allegro cały komplet sagi o ludziach lodu 47 tomów i M mi je przywiezie za tydzień;-)
Czytała któraś z Was te wszystkie? bo ja kiedyś czytałam kilkanaście ale potem nigdy w bibliotece nie było części po kolei więc teraz będę mieć całość:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry