reklama

Październik 2008

Heloł

Ula ja czytałam sagi, ale chyba ze sto lat temu, wtedy byłam zachwycona!!

Najlepsze życzenia dla naszych 13-tkowych dzieciaczków:
Hanusi, Kacperka i Maciusiów dwóch :-)))))))

Kiedy wybieracie się na bilans 2-latka????? bo ja z Szymonkiem jadę jutro.

reklama
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za życzenia :-)

Na bilans nie wiem. Pewnie mama coś tam wpisze do książeczki w końcu widzi go codziennie :-D A serio to jak lepiej się poczuje to wpadnę do przychodni i się zrobi.

Ula a co to za książka ? Ja namiętnie szukam czegoś co by mnie wciągnęło i czytanie zajęło mi dłużej niż jeden wieczór.

A Kacper dostał jakiegoś uczulenia i nie wiemy o co chodzi. Nic nowego nie wprowadziliśmy jedynie zabawki które dostał na urodziny. Dostał czerwonych placków na całym ciele a na nich białej wysypki i to pojawia się i znika i tak w kółko tylko zajmuje coraz większy obszar ciała i momentami puchnie po czym samo znika. Podejrzewamy coś z zabawkami. Albo farba albo pastik. :no:

hej laski
ja obejrzalam filmik z m HOTEL ZLA 1 I 2 polecam!!!!!!!!
na dniach bedzie 3 czesc

mloda dzis miala gosci i dostala wozik z lalka :-D
a od nas i dziadkow kuchnie ale poszla w niepamiec hehe

ja jutro szkole mam ale nie wiem czy pojde bo mamy jechac do miasta w ktorym bedziemy mieszkac aaaahahaaaaaaaaaa super!!!!!!!!!!!!wyprowadzamy sie z Yorku:-D:-Dkoniec tajeminic

Karola trzymam kciuki!!!!!!!

Dla Barusia i Patrycji wszystkiego naj naj naj tort.jpg

Witam z rana :-)

najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów:
Patrycji i Bartusia!!!

Mój ranny ptaszek jak nigdy dzisiaj jeszcze śpi:szok:. Ja zjadłam na spokojnie śniadanko i ...też chętnie bym jeszcze poleżała, ale jak znam życie, zaraz młodzież wstanie :tak:

Minisia inne miasto? Daleko od Yorku?

Marma pewnie siłą rzeczy będziesz musiała się przejść do lekarza :sorry:.

Ja na dzisiejszy dzień, oprócz bilansu, planów nie mam, a jutro jadę do pracy, bo w tym tygodniu trochę wspieram koleżanki.

reklama
Wszystkiego naj, naj, naj dla Bartusia i Patrycji!!!

"U nas specjalnych fajerwerków nie było. Maciek dostał do żłobka dla dzieci rogaliki drożdżowe made by mama :szok: (dalszy ciąg eksperymentów kulinarnych...). Chciałam, żeby poczuł sie wyjątkowo i faktycznie 3 razy śpiewali mu sto lat i dawali odczuć, że dzień wyjątkowy. Nawet wieczorem jak torcik dmuchał i pytałam czy dzieci mu też sto lat śpiewały, to potwierdzał i zaczął nucić :-) Prezent od nas dostał już wcześniej. Tata sobie (bo raczej nie synkowi ;-)) kolejke duplo kupił (o taką LEGO DUPLO 5609 POCIĄG DELUX od LEGO2004 {WAWA} (1262319790) - Aukcje internetowe Allegro), a wczoraj jeszcze za pieniążki od wujka dostał koparkę (LEGO 4986 DUPLO Koparka OD RĘKI SKLEP WAWA (1264980369) - Aukcje internetowe Allegro), bo to ostatnio motyw przewodni :sorry:
A poza tym wczoraj tak szalał w ogrodzie żłobkowym, że zgubił czapę :eek: Mam nadzieję, że chory nie będzie, bo tatuś beztrosko go wczoraj do chałupy z gołą głowa przyprowadził :baffled: a za tydzień mamy właśnie bilans i miał miec druga dawkę szczepienia na ospę :crazy:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry