wanilia79
Entuzjast(k)a
Heloł
skoro o porządkach to ja sie pochwalę, że okna już mam zaliczone i właściwie porządki też, te grubsze, bo praktycznie i tak cały czas chodzę i sprzątam
Dziś kupiłam pralkę, bo stara odmówiła współpracy i przy okazji parę innych rzeczy, no i portfel o niebo lżejszy
Martyna dobra decyzja z wyjazdem.
Trina żeby każdy w ten sposób podchodził do sprawy, to by i domów nie trzeba było zamykać i stłuczek nie bać....
Karola, jak się nie pracuje to i porządki się ma przed czasem zrobione.
A tak serio, co to znaczy, że kobieta-żona-gospodyni domowa-matka-(kochanka;-)) NIE PRACUJE. Zapitala a nie tylko pracuje, tylko nikt tego nie docenia!
Lecę coś zjeść, bo zaraz mój tygrysek się na cyca obudzi
skoro o porządkach to ja sie pochwalę, że okna już mam zaliczone i właściwie porządki też, te grubsze, bo praktycznie i tak cały czas chodzę i sprzątam

Dziś kupiłam pralkę, bo stara odmówiła współpracy i przy okazji parę innych rzeczy, no i portfel o niebo lżejszy

Martyna dobra decyzja z wyjazdem.
Trina żeby każdy w ten sposób podchodził do sprawy, to by i domów nie trzeba było zamykać i stłuczek nie bać....
Karola, jak się nie pracuje to i porządki się ma przed czasem zrobione.
A tak serio, co to znaczy, że kobieta-żona-gospodyni domowa-matka-(kochanka;-)) NIE PRACUJE. Zapitala a nie tylko pracuje, tylko nikt tego nie docenia!
Lecę coś zjeść, bo zaraz mój tygrysek się na cyca obudzi
Rafał od wczoraj mnie na krok nie odstepuje, nawet do łazienki czy kibelka za mną chodził, spał wtulony we mnie i nawet w nocy siku isc nie moglam...Na dzien dobry sie wczoraj wtulił, powiedział ze mnie kocha i ze tesknił, wiec mama w piórka obrosła