Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilunia z tymi dwoma tygrysami to tak nie do końca. Owszem siędzę z dwoma, ale często też mam tylko jednego więc jak on śpi to ja korzystam i latam biegiem żeby jak najwięcej zrobić. A z tymi gościami to uhhhhh, teraz przed świętami się zjeżdżają. U mnie raczej sztormu nie było :-)Witam!!!
u mnie gości ciąg dalszy. do maciusia sie tak nie zjezdzali ;-) hahaha
u nas wszystko pomalutku tylko czasu na sprzatanie brak. moze w weekend cos porobie. Z nocnikiem stoimy w miejscu. opór ze strony maćka jest straszny. chyba to jeszcze nie jego pora...
Malena ciesze sie ze u ciebie ok i powodzonka w szukaniu pracy.
Czarna co kupilas na zajaczka dla Samika? bo ja nie mam pomysłu co kupic maciejkowi.
Wiola podziwiam ze masz czas na sprzatanie przy dwóch tygryskach :-)
Dagmara ogromne gratulacje. Mam brata przemka - metalowca oby twój Przemuś nie poszedł w jego slady. hahaha
Martynka powodzonka. bedzie dobrze. i dobrze ze zdecydowałaś sie na wyjazd do teściowki.
Miłego dzionka. zmykam do dzieciaków .
Kaka zasiałaś ziarno ciekawości i uciekłaś, podziel się problemem. Może Cię wesprzemy.U nas problemy też się pietrzą ale nie marudzę....póki co;-)

u mnie byłaby to syzyfowa praca wiec zostawiam na ost chwilę jedynie w szafkach posprzątam w weekend;-)
a wczoraj zaczął gorączkować więc

a tak na poważnie daj małemu posiedzieć choc 5 tyg jeszcze

a później nawet mozesz do mnie przyjechać i sprzątać

ale ja tak rzadko mięso jem, że może ten u góry mnie rozgrzeszy.

chyba zmienię na innego wrrr.
toz to swieta mamy przezywac duchowo i porzadki w szafce w tym mi nie pomoga

a tak z gory oblece w sobote zaraz przed 

Mam nadzieje ze u was tez nie bedzie nic powaznego, dla mnie najgorsze bylo zakrapianie atropina oczkow u malego, bo potem sie przewracal albo walil glowa w meble;-)No i przestac z tym ze dziecko jest ruchliwe....lepszy ruchliwy niz jakis taki niemrawy
DObrze ze dziecko jest ciekawe, chce dotknac,zobaczyc itd.
Pewnie dlatego ostatnio sie u mnie wali na leb na szyje wszystko....

a widzę że mały się rozgadał na dobre!!!

a ruchliwością się nie przejmuj ja też mam w domku strusia pędzi wiatra