Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale z tatusiem

bo samochodem i nie musi drałować na nóżkach cwaniaczek

i gratki za małą pilotke
ja czekam na prawdziwą wiosnę bo nas jeszcze zima zaskoczy cos czuje w kościach

, no i powinnam dostac sterydziki w to miejsce i dupa bo karmie, wiec od jutra gipsik
, a bujam sie z tym nadgarstkiem od mikołajek, rehabilitacja, a po karmieniu ostrzykiwanie. Ale z tym sie narazie nie spiesze, bo mój ani butelki ani niekapka niechce. Mam oszczędzać ręke i starać się nie dźwigać, tylko łatwo mówić jak mały waży 10 kg już, no i nosić ten nieszczęsny gips, chya ortezy poszukam. A ja głupia myslałam ze to poprostu naderwane scięgno, usztywniłam to sobie i smigałam. A najlepsze poszłam prywatnie, pogadaliśmy i nic za wizyte
.
, stoi i nie chce siadać, wiec tak stoi w łóżeczku. Narazie z kładzenie bez cyca większość bitem wygrywam ja, ale w dzień dalej ciężko z jedzeniem i spaniem.
i trochę panikuję. u nas tak nie było, raczej w druga stronę szło. A dziś mam na zmianą napady zgagi i bólu żołądka/kręgosłupa. Czuję jakby mi ktoś haki założł na kręgi piersiowe i żołądek i przez plecy chciał je wyrwać. O bólu spojenia przy chodzeniu nie wspomnę. Z jednej strony nie mogę się doczekać aż znów będę w pełni sprawna, a z drugiej mam napady paniki co to będzie. Boję się coraz bardziej.

. 

. Bardzo dobra z Ciebie kobita!

A tak serio, to nie martw się. Będzie dobrze. Tylko na bóle nic nie poradzisz. Odpoczywaj!
)
. Do naszej sypialni i do Tuśkowego pokoju. Nowe, ciepłe, po prostu takie cudne, że aż żałuję, że w pl takich nie zamontowaliśmy. Teraz nam zima nie straszna, (hu)haha