reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

to rzeczywiscie nie zazdroszcze Ci. ja mam tak ale raczej sa to "zachcianki dniówki" a tak to nie moge narzekac. ale budze sie rano i od razu musze cos zjesc bo jestem glodna.
i salata to u mnie numer 1. do salatki, na kanapke. pycha!

reklama
pierwsz słysze o soli w herbacie?????
podobno najlepiej pic wode nie gazowana, ale mi po niej niedobrze. najlepiej podchodzi mi sok pomaranczowy!!!!

czesc dziewczyny jak najmniej soli bo zatrzymuje wode w organizmie :) zagladnelam do wa i tak sobie przypominam moje poczatki ciazowe :)pozdrawiam was goraco milych 9 miesiecy :):-D:-D

Jak mam jeść to mnie telepie...nic mi już nie podchodzi.

Dzisiaj dostałam pamiętnik dla mam oczekujących dziecko - bardzo fajny:) polecam innym mamom.

Dziewczyny POMOZCIE mi strasznie zle sie czuje chyba bierze mnie grypa
strasznie sie boje bo to zagraza fasolce:wściekła/y::-(.
Rano zaczelo sie od delikatnego bolu gardla i katar chrorobowy:-( a teraz mam
stan podgoraczkowy 37,2 stopnia i kosci mnie bola i glowa i katar mam na
chorobe kompletnienie nie wiem co mam robic POMOZCIE MI

Dorota nie denerwuj się..Być może to jeden z objawów. A taka gorączka we wczesnej ciąży to normalka. Jak pojdziesz do lekarza to przepisze Tobie leki takie jakie możesz brać. Ja byłam podziębiona tydzień temu, przeszło a brałam wit C ,wapno, syrop na kaszel Pini czy cos takiego dla dzieci. Nie martw się.

A teraz ja mam problem dziewczyny:(
Przejadłam się chyba. Mam nadzieję, ze to z przejedzenia.. Brzuch mnie okropnie bolał w nocy.. co prawda kręgosłup również..
Czy może oznaczać to coś złego??? Mi się wydaje, że wczoraj zdecydowanie przesadziłam z obiadem.
Dziś idę do lekarza, troszkę się denerwuję , moja pierwsza wizyta. Ostatnia @ 29 grudnia… Mam nadzieję, że wszystko dobrze, że Bobik jest cały, zdrowy i serduszko już bije..

Dorota nie denerwuj się..Być może to jeden z objawów. A taka gorączka we wczesnej ciąży to normalka. Jak pojdziesz do lekarza to przepisze Tobie leki takie jakie możesz brać. Ja byłam podziębiona tydzień temu, przeszło a brałam wit C ,wapno, syrop na kaszel Pini czy cos takiego dla dzieci. Nie martw się.

A teraz ja mam problem dziewczyny:(
Przejadłam się chyba. Mam nadzieję, ze to z przejedzenia.. Brzuch mnie okropnie bolał w nocy.. co prawda kręgosłup również..
Czy może oznaczać to coś złego??? Mi się wydaje, że wczoraj zdecydowanie przesadziłam z obiadem.
Dziś idę do lekarza, troszkę się denerwuję , moja pierwsza wizyta. Ostatnia @ 29 grudnia… Mam nadzieję, że wszystko dobrze, że Bobik jest cały, zdrowy i serduszko już bije..

ja lece wlasnie do ogolnego powiem mu ze jestm w ciazy zeby mi cos
przeoisal gadalam z gin.przez tel.to tez mowil ze ogolny mi cos przepisze
a ja mu ze jak cos mi przepisze to ja zadzwonie do niego i zapytam czy mam
te leki brac 3 majcie za mnie kciuki i modlcie sie
Pistacja ja sie za cibie bede modlic

reklama
Ja w sprawie watrobki :)
Owszem ma mnostwo zelaza i to pomaga w przyswajaniu kwasu foliowego ale rowniez ma mnostwo witaminy A ktora jak wiadomo jest bardzo niewskazana - moze uszkodzic tworzacy sie system nerwowy (chyba cewe nerwowa) malego bobo.
Tyle mi powiedzial lekarz wiec ja juz watrobki nie jem :(

Do góry