ppatqa
Październikowe mamy'08
u mie dzisiaj moja kolej na obiadek zrobie ziemniaczki z piekarnika, fasolke już obrałam i rybke. W firmie mamy dzisaij kontrole sanepidu i nie wiadomo kiedy sie skończy więc mama kwitnie w biurze.
Ja tez łóżeczko chyba złoże w październiku, ale póki bede w domu, bo przecież pościel trzeba wyprać, wyprasować tak samo ciuszki, u nas wanienka i ten przewija lży na zakladzie w stołówce dla kobiet- tam mamy składzik, łóżeczko jeszcze u siostry M w piwnicy, ostatnio chciała nam dac rowerko-chodzik i nocnik, ale powiedziałam ze póki ma miejsce to niech trzyma u siebie.
Ja tez łóżeczko chyba złoże w październiku, ale póki bede w domu, bo przecież pościel trzeba wyprać, wyprasować tak samo ciuszki, u nas wanienka i ten przewija lży na zakladzie w stołówce dla kobiet- tam mamy składzik, łóżeczko jeszcze u siostry M w piwnicy, ostatnio chciała nam dac rowerko-chodzik i nocnik, ale powiedziałam ze póki ma miejsce to niech trzyma u siebie.

mam po piersią na brzuchu dziwny bol skóry jak by była zdrętwiała i jak dotkne to piecze i tam mnie kolki łapią, mam nadzieje ze to nic powaznego :-(
Milusiego dnia papa
zapomnialismy zrobic zakupy
Na szczęście wraca już do domciu mama-ona zawsze robi zakupki jakieś drobne-wiec na pewno coś szamnę-bo nie chce mi sie lecie do sklepu