reklama

Październik 2008

Gosiu kupiłąm je w H&M kolekcja dla mam.
Dałam chyba 99zł.
Chciałam jeszcze białe takie kupić, ale już ksy nie miałam przy sobie tyle.
Ale może wybiorę się jeszcze tam - ostatnio mieli wyprzedaże.

reklama
magdziunia ładnie wyglądasz
A u mnie miłe dwadzieściakilka stopni, a słońce to widziałam o 6 rano jak szłam konowate nakarmić. Ja już po spacerku do lasu, teraz siedze i wcinam arbuzika.

MINISIA szkoda ze go na luku oblal :wściekła/y: ale choc dobrze ze testy ma za soba :tak:Na nastepnym podejsciu nadal bedziemy 3 maly za niego kciuki;-)
I ciesze sie ze brzusio juz nie dokucza i to bez nospy :-D
EWELA kochana nie wiem co ci poradzic na ta Twoja skore :szok:
Milego wieczorku ze znajomymi ;-)
BLOND wspolczuje ze jestes sama :-(Naprawde to musi byc przykre
Ja mam M na chwile na niecale 2 dni tylko :-(

Moja mama pojechala teraz z ciotka do wisly bo ma od dzis urlop i miala jechac tam z Jasiem ale ze tak a nie inaczej sie z nim potoczylo to pojechala sama.Ja niestety nie moglam jecha bo we wtorek mam gina a w srode najwazniejsze cwiczenia w szkole rodzenia:tak:.Mama wroci alebo we wtorek albo za tydzien i narazie M jedzie w poniedzialek jeszcze na Cieszyn i nie wiadomo kiedy zacznie prace tu u nas i ja zostane w domu CALKIEM SAMA :-(:-(:-(:-(

AGNIESZKO to przykre ze mialas klopoty ale dobrze ze jestes juz z nami i ze z Twoim maluszkiem jest oki :-)
GOSIU ja niestety nawet po urodzeniu OLIWI nie bede na codzien z M bo jak nadal M bedzie pracowal w cieszynie to bedzie przyjezadzal tylko na poltorej dnia w tygodniu I mnie to przeraza bo po Jej urodzenie mielismy byc razem ale niestety zycie lubi sie kaplikowac :-(
MAJECZKO ciesze sie ze wizyta siostry sie udala a w ubranka napewno wejdziesz za rok :-)
SYLWCIA no fajnie byloby sie spodkac :-)
I fajnie ze blizniaczki sie urodzily SUPER ;-)

Dzis jak dawalismy wlascicielowi mieszkania kase to dowiedzielismy sie ze mozemy sobie pomalu szukac mieszkania bo najprawdopodobniej zamieszka tu jego syn ale to jeszcze niec pewnego I ja jestem zla i wciekla bo facet sam nie jest pewien a ja bede coraz wieksza i bedzie mi gorzej sie przeprowadzac a z OLIWIA to juz wogole sobie tego nie wyobrazam :-(
Tu umowe mamy do 10 listopada a ja rownie dobrze na poczatku listopada moge urodzic i co ja pozniej z takim malym Dzieckiem mam sie przeprowdzac.A pozatym z mieszkaniami do wynajecia nie ma tak latwo bo ludzie chca slone pieniadze na rok z gory a skad mamy to wziac i wogole drogie sa mieszkania :-(

Nastepne co mnie dzis troche doluje to to ze jak moj M tydzien temu byl jakis podmieniony jak nigdy ,jakby nir on czyli byl mily ,dobry i kochajacy.
Tak dzis poszedl spac jak wrocil a odkad wstal siedzi przed telewizorem i mnie tylko za noge chwyci i nadal patrzy na tv i byl ze mna w sklepie Ale i tak jak zawsze telewizor jest dla niego bardzo wazny Jak cos do mnie mowi to patrzy tez na TV :-(
A najlepsze jest to ze jak spal to dala mu sygnal jaka EWA ktorej ja nie znam i nie mialam pojecia ze wymienil sie z jakas dziewczyna nr telefonu :-(
Wiecie co moze to glupie ale ja sie martwie bo kto go tam wie co on tam robi w tym cieszynie ???? :-(

No to pieknie Was zalatwil z tym mieszkaniem. ludzie nie chca wynajmowac mieszkan rodzinom z malymi dziecmi bo podobno pozniej nawet jesli nie placa za wynajem wlasciciel nie ma prawa ich wywalic z mieszkania jesli nie zapewni im czegos zastepczego:/glupie to jakies....
moze zapytaj sie po prostu M kim jest ta Ewa i obserwuj jak sie zachowa, moze to jakas stara znajoma...nasza klasa czy cos...
ja sie dzisiaj czuje jakby mnie ktos lopata po plecach uderzyl...wszystko mnie boli, podniesc sie nie moge, kompletnie bez sily jestem:(
a co do tatusia dziecka to po 3 miesiacach nie odzywania sie zadzwonilam do niego i probujemy sie jakos dogadac. tu jest taki problem ze on sie niby poczuwa do roli, tylko my sie dogadac nie mozemy:(w 3 miesiacu robil takie awantury(oczywiscie nie on sam- do klotni 2 trzeba), ze w koncu wyladowalam w szpitalu z zagrozeniem ciazy:(wiec to ja musialam zerwac kontakt. teraz mi sie troche hormony uspokoily, jemu moze tez cos sie poprzestawialo w glowie wiec probuje znowu...ale nie wiem co to bedzie...

Witajcie wieczornie:-)
magdziunia ślicznie wygląasz, tak promiennie.Ciąża Ci służy.
ppatqa aż zazdroszcze tego hasania na łące:tak: Ja od czwartku siedze w domu i jedyna moja rozrywkato balkon...Tak mi brakuje działeczki, moich chwaścików...
dorota123456789 nieźle Was załatwił ten gościu od mieszkania.Mam nadzieje że znajdziecie sobie szybko nowe za podobną cene. My z M też mieszkamy w wynajetym, i nawet umowy nie mamy:confused: Ale właściciel powiedział ze najbliższe 2 lata możemy spokojnie tutaj mieszkać...Tylko że my po nowym roku planujemy już sie wprowadzić do naszego domku.A tak poza tym to sie ciesze że Twój M sie trzyma bez alkoholu, znaczy że naprawde bardzo kocha Ciebie i Oliwke. :-)
U nas popadało, lece na balkonik poodychać świeżym powietrzem.Miłego wieczorka.:tak:

dorota dasz rade sama w domku, a z mieszkaniem to naprawde nieciekawie, spokojnie może to ktoś z pracy, niełatwiej poprostu spytac, M jak jest zmęczony to albo komp albo tv.

Hej:tak:ja juz posprzatłam chate musiałam sie zebac bo mam dzis gości, a mama źle sie czuje:-(miałam dziś bardzo niskie ciśnienie 116/64:-(ale juz lepiej sie czuje, ale padam z nóg jeszcze jakies ciasto trzeba upiec:tak:malinki juz zebrałam cos musze wykąbinować.
Minisia trzymam kciuki za Twojego męza.
Ta skóra pod piersią tak mnie piecze juz mam dość bo tak sie męcze:-(juz smaruje co chwile oliwką i kremem ale nic, ona jest jak popażona niewiem co ja mam na to poradzić, ma któraś z was tak??????????miłego dnia papa
eeee 116/64 to bardzo dobre ciśnienie:tak::tak::tak: niskie jest ponizej 100. Ewela powinnas to jaknajszybciej skonsultowac z gin albo lekarzem rodzinnym tzn ta skóre:-p
No wiec tak teoria zaliczona ale na łuku go oblał:wściekła/y:
SZKODA ale wiecie co? ja i tak sie ciesze ze ma testy zaliczone bo zeby zdac jazde trza miec tez szczescie!!!!!!!!!
Brzuszek juz nue boli bez nospy samo minelo!!
Ojjjjj ale najwazniejsze z juz teoria zdana Da rade z reszta a stres swoje tez robi:tak:
Witajcie dziewczyny po dosc dlugiej przerwie.Nie bylo mnie bo w mojej najblizszej rodzinie wydarzyla sie tragedia i musialam sobie z tym jakos poradzic.Nie chce o tym pisac bo to za ciezko...Bynajmniej juz jestem i mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic zaleglosci.Ciesze sie ze u Was wszystko ok.Dzieciaczki rosna jak na drozdzach.Zazdroszcze Wam tych wizyt usg bo ja juz do dnia porodu chyba nie bede miala zadnej.Pozdrawiam.
Wazne ze juz jestes. Witam z powrotem
Witajcie! Ale upał niedawno wstałam po drzemce-głowa i pięka-serducho wali jak oszalałe-chyba w domciu posiedzę...
No i wczoraj była u mnie siostra z Włoch-ale była w szoku! :szok: Oczywiście pozytywnym:-D Przez cały czas jak była u mnie nie mogła się pozbierać. Wiecie co tylko bluzeczka pasuje-buciki sliczne-tylko nogi spuchnięte...(schowam je na za rok) a spodnie...hmmm w życiu nie byłam taka szczupła...abym mogła w nie wejść:shocked2:
Pozdrówka
Heheh chciałabym widzec mine twojej siostry:-D:-D:-D:-D

Blondii ja moja pierwsza ciaze przechodziłam prawie sama wiec wiem o czym piszesz. pamietaj tylko ze nie ma nic na siłe:tak::tak::tak:

Magdziunia śliczne fotki i jaki ładniutki brzusio.

A u nas niby ciepło ale niemozna przewidziec pogody niby zaswieci słonce a zachwile pada:dry::dry::dry: Depreche chyba dostane przez ta pogode bo nawet na porzadny spacer nie mam jak wyjsc:cool:
A dzis bylismy na roczku męza siostry synka:-p i dopiero niedawno wróciliśmy.

reklama
Ufff ... popadało, przeszła mała burza i teraz troszkę lepiej się oddycha.
Takie piękne chmurki były - zaraz wkleję zdjęcie.
Ja to bardzo lubię takie zdjęcia robić - mam troszkę w swojej kolekcji :-D taka pasja moja.

Dorotko - przykro mi, że będziesz musiała zmagać się z takimi problemami. Ech przeprowadzka niewiadomo gdzie.
Spytaj męża o tą Ewę i sprawdź reackję - masz prawo wiedzieć kto to jest i dlaczego puszcza tzw strzałki.
Fakt, że czasem lepiej nie wiedzieć - bo jak się mówi "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal", ale widziałaś :-(
Jeśli Ciebie znó okłamuję, to byłby najgorszym draniem.
Przepraszam, że to napisałam - ale czuję Dorotko jesteś mi bliska.
Znamy się tylko z netu, a ja czuję jakbym znała Ciebie i dziewczyny już od dawna.
Także przeżywam to co Ty odczuwasz.

Blond_20 - odpocznij sobie.
Ach Ci faceci - najlepiej byłoby dojść do porozumienia.
Życzę Tobie aby wszystkie problemy się rozwiązały.

Agniesiu bardzo mi przykro, że miałaś kłopociki.
W ciąży stres nie jest wskazany.
Najważniejsze, że już dobrze.

Ppatqo narobiłaś mi smaku na arbuzika.
Ja jutro chyba pojadę do rodziców i pospaceruję po lasku.
Szkoda, że nie dziś - tam popadało zresztą u mnie też, ale ten zapach igliwia zmoczonego kropelkami deszczyku i wieczorny śpiew ptaszków.
Nie ma nic piękniejszego niż taka melodia przed snem.

Minisiu szkoda, że oblał Twojego męża.
Ja wiem, że człowiek się stresuje a Ci egzaminatorzy czasem są po prostu jacyś dziwni.
Następnym razem się uda napewno.

Czarna - ech z tą pogodą.
Dobrze, że chociaż miło spędziliście czas na imprezce bąbelkowej.

Ja poleguję sobie teraz - wcześniej obiadek zrobiłam i spociłam się strasznie.
Na szczęście deszczyk popadał solidnie i takie chłodniejsze powietrze wpada przez otwarte okna.
Miłego wieczorku życzę Wam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry