minisia
pazdziernik '08
Ale tu cisza
mało nas sie udziela dzisiaj
A wiecie co mnie ostatnio wkurzja imprezy rodzinne jak dla mnie to ostatnio nawet niedzielne odwiedziny gosci sa za dlugie! nie moge wysiedziec i wsio mnie wkurza!!!uciekam do siebie i sie klade tam mi najlepiej wy tez tak macie ? bo ja czuje ze robie sie nieznosna i marudna!!!!!!!
Juz mojemu M powiedzialam ze chrzciny robie w lokalu bo mam spokoj, po kloacji kazdy do domku i spoko a tak z chaty nie wygnam!
wiem ze o chamskie ale ja mam trzecie dziecko w drodze i nie zniose wszystkich gosci siedzacych do pozna lacznie z ich i moja dwojka dzieci biegajacych po domu...a przeciez ja musze byc wypoczata (w miare )bo cale noce beda zarwane!inni przyjda najedza sie posmieja i pojda a ja sie spale z nerwow by wsio ogarnac i dzieci poobiegac!
A tak wogole to myslalyscie juz kiedy ochrzcicie malenstwa??? ja mysle o swietach ale jeszcze zobacze bo moze przeniose plany na poczatek 2009 r.

mało nas sie udziela dzisiaj

A wiecie co mnie ostatnio wkurzja imprezy rodzinne jak dla mnie to ostatnio nawet niedzielne odwiedziny gosci sa za dlugie! nie moge wysiedziec i wsio mnie wkurza!!!uciekam do siebie i sie klade tam mi najlepiej wy tez tak macie ? bo ja czuje ze robie sie nieznosna i marudna!!!!!!!
Juz mojemu M powiedzialam ze chrzciny robie w lokalu bo mam spokoj, po kloacji kazdy do domku i spoko a tak z chaty nie wygnam!
wiem ze o chamskie ale ja mam trzecie dziecko w drodze i nie zniose wszystkich gosci siedzacych do pozna lacznie z ich i moja dwojka dzieci biegajacych po domu...a przeciez ja musze byc wypoczata (w miare )bo cale noce beda zarwane!inni przyjda najedza sie posmieja i pojda a ja sie spale z nerwow by wsio ogarnac i dzieci poobiegac!A tak wogole to myslalyscie juz kiedy ochrzcicie malenstwa??? ja mysle o swietach ale jeszcze zobacze bo moze przeniose plany na poczatek 2009 r.

ale ja spostrzegawcza jestem ... ho ho 

pewnie troszke przez ta innosc