reklama

Październik 2008

Ale tu cisza:szok:
mało nas sie udziela dzisiaj:eek:
A wiecie co mnie ostatnio wkurzja imprezy rodzinne jak dla mnie to ostatnio nawet niedzielne odwiedziny gosci sa za dlugie! nie moge wysiedziec i wsio mnie wkurza!!!uciekam do siebie i sie klade tam mi najlepiej wy tez tak macie ? bo ja czuje ze robie sie nieznosna i marudna!!!!!!!
Juz mojemu M powiedzialam ze chrzciny robie w lokalu bo mam spokoj, po kloacji kazdy do domku i spoko a tak z chaty nie wygnam!:no:wiem ze o chamskie ale ja mam trzecie dziecko w drodze i nie zniose wszystkich gosci siedzacych do pozna lacznie z ich i moja dwojka dzieci biegajacych po domu...a przeciez ja musze byc wypoczata (w miare )bo cale noce beda zarwane!inni przyjda najedza sie posmieja i pojda a ja sie spale z nerwow by wsio ogarnac i dzieci poobiegac!
A tak wogole to myslalyscie juz kiedy ochrzcicie malenstwa??? ja mysle o swietach ale jeszcze zobacze bo moze przeniose plany na poczatek 2009 r.

reklama
rzeczywiscie dzisiaj jakas cisza....
Ciril pieknie wygladasz:)
Minisia z chrzcinami to masz racje ze w lokalu, w domu tyle roboty i sprzatania, nie mowiac o tym jak sa male dzieci...a z tym marudzeniem to tez mi sie wlaczylo ostatnio,, chyba sie nudze po prostu

Witajcie - ja dopiero co zjechałam do domku.
Dziś też spacerek i foteczki na świerzym powietrzu.
Ach ... korzystam ile się da.
A to ja z dzisiaj:

Dorotko - hmmm ... sama nie wiem co myśleć o tej Ewie.
Ale troszkę niepodoba mi się ta sytuacja.
Stęskniony mąż wraca do domku i ... ogląda TV a nie rozmawia z żoną.
I jeszcze ta Ewa ... ech ... qrcze nie powinnam pisać tu o tym i Ciebie denerwować.
Przepraszam, ale szczerość i zaufanie w związku to podstawa.
Mam nadzieję, że ta Ewa szybko wyjedzie i pójdzie w niepamięć.

Ciril - brzunio prześliczny i ładnie wyglądasz.

Minisiu - co do chrzcin to racja. W lokalu lepiej, bo ne martwisz się o podawanie potraw, konkretna godzina i goście wychodzą ... a tak w domku to zamieszanie będzie.
Ja myślałam o świętach Bożego Narodzenia lub wielkanocnych, ale te drugie wypadają w kwietniu. Sama nie wiem i muszę z mężem ustalić.

Blond_20 - faktycznie blisko mieszkamy ... :-D ale ja spostrzegawcza jestem ... ho ho :-D
Wczoraj oglądałam iluminacje na niebie z błyskawic - jejku przepiękne były.
Cudo - natura potrafi być groźna i zarazem piękna.

Czarna udanego wyjazdu i odpoczywaj, nabieraj energii :-)
A później foteczki powklejaj z urlopiku.

Ja prawdopodobnie za tydzień w sobotę lub niedzielę jadę na parę dni nad morze.
Ciesze się bardzo.

Minisiu dziękuję za miłe słowa.
Cisza u obu dziewczyn.
Ja myślę, że ta co urodziła w 24tc jest z malutką w szpitalu cały czas.
Natomiast od tej drugiej nie mam wiadomości - zresztą nie tylko ja ... inne koleżanki moje też nie :-(:-(:-(.
Przykro tak wiedzieć, że ktoś cierpi ... czeka właściwie na najgorsze.

CIRIL slicznie wygladasz w ciazy :tak:
BLOND wiem ze ci cieszko ale chyba fajnie miec takiego innego faceta hihi Nie gniewaj sie za okreslenie ;-)Ja Ci zycze aby sie to jakos ulozylo :tak:A co innowsci to chodzilo mi ze nie polak :cool2:
MINISIA z tym lokalem na chrzciny to bardzo dobry pomysl :tak:
A co do marudzenia to ja mam to czesto hehehe.
Ja robie chrzciny chyba styczen lub luty bo to zalezy kiedy moj brat z Angli przyjedzie na urlop do polski bo on bedzie chrzestnym OLIWI :-D
CZARNA pakuj sie pieknie i juz zycze milego wypoczynku.Ale mam na mysli totalne leniuchowanie choc jakos w Twojej wersji leniuchowania nie widze :-D
Fajnie ze jedziesz ale smutno i pusto bedzie tu bez Ciebie :tak:A kiedy wracasz ???????????????????????????
MADZIU ja sie nie gniewam ze wyrazasz swoje zdanie i to bardzo dobrze.
Wiesz co ja chyba wczoraj wyolbrzymilam ta obojetnosc mojego M bo dzis jest bardzo fajnie .Fakt tv jest ale nie mamy co robic wiec razem patrzymy :tak:
Bylismy w kosciele i na krotkim spacerze bo nas burza zlapala :cool:
Ale M ze mna rozmawia ,nie klocimy sie i fajnie sie dogadujemy:tak:
M robi dzis wszystkie posilki sniadnie wrecz do lozka podane ,obiad zrobil pieknie a teraz smazy mi frytki hihihi.Naskakuje nademna i jest bardzo czuly :tak:
Nawet zrobil mi niespodzianke bo wystroil bardzo romantycznie sypilanie a zawsze to ja to robilam no i wiecie co dzis w tej sypialni sie dzialo hheheheh:-D:-D:-D

MILEGO WIECZORKU :tak:

Ja sie nie gniewam oczywiscie, w koncu sama go sobie wybralam:sorry2:pewnie troszke przez ta innosc:tak:ale za to dziecko jakie oryginalne bedzie:tak:na 3d widzialam ze ma takie duuze usta isliczny nosek:-Dach, doczekac sie nie moge juz...:sorry2:

Dorotko dziękuję.

To bardzo fajnie, że z mężem tak się układa.
Być może ta Ewa to tylko znajoma.
Najważniejsze, aby nie zaburzyła Waszego szczęścia i spokoju.
Być może jest kimś w rodzaju powiernika czy osoby, która może wysłuchać i doradzić coś Twojemu mężowi.
Ale skoro jest dobrze między Wami, to się cieszę.
I niech tak już pozostanie na zawsze.

A tymi fryteczkami narobiłaś mi smaczku :-D:-D:-D
Może jutro na obiadek zrobię :-)

reklama
BLOND no ciekawe bedzie to Wasze DZIDZI :-D a znasz juz plec ????????
MADZIU no jest oki miedzy nami ale nie mam pewnosci co on tam w cieszynie robi ale musze mu wierzyc i ufac a pozatym ta Ewa nie jest z cieszyna wiec tyle dobrze hihi A moze masz i racje ze moze on jej sie zwierzal jak ma ze mna postepowac i jak ma byc aby mnie i jemu sie udalo :tak:Czasem jest chyba dobrze o takich sprawach pogadac z malo znana osoba hhihi

U nas dzis co chwile pada i te wstretne burze ktorych nie cierpie.A ja dzis jak krolowa nie musze chodzic a psem przez caly weekend tylko M chodzi hihihi
Tylko szkoda mi ze M jutro jedzie ale najgorzej przyjedzie w srode bo w srode mamy cwiczenia w szkole rodzenia i on musi ze mna na nich byc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry