CZESC
MADZIU ja tez strasznie nie lubie i boje sie burz

U mnie tez w nocy walilo strasznie

EWELA fajnie spedzilas dzien na dzialeczce

ULKA fajna masz tam pogode tylko pozazdroscic ;-)
Co do chrzcin u mnie to tak jak juz pisalam zrobie je styczen lub luty dopiero a tez chcialam na swieta ale moj brat z angli musi przyleciec.Gdzie je bede robila to nie wiem bo niestety u mnie teraz z mieszkaniem to jenda wielka niewiadoma :-(
Ale ja sobie mysle ze gdziekolwiek bedziemy mieszkac to raczej zrobie w domu ale zamowie jedzenie czyli katering;-)Chyba ze bedziemy mieli bardzo male mieszkanko bo planujemy wynajac 2 pokoje jeden dla mamy drugi dla nas i wiecie wszystko jest w tym jednym pokoju i jak sie nie zmiescicmy to w knajpie zrobie chrzciny.
Dziewczyny wczoraj bylo wsio oki do momentu jak po 22 zasypialismy juz z M a tu jego telefon dzwoni On odbiera a ja slysze bardzo mily KOBIECY glos

To byla ta EWA i slyszalam CZESC GRZESIU,GDZIE TERAZ JESTES?????? A KIEDY BEDZIESZ W USTRONIU i jak M powiedzial ze jutro to ona TO FAJNIE TO WIDZIMY SIE JUTRO ?PA
Kurcze normalnie wydrapalbym jej oczy :-

-

-

-(
Poklocilismy sie z M przed spaniem

Ja pol nocy nie spalam A dzis jak o tym rozmawialismy to ja sie poplakalam M oczywiscie mnie pocieszal ale co mial mi powiedziec ??????????
Kuzwa jak se pomysle ze ja tu sama w domu z psem a on wieczorem bedzie sie smial i rozmawial z jakas dziewczyna ktorej ja nie znam itp to szlag mnie trafia Normalnie czuje sie z tym BARDZO ZLE jakbym miala zalobe normalnie tak mi smutno.Mam od niej nr telefonu i najchetniej napisalabym jej kilka slow ale nie wiem czy to wypada ????????????
M juz pojechal do pracy a mnie strasznie smutno i zle :-

-

-(
SORKI ZE TAK PRZYNUDZAM