Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dorotko wiedziałam ze albo już jesteś albo zaraz będziesz. Oj a może to poprostu jakas znajoma, choć wieczorem nie powinna dzwonić, a jak M to tłumaczy

Chyba w złosci bym mu zabrała telefon i powiedziała że nie życze sobie aby nam przeszkadzała w środku nocy.Nie martw sie, ona to tylko przelotna znajomość.Mam nadzieje że szybko te jej rekolekcje sie skoncza.
I pojedzie skąd przyjechała....

niby jest szczesliwy bo ciagle placze jak widzi film z usg 3d ale nie wiem co to bedzie.roznice kulturowe sa wielkie i ciezko sie porozumiec...on jest z Afryki...narazie jest milo ale nie wiem czy to na dluzsza mete przejdzie.

A to my dzisiaj przed przyjazdem gości
![]()
Nawet zrobil mi niespodzianke bo wystroil bardzo romantycznie sypilanie a zawsze to ja to robilam no i wiecie co dzis w tej sypialni sie dzialo hheheheh![]()
MILEGO WIECZORKU![]()

ale fajoskoDziewczyny wczoraj bylo wsio oki do momentu jak po 22 zasypialismy juz z M a tu jego telefon dzwoni On odbiera a ja slysze bardzo mily KOBIECY glosTo byla ta EWA i slyszalam CZESC GRZESIU,GDZIE TERAZ JESTES?????? A KIEDY BEDZIESZ W USTRONIU i jak M powiedzial ze jutro to ona TO FAJNIE TO WIDZIMY SIE JUTRO ?PA
Kurcze normalnie wydrapalbym jej oczy :--
-
-(
Poklocilismy sie z M przed spaniemJa pol nocy nie spalam A dzis jak o tym rozmawialismy to ja sie poplakalam M oczywiscie mnie pocieszal ale co mial mi powiedziec ??????????
Kuzwa jak se pomysle ze ja tu sama w domu z psem a on wieczorem bedzie sie smial i rozmawial z jakas dziewczyna ktorej ja nie znam itp to szlag mnie trafia Normalnie czuje sie z tym BARDZO ZLE jakbym miala zalobe normalnie tak mi smutno.Mam od niej nr telefonu i najchetniej napisalabym jej kilka slow ale nie wiem czy to wypada ????????????
M juz pojechal do pracy a mnie strasznie smutno i zle :--
-(
SORKI ZE TAK PRZYNUDZAM
Ale zaszalalam ze suwaczkami hihih
Ide sie polozyc bo padam![]()
U nas straszna duchota, chyba zaraz wezme kąpiel w wannie...A teraz wcinam śniadanie, sobotnia drożdżóweczka prosto z piekarniczka+kakao :-)