Witam sie i ja w niedziele

Chcialam do was wejsc juz po 6 rano ale wczoraj byla u nas ostra burza i do teraz nie bylo netu

BLOND dobrze ze starasz sie z ojcem dziecka dogadac ale tez zgadzam sie z dziewczynami ze nic na sile ;-)3 mam kciuki i dawaj nam znac jak sie sytuacja rozwija
MADZIU piekna chmura ;-)Dzieki kochana za dobre slowa
Wogole dziewczyny dzieki za slowa otuchy

Z mieszkaniem to totalna lipa i wiecie mam nadzieje ze jak bedziemy szukac mieszknia nowego to jak mnie wlasciciele zobacza to mam nadzieje ze nam nie odmowia jak beda widziec ze dzidzius w drodze Bo dokladnie rozni sa ludzie :-(
Co do M to ja juz go dawno zapytalam o ta EWE i jak w tygodniu z nim rozmawialam to mowilam wam ze tam przyjechala jakas oaza czycos takiego na rekolekcje i ze M gra z nimi w pilke i sie z nimi koleguje a nie z pijakami na hoteluI juz wtedy wiedzialam ze poznal jakies dziewczyny i jak sie go zapytalam jakie dziewczyny poznal to powiedzial ze jakas EWE I na tym sie skonczylo
Az do wczoraj jak dala mu sygnalka.Njalepsze jest to ze ja o niej slyszalam jedno slowo a nie powiedzil mi ze wymienili sie nr telefonow

M mowi mi ze ona nic nie znaczy itp ale co ma mi powiedziec ????
Musze mu wierzyc ale jakos jak mysle ze on tam jutro wraca

Mam nadzieje ze ona z tamtad szybko wyjedzie ;-)
Dzis jestesmy sami z M w domu i M robi obiad hihi.Dzis jest dla mnie troche lepszy ale ogolnie sie fajnie dogadujemy nie klocimy sie tylko sie smiejemy
MILEJ NIEDZIELI