reklama

Październik 2008

Dorota współczuje z tym mieszkaniem, kurde zawsze cos nie tak a o ta Ewe to poprostu sie spytaj a moze ona jest z AA
Niedawno moi goście poszli ja jestem padnięta, przeforsowałam sie dziś padam z nóg no i ta skóra mnie piecze masakra. Dobranoc ide do łozeczka musze odpocząć:sorry:

reklama
magdziunia ładna chmurka
czarna przez pogode;-), o i imprezka była

A ja już na noogach od 5.30, cos mi sie niechce spać, wiec konie nakarmione i teraz na łace, M jeszcze śpi, a ja sobie leże.

kobieto od 5:30!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze cie

ja powoli szykuje liste i pakuje walizki tzn zaraz po sniadanku zaczynam pakowanie:-p jutro sie tylko wrzuci do samochodu(mam nadzieje ze sie zmiescimy:szok:) ostatnie zakupy i ruszamy odpoczywac:-p
Ale jeszcze tu dziś do was wpadne:tak::tak:

A najlepsze jest to ze jak spal to dala mu sygnal jaka EWA ktorej ja nie znam i nie mialam pojecia ze wymienil sie z jakas dziewczyna nr telefonu :-(
Wiecie co moze to glupie ale ja sie martwie bo kto go tam wie co on tam robi w tym cieszynie ???? :-(
Dorotko,a wyjaśniałaś to z Nim pytałaś...?
Nie chcę zasiewać w Tobie niepewności... Ale obserwuj Twojego M. Bo dziś wiele jest takich kobiet-które nie zwracają uwagi na to,że on ma rodzinę... A teraz są wakcje...Spróbuj to delikatnie wybadać-bo jakby ona miała jakąś sprawę to by zadzwoniła,a nie sygnałkowała...
Denerwuje mnie jeszcze to,że nie zwraca na Ciebie uwagi...A nie widzicie się teraz przecież codziennie... Stęskniony mąż tak nie robi-tv to można pooglądać wieczorem-wyporzyczyć film i we dwoje obejrzeć:tak:

No witam mamuski!! wczoraj juz nie zagladałam bo mielismy do pozna gosci:dry:
Mój M miał pecha bo było dwóch egzaminatorów i ten który go sprawdzał wszystkich oblewal!!:wściekła/y:już na placu wiara ostrzegala ze ten gosciu nikogo z manewrow nie wypuszcza:wściekła/y:dwie laski przed nim ulal a moj M był trzeci:wściekła/y:Szkoda!!nast.za 3 tyg.ale wazne ze zdal testy!!:tak:
Dorotko tez kiedys mialam taka sytuacje z moim telefonem i pierwszym mezem:no:ale mam nadzieje ze u Was to sie wyjasni :tak:
Czarna na jak dlugo znikasz? milego wypoczynku!!!!:tak::tak:
Aguś WITAMY!!!!!!mam nadzieje ze juz wszystko dobrze
Madzia slicznie wygladasz
Blond_20 kurcze to smutne ale moze jeszcze wszystko jakos sie ulozy:tak:jednak tak jak pisze Czarna nic na sile bo jak nie jest dobrze to lepiej samemu - mniej stresu!
MIŁEJ NIEDZIELKI!!!!!!!!

Witam sie i ja w niedziele :-DChcialam do was wejsc juz po 6 rano ale wczoraj byla u nas ostra burza i do teraz nie bylo netu :wściekła/y:
BLOND dobrze ze starasz sie z ojcem dziecka dogadac ale tez zgadzam sie z dziewczynami ze nic na sile ;-)3 mam kciuki i dawaj nam znac jak sie sytuacja rozwija

MADZIU piekna chmura ;-)Dzieki kochana za dobre slowa

Wogole dziewczyny dzieki za slowa otuchy :tak:
Z mieszkaniem to totalna lipa i wiecie mam nadzieje ze jak bedziemy szukac mieszknia nowego to jak mnie wlasciciele zobacza to mam nadzieje ze nam nie odmowia jak beda widziec ze dzidzius w drodze Bo dokladnie rozni sa ludzie :-(

Co do M to ja juz go dawno zapytalam o ta EWE i jak w tygodniu z nim rozmawialam to mowilam wam ze tam przyjechala jakas oaza czycos takiego na rekolekcje i ze M gra z nimi w pilke i sie z nimi koleguje a nie z pijakami na hoteluI juz wtedy wiedzialam ze poznal jakies dziewczyny i jak sie go zapytalam jakie dziewczyny poznal to powiedzial ze jakas EWE I na tym sie skonczylo
Az do wczoraj jak dala mu sygnalka.Njalepsze jest to ze ja o niej slyszalam jedno slowo a nie powiedzil mi ze wymienili sie nr telefonow:wściekła/y:
M mowi mi ze ona nic nie znaczy itp ale co ma mi powiedziec ????
Musze mu wierzyc ale jakos jak mysle ze on tam jutro wraca :wściekła/y:Mam nadzieje ze ona z tamtad szybko wyjedzie ;-)
Dzis jestesmy sami z M w domu i M robi obiad hihi.Dzis jest dla mnie troche lepszy ale ogolnie sie fajnie dogadujemy nie klocimy sie tylko sie smiejemy :-D

MILEJ NIEDZIELI :-D

Dorotko to dobrze ze Wam humory dopisuja:)a ta Ewa jak pojechala tam na rekolekcje to moze jakas swieta jest i nie bedzie sie dobierala do cudzego meza:)
a z tym dogadywanie sie z moim to ciezko jest- on nie zna polskiego, a moj angielski jest tez taki sobie, wiec powazne rozmowy ciagna sie piec razy dluzej. niby jest szczesliwy bo ciagle placze jak widzi film z usg 3d ale nie wiem co to bedzie.roznice kulturowe sa wielkie i ciezko sie porozumiec...on jest z Afryki...narazie jest milo ale nie wiem czy to na dluzsza mete przejdzie.
Magdziunia piekna chmurka, mialam podobne wczoraj, w koncu nie tak daleko od siebie mieszkamy:)
Ewela to cisnienie to rzeczywiscie nie takie niskie. ja mam normalnie 95/60:)

reklama
Mam chwilkę, goście poszli na spacer a ja nadrabiam zaległości;-)
Dorotko, cieszę się, że u Was jest teraz ok i mam nadzieję, że już tak zostanie:tak:
Blond, trzymam kciuki. Ważne są uczucia i Wasze maleństwo;-)

A to my dzisiaj przed przyjazdem gości
img2501fo4.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry