reklama

Październik 2008

reklama
Gosiu popieram Mirabelke wcale nie przynudzasz. Jedstesmy tu po to aby sie wspierac i dopingowac i jak ty sie cieszysz z czegos to i my sie cieszymy:tak:

Mirabelka dziękuje aż sie zawstydziłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Minisia to zdaje jak ja!!!!!!!! o 12 pisemny a na jazde zostałam wywołana lekko po 15 a o 16 miałam koniec:tak:
TRZYMAM KCIUKI

MINISIA 3 MAM MOCNO KCIUKI ZA TWOJEGO MEZA
pisz nam tu zaraz po egzaminach jaki jest wynik :tak: Bedzie dobrze
Wez sobie ta nospe lub napij sie melisy bo napewno boli cie brzuch z nerwow COS O TYM WIEM NIESTETY :-(

CZARNA I MIRABELKA macie racje ja mam prawo podejrzewac M o wypicie bo juz setki razy mnie zranil i oklamal :no:.Ale tym razem sie pomylilam :-D
Pogadalismy i jest oki ale troche sie zdenerwowalam :-(
Dzieki za odpowiedz co do mojej OLIWI teraz mnie troche bardziej kopie ale ogolnie wiecej czuje ruchow czyli jak sie przemieszcza niz kopniakow ;-)
Ja juz troche posprzatalam ale jeszcze troche mi zostalo a mam lenia :-(

natusiaMa a gdzie ty sidzisz we Wrocku,
czarna jak zwykle szaleje, ale uważaj na siebie
Antuanetkuruj sie i uwazaj na siebie
dorotkami teściowa powtarza że jak sie bede złościc to mi mały później pokaże. Lepsza taka pomyłka niż on po piwku.
minisia nospa i na kanapę. Trzymam kciuki za meża

Ja wczoraj nie mialam netu popoludniu przez burze, ale za to nadrobiłam czytanie, co chwila był- niebyło pradu, dzis juz raz prad wyłaczyli, ale narazie jest. Ja wczoraj jeszcze wieczorem byłam u tego konika ale wygląda dobrze, jak na tak głeboka ranę. Dzis juz po zakupkach na targu, pokupowałam troche naturalnych witaminek. Wysprzatałam siodlarnie i czeka nas ogradzanie łaki ale teraz pada, wiec moge nadrobić zaległosci.

Hej:tak:ja juz posprzatłam chate musiałam sie zebac bo mam dzis gości, a mama źle sie czuje:-(miałam dziś bardzo niskie ciśnienie 116/64:-(ale juz lepiej sie czuje, ale padam z nóg jeszcze jakies ciasto trzeba upiec:tak:malinki juz zebrałam cos musze wykąbinować.
Minisia trzymam kciuki za Twojego męza.
Ta skóra pod piersią tak mnie piecze juz mam dość bo tak sie męcze:-(juz smaruje co chwile oliwką i kremem ale nic, ona jest jak popażona niewiem co ja mam na to poradzić, ma któraś z was tak??????????miłego dnia papa

No wiec tak teoria zaliczona ale na łuku go oblał:wściekła/y:
SZKODA ale wiecie co? ja i tak sie ciesze ze ma testy zaliczone bo zeby zdac jazde trza miec tez szczescie!!!!!!!!!
Brzuszek juz nue boli bez nospy samo minelo!!

Witajcie dziewczyny po dosc dlugiej przerwie.Nie bylo mnie bo w mojej najblizszej rodzinie wydarzyla sie tragedia i musialam sobie z tym jakos poradzic.Nie chce o tym pisac bo to za ciezko...Bynajmniej juz jestem i mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic zaleglosci.Ciesze sie ze u Was wszystko ok.Dzieciaczki rosna jak na drozdzach.Zazdroszcze Wam tych wizyt usg bo ja juz do dnia porodu chyba nie bede miala zadnej.Pozdrawiam.

No wiec witam weekendowo!!!! Dzieki Dziewczyny za mile slowa!!!!!!:tak:
Minisia, ja zdalam swoje prawko za drugim razem ( mi niestety nie udalo sie parkowanie tylem :sorry2:). Takze wciaz trzymam kciuki!!!!! Ale wiecie, takie egzaminy to nie tylko stres, to tez zdzieranie z czlowieka kasy!!!!:dry:
Agniesia, bardzo mi przykro.... Fajnie, ze jestes juz z Nami!!!!:tak:
Dorotka, cieszcie sie ze wspolnych chwil!!!!!! Niedlugo juz wTrojeczke :-D Moze z tym niedlugo to lekko przesadzilam :-D
Uwazajcie na siebie Kochane!!!!!!! I dbajcie o swoje Dzidziusiowe brzusie :tak: Buzka :****************** i do potem/pozniej!!! ;-)

reklama
Minisia ja zdalam za trzecim i tez za pierwszym razem mnie na luku oblal:)pozniej na rondzie wymusilam:D a pozniej zdalam :)
Dorotko, cieszcie sie tym ze jestescie razem, problemy da sie jakos rozwiazac, ja niestety nie mam takiego szczescia i jestem sama z dzidzia:( probuje sie jakos dopgadac z ojcem malenstwa ale nie wiem czy wogole cokolwiek z tego bedzie. uwierzcie, samotna ciaza to nic milego. chyba lepiej juz miec wspolne problemy....3mam kciuki
Gosiu a co do dbania to ja dbam bardzo:)ostatnio nawet ustepuje w nocy dzidzi:)jesli sie chociaz troszke na brzuchu poloze to on mnie skutecznie odwraca kopniakami bo pewnie go ugniatam i mu niewygodnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry