reklama

Październik 2008

reklama
MINISIA musialas miec wczoraj szalenczy dzien jak tylko wpadlas powiedziec dobranoc :tak:
Ciekawe co tam u KAKI po wizycie ( jeszcze nie zagladalam czy napisala cos na watku lekarzowym );-)
GOSIU fajnie ze zostal Ci tylko tydzien Ja sie dzis ciesze bo moj M dzis wraca popoludniu i bedziemy mieli dla siebie az poltorej dnia ;-)
Chyba ze od poniedzialku M zacznie kilka dni pracy tutaj u nas to wieczorami bedzie w domu ale tego nie wiem napewno a bardzo bym chciala:tak:.
GOSIU gratuluje wkroczenia do III trymestru Ja za tydzien w sobote bede w niego wkraczac :-D:-D:-D

U nas dzis zapowiada sie cieplutki dzien ;-)
Kurcze ide jesc i sprzatac to jakos szybciej minie mi do powrotu meza

:-D MILEGO DNIA

Dziewczyny wiem ze nie na tym watku ale tu moze predzej mi odpowiecie :-)
Czy macie ze swoimi dzieciaczkami tak ze malo czujecie czasem kopniaczkow a wiecej ruchow czyli przesuwania sie itp .Ja od wczoraj tak mam.Oliwia kopala rano i wieczorem ,pozniej spradycznie mnie kopla tak pojedynczo ale przez caly dzien czulam jej ruchy czyli nie kopniaki ale jak sie przekreca i przemieszcza.Nie martwie sie tym bo ja czuje ale zastanawiam sie czy to normalne ????????/

Witajcie w ten piekny słoneczny poranek. Wczoraj nic nie pisałam bo cały dzien leżałam:wściekła/y:Rano byłam w przychodni zrobić badania na krew, mocz.A tak aby do wc wstawałam.Dzis już lepiej sie czuje:-)
ANTUANET wspolczuje z ta koscia lonowa :-(
Napisz bardziej co ci lekarz powiedzial o tym ? jakie badania musisz zrobic? i to cos groznego ze ta kosc cie boli ? i co mieliby ci robic w tym szpitalu ?
Mam nadzieje ze Ci przejdzie i ze do szpitala pojdziesz dopiero w pazdzierniku :tak:
dorotka lekarz po badaniu ginekologicznych podejrzewa że jest rozejście wiązadeł spojenia łonowego:confused:Jakoś to dziwnie tak brzmiało. Mam brać nospe forte, 2 galaretki dziennie, i jak mi nie przejdzie mam do niego w poniedziałek przyjść. Powiedział że musiałam coś dźwignąć cieżkiego i to może być od tego:cool2:Mam nadzieje ze jutro już nic nie bede czuła.:tak:
czarna79 współczuje tego upadku, mam nadzieje że nic Cie tam nie boli.
gosiakuprewicz tydzien szybko zleci, i juz bedziesz mogla cieszyc sie najblizszymi.
magdziunia współczuje tych burz:szok: Ale potem po nich powietrze super...
Dobra lece cos zjesc bo M świeże bułeczki przyniósł:-) Miłego dzionka.

ANTUANET ja tez mam nadzieje ze ci szybko przejdzie i ze do szpitala nie bedziesz teraz musiala isc :tak:Dawaj nam znac co z toba

U mnei narazie nie wesolo bo M jak wracal a autobusie to miaal bardzo ale to bardzo podejzany glos i zrobilam mu powazna awanture ale tak strasznie sie przestraszylam ze on wypil a jednak chyba sie pomylilam i teraz M sie na mnie gniewa poklocilismy sie i to ostro:no:
Wlasnie M podszedl i rozmawiamy i chyba zeczywiscie sie pomylilam co do M

Witam dziewczynki! wczoraj mialam zwariowany dzien:duzo pracy, gosci a na koniec przyjechali rodzice z wczasów i bylo mnostwo wrazen i opowiadania! a wieczorkiem moj M powtarzal testy bo dzis ma ten egzamin o 12.
TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!:tak:
Czarna i jak po upadku wszystko ok.?
Dorotka ty złośnico a z Oliwka to normalne tez tak mam.
Goska juz tuz tuz wyjazd_SUPER!!!!!!!!!!
Antuanet życze zdrówka i oby obyło sie bez szpitala!!
A mnie dzis obudził w nocy ból podbrzusza i mimo ze usnela znow go odczuwam:no:nie jest to jakis ostry bol ale przeszkadza:-(chyba wezma nospe.

Dziewczyny wiem ze nie na tym watku ale tu moze predzej mi odpowiecie :-)
Czy macie ze swoimi dzieciaczkami tak ze malo czujecie czasem kopniaczkow a wiecej ruchow czyli przesuwania sie itp .Ja od wczoraj tak mam.Oliwia kopala rano i wieczorem ,pozniej spradycznie mnie kopla tak pojedynczo ale przez caly dzien czulam jej ruchy czyli nie kopniaki ale jak sie przekreca i przemieszcza.Nie martwie sie tym bo ja czuje ale zastanawiam sie czy to normalne ????????/
tak to normalne. Wiec spokojnie:tak:
Co do M skoro wiesz ze sie pomysliłas powiedz mu to. A ze wcvzesniej podejrzewałas ze moze jednak to masz do tego prawo niech sie niedziwi bo przeciez nie raz cie okłamał!!!!!

Ewela to miałaś pracowity wieczorek. Mnie tez czekaja porzadki w papierach ale to zostawiam na kiedys:-D

Gosiak juz III trymestr boziu ale to leci:szok::szok:

Minisia u mnie ok. Maluch fika a mi nic nie jest:-p A ty wez ta nospe i odpocznij. A moze ten twój brzusio Cie boli z nerwów. Toc dzis twój M ma egzamin:-p

No dziś ,wlasnie pojechał i sie stresuje! od wczoraj testy szly mu wzorowo ale boje sie ze nerwy moga zrobic swoje.Wazne zeby testy zaliczyl bo to jego wina jak nie zda a jazde choc tez bardzo chce by zdal to nie raz egzaminator moze ulac za byle co!!!i oto juz nie bede miala pretensji.
No własnie GOSIU GRATULUJE!!!!!!!!

No wlasnie teorii mozna jeszcze sie wyuczyc ale co do jazdy to nie tylko umiejetniosci ale i szczescie trzeba miec:tak::tak::tak: Mam nadzieje ze trafi na takiego egzaminatora jak ja miałam:-p
ps a o której ma egz???

reklama
Gosiu wcale nie przynudzasz, my też czekamy i cieszymy się z Tobą że wracasz do Pl :-) właśnie mi uświadomiłaś że ja też za kilka dni wejdę w III trymestr, nie mogę uwierzyć że tak szybko zleciało
Antuanet dobrze że lepiej się czujesz, ale pomimo tego leż i nie przemęczaj się :tak:
dorotka tak jak pisze czarna, masz prawo do podejrzeń i myślę że gorący buziak za to że tym razem podejrzenia były niesłuszne powinien Twojemu M wystarczyć :-)
minisia ten ból może rzeczywiście z nerwów, mąż na pewno zaliczy, w końcu tyle kciuków za niego tu trzymamy :-)
czarna egzaminatora pewnie miałaś wporzo, ale i tak jestem przekonana że to dzięki swojej pracowitości i samozaparciu zdałaś pomyślnie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry