reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny na kaszel najlepiej zrobic syropek własnej roboty: obrac i pokroic kilka cebul, troche czosnku, miód i cukier, z tego wytrąci sie syrop i pic go najlepsze i najzdrowsze;-)powodzenia
:tak:

Dziewczyny na kaszel najlepiej zrobic syropek własnej roboty: obrac i pokroic kilka cebul, troche czosnku, miód i cukier, z tego wytrąci sie syrop i pic go najlepsze i najzdrowsze;-)powodzenia
:tak:

Dzieki zaraz sie zabiore do roboty tego syropu :-) ja pilam juz taki syrop ale tylko cebula i cukier bez miodu a teraz z miodem zrobie :tak:.
Ja bylam u ogolnego i jak glopia bylam pzred lekarzem tak jeszcze glupsza z niego wyszlam :wściekła/y: bo jak stwierdzil lekarz to nie ma zadnego lekarstwa dla kobiet w ciazy co w zupelnosci nie zaszkodzi plodu :wściekła/y: wiec kazal mi sie wstrzymac do jutra z
antybiotykiem ale ja sie chyba dluzej wstrzymam bede pila ten syrop a z slow
tego lekarza wynika ze lepiej nie brac lekarstw

Powiedzcie mi dziewczyny, czy macie jakieś zdanie na temat szpitali, chodzi mi o szpitale w Łodzi jeśli któraś z was mieszka w Łodzi to chętnie bym poznała jakieś opinie bo wsumie nie wiem jeszcze, który szital wybrać, myśle o Rydygierze.
Proszę was o opinie :blink:

Hej dziewczyny...a ja dziś pierwszy dzień w pracy po tygodniwej przerwie...były momenty, ze mdłosci mną targały ale dałam rade.

Mój brzuszek to już całkiem niezła piłeczka:)

Ten syrop własnej roboty jest bardzo dobry:tak:

Wszystkim przeziębionym mamusią dużo zdrówka życze.

kaka82
Kod:
Mój brzuszek to już całkiem niezła piłeczka:)
normalnie nie wierze prześlij fotkę albo wpadnij kiedyś na kawkę:-p

A gdzie mamusia odpowiedzialna za naszą listę??? Bo czas chyba uzupełnić;-)

Jestem dumna z Ciebie Kaka82,że dajesz rade, mni tez sie mdło robi w pracy ale daje jakoś rade, pójde usiąde troszke na chwile, przymkne oczka na 5 minut i jakoś dzień leci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry