reklama

Październik 2008

Madzia, GRATULUCJE STUDNIOWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zycze udanego wypadu, ale Ci fajowo!!!!!!
Blond Asia, to super, ze wszystko na dobrej drodze, a Rafal napewno tez zadowolony z jedzonka ;-). Moja siostrzenica, jak posprzata pokoj (a ma 4 lata), to mowi do siostry: "Mamo, wisisz mi KFC!" :-D
Magda, dobrze to ujelas :tak: U mnie adrenalinka i motyle w brzuchu!!!! Wlasnie pochlonelam wielka miske fasolki z bulka tarta na maselku:-D

reklama
MARMA tez sie ciesze ze u Ciebie skutki uboczne nie sa az tak straszne A ja mam nadzieje ze nie bede musiala brac tych lekow
No pocieszajaca perspektywa ze porod trwal 3 godziny ale ja mysle ze i tak czy bierze sie te teabletki czy nie to dlugosc porodu chyba jest nam juz gdzies pisana ;-)
Blond ja mysle ze RAFALEK sie nie obrazil za jedzonko :tak:

I jak mam sie tu nie denerwowac jak teraz rozmawialam z M i wydaje mi sie ze cos wypil juz przawie 2 tygodnie nie mialam takich obaw a tu dzis teraz :wściekła/y:
Jeszcze 100 % pewnosci nie mam zaraz mam z nim rozmawiac i zobaczymy czy mi sie tylko wydaje ale zazwyczaj moje przeczucia sie niestety sprawdzaja :-(:baffled:

Rozmawialam teraz z M i wydaje mi sie jakis inny jakis podejzany :wściekła/y:
Nie ze jest pijany bardzo ale wydaje mi sie ze cos wypil :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Staram sie nie denerwowac Ja przez niego kiedys do grobu trafie :-(
A moze on jest poprostu zmeczony bo pracuje od rana i jeszcze jakies 3 godziny pracy go czeka.Martwi mnie ten jego glos i boje sie ze jak uwierze ze nie pil a w zeczywistosci wypil co tylko on i Bog wie to boje sie ze tak juz bedzie robil i ze ja mam mu wierzyc :-(:-(:-(

Dorotko tylko sie nie denerwuj- obiecalas:) niestety nie masz juz na to wplywu czy wypil czy nie:(wiec tym bardziej nie powinnas sie doszukiwac czegos zlego, moze naprawde jest zmeczony...

magdziunia gratuluję studnióweczki i życzę miłego wypoczynku.:-)
dorota123456789 cieszę się że szybko znalazłyście mieszkanko, tylko uważaj tam na siebie przy przeprowadzce-nie dźwigaj przede wszystkim!!! Ja podejrzewam że z tym spojeniem łonowym zrobiłam sobie na własne życzenie,robiąc podwójne zakupy:cool2:
blond_20 cieszę się że dobrze Wam się układa z tatusiem Rafałka.A imię ładne, też mi się podoba choć mój M uparł się na Dawidka;-)
gosiakuprewicz życzę szczęśliwej podróży do Polski! Jak będziesz mogła odezwij się po przylocie.
Ja dziś byłam w szpitalu u gina (bo miał dyżur), mówi że szyjka zamknięta i stoi w miejscu:-).Więc mogę jechać nad jezioro tylko zero kąpieli, i więcej leżeć niż chodzić.Tak więc moja walizka już spakowana, jutro rano na tydzień wyjeżdżamy z M i znajomymi. Tylko jakaś pogoda kiepska,ehh najwyżej w karty będziemy grali.:tak:

Ja stawiam 80 % ze M cos wypil:wściekła/y:
Fajnie bylo jak prawie 2 tygodnie nic nie wypil ale teraz nie ma juz tak fajnie :wściekła/y:
Jakos sie tym nie denerwuje choc nie mowie ze zla nie jestem bo obiecal i teraz chyba przegiol ale mam go dosc :-(
Moja Oliwcia kopie i z tego sie ciesze

Dorotka, bo paluchem pogrożę:angry:!

Naprawdę Twoje nerwy tutaj akurat nic nie pomogą i to czy Ty go pilnujesz, czy nie, to i tak nie zmienia faktu. Jeśli będzie chciał, to będzie pił. Jeśli będzie pił, Ty nie będziesz się męczyć z alkoholikiem, więc jego wybór. Ja z pewnością bym mu tak powiedziała jak napisałam. Wiesz co to znaczy mieć pijącego w domu, więc jesteś świadoma co Cię czeka i Twoje dziecko. Miłość miłością, ale nie pozwól żeby ktoś marnował Ci życie.
Wybacz mi Dorotko tak ostrą postawę, ale wiem co nieco na ten temat. No i oczywiście to tylko moje zdanie.

reklama
Wanilia ma dużo racji Dorotko. My tu Ci źle nie życzymy. Pisałaś, że ktos z rodziny tam jeszcze pracuje...moze niech Ci powie czy pił czy nie??
Jakakolwiek bylaby odpowiedz to się nie stresuj. Będziesz za to wiedziała czy dotrzymał słowa czy znowu je nagioł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry