reklama

Październik 2008

reklama
Magdziunia gratuluje studnioweczki:tak:
Dorotko i Ciril odpoczywajcie i nie dajcie sie. mi sie ten brzuch do tej pory stawia i caly czas na no-spie jestem:-(i jak przestaje dzialac to sie stawia:-(mam nadzieje dziewczyny ze donosimy;-)
Gosiu milej podrozy!!!!tylko dziecka nie zapomnij:tak:
z tymi telefonami to poprzesylajmy je sobie moze na priva, tzn. wyslijmy kazda swoj do jednej, a pozniej niech ta jedna:) zrobi liste i poprzesyla reszcie:tak:ale ja to nie po polsku napisalam:tak:
Magda Okreslenie Mitomanka bylo piekne po prostu...:-Dnie chce sie tu nikogo czepiac ale to sie wszystko kupy nie trzyma....
wrocilam z praktyk i nawet cos popracowalam;-)a moj facec byl wczoraj i za chwilke tez ma byc;-)milo bylo bardzo;-)nawet sie o imie nie poklocilismy i bedzie na 100% Rafalek:tak:wszystko zmierza do tego ze jednak nie bede samotna mamusia;-):tak:

KAKA wstanie Twoj M i sobie z nim pogadasz :tak:
MAGDZIUNIU bedzie nam Tu Ciebie brakowalo.
Ja tez wam zaraz powysylam moj nr telefonu na priva zamiast na zaknietym :tak:
MAJECZKO wklady poprodowe napewno sie przydadza i tekaie majtki rowniez:tak:

Dzieki dziewczyny za wsparcie Ja tez mysle ze moj stres mnie wykancza
Dzis u gina polozna nie umiala serduszka znalesc Oliwi dlugo szukala ale w koncu sie udalo:-D
Moja dziewczynka co jakis czas sie porusza ale nie babarduje mnie kopniakami mocnymi tak jak niedawno jeszcze:baffled:
Moj M sie 3 ma nadal bez alkoholu i boy tak dalej .
A mnie przeraza ta przeprowadzka :baffled: choc chcialabym byc juz na nowym mieszkaniu.

Blond...no to super! rodzinka będzie w komplecie :-).
Dorotka, proszę się nas słuchać wypoczywać i nie denerwować,
Magdziunia gratuluje studnióweczki (party rozumiem na plaży będzie ;-)) i miłego wypoczynku!! Pamiętaj o fotach z wakacji!
Kaka też mi brakuje pracy, dosyć mam obiadków sratków, oglądania brudnych okien, zamiatania wkoło i naokoło, bo stale coś wywale.
A tak człowiek się ogarnie, nowy łaszek kupi ;-), wyjdzie między ludzi, zajmie robotą, adrenalinka skoczy.....

Ale ino do października, a potem to już kupki, zupki, kąpanko, przewijanko i "Boziu, niech on jeszcze z godzinę pośpi" ;-) :-D:baffled:.

Ostatnia edycja:
Tak naprawdę po domu mozna wiecznie chodzić ze szmatką i ciągle coś poprawiac ale komu sie chce??
Wiecie co jeszcze sprawiło by mi frajdę...zakupy takie niograniczone:tak:

Dorotko a wiec tak ten FENOTEROL to lek ktory ma powstrzymac macice przed skurczami i dalszym rozwarciem.Jak wezmiesz pierwsza dawke to mozesz sie czuc fatalnie!! kolatanie serca drzenie calego ciala nudnosci i ogolnie zle samopoczucie tak bedzie kilka dni az sie organizm nie przyzwyczai.Potem jak odstawilam to milam skurcze ktore mnie niepokoily ale minely.A odstawilam w 36tyg.chociaz nic mi lekarz nie mowil zrobilam to na wlasnego ryzyko.Potem dowiedzialam sie ze moglam urodzic bo podobno tak jest albo odrazu albo po terminie i ja urodzilam po.Znam przypadki ze rodza odrazu:tak: Teraz nie zaryzykuje wczesniejszego odstawienia bo mala jest posladkoo wiec poczekam na decyzje lekarza bo jesli sie obroci to znow w 36 odstawie.Dodam ze teraz jak biore czuje sie ok.zero tamtych dolegliwoasci.
Mam nadzieje ze cie ominie ten lek bo nie jest fajnie go brac:no:

reklama
blondi no patrz, a tak nie lubie rymowanych wierszyków ;-)
Gosieńka, niech chmurki się rozstąpią jak będziesz leciała do nas. Miłej podróży. :cool2::cool2:
A w poniedziałek stawiaj się do raportu na BB.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry