Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Doroka biedulo...ja myślę, że to Ty od tych stresów to wszystko masz. Ale jak będzie gorzej to się nie zastanawiaj i do szpitala.

a tam odwiedziny samych znajomych;-);-);-)

ja to czasami zazdroszcze takim ludziom, zero stresow w tym ich swiecie:-d:-d:-d:-d

Jak pracowalam, a popoludniami zajmowalam sie Jula, to Mala potrafila przejsc sama siebie, a mnie wyprowadzic w jednej chwili z rownowagi
. A teraz zero problemow z jedzeniem, sprzataniem swoich zabawek, spaniem. Szok!!!!
Zycze milego malowanka!!!!!
Walizki powazone (kazda moze miec 23kg), zostala mi jedna na te ostatnie rzeczy. Ze spaniem to mam dramat: budze sie w nocy i nie moge zasnac 2-3godz!!!! OMG 
O! Wczoraj zwazylam swoja Julke.... 23,4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totalny szok!!!! A wzrost 107cm.

Kochana trzymam mocno kciuki-mam nadzieję,że to tylko podejrzenie... Trzymaj się Skarbula jesteśmy z Tobą...Dziewczyny, na razie znikam. Byłam u lekarza i muszę przed 12 stawić się na Izbie Przyjeć. Jak wrócę to się odezwę. Ogólne podejrzenie - infekcja bakteryjna nerek, stan zagrożenia ciąży.:-
-
-(
Trzymajcie kciuki pa