reklama

Październik 2008

Minisia cos w tym jest, ja jeszcze w 35 tyg lezalam pod kroplówka, zeby jeszczeco najmniej 2 tyg donosic, a potem jakos nie umialam urodzic:tak:tzn urodzilam 13 dni po terminie...:tak:

reklama
Doroka biedulo...ja myślę, że to Ty od tych stresów to wszystko masz. Ale jak będzie gorzej to się nie zastanawiaj i do szpitala.

Właśnie kaka z ust mi wyjęłaś, że to przez stresy .
Dorotko, też niedawno miałam stresogenne rozmowy, do tego upał i wylądowałam w szpitalu. Lekarz od razu zapytał czy czasem się nie denerwowałam, także lepiej olewać wszystko niż w efekcie leżeć w szpitalu!

witam serdecznie

Dorotka - odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj.

małaulka - prawdę powiadasz! witaj!!

ciril - trzymamy kciuki

ja tak z doskoku bo moje dziecko śpi więc mam chwilkę. U nas wszytko OK. całymi dniami niemalże szwędamy się po placach zabaw a do domciu wracamy tylko na czas spania i obiadek. Myślałam, że będzie ciężej z tym moim dzieckiem non stop ale on chyba jest wyrozumiały i nna pacach zabaw bawi się a ja sobie tylko obseruję. W środę ide na wizytę popodglądac niunię. No i aczynam wprowadzac baaaardzo powoli plan malowania pokoiku synka juz farba wybrana teraz tylko brakuje dodatków.

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia zyczę

kurcze cos nie moge ani pogrubić tekstu ani koloru czcionki zmienic buuuuu

hehehehe a ja dopiero teraz przeczytalam wszystkie posty naszej drogiej Natali Mitomanki:-D:-D:-Da tam odwiedziny samych znajomych;-);-);-)
W jednym poscie pisze ze ma 17 w drugim 19, w jednym ze nie pracuje ze zrobila sobie przerwe a zaraz ze szefowa nie chciala jej gdzies puscic czy cos, za chwile ze juz ma meza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja to czasami zazdroszcze takim ludziom, zero stresow w tym ich swiecie:-D:-D:-D:-D

Witam sie prawie weekendowo :-p
Dziewczyny (Ciril /Dorota), trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki!!!!!!! :tak:
Zawadka, wierze, ze bylas zdziwiona :-D Jak pracowalam, a popoludniami zajmowalam sie Jula, to Mala potrafila przejsc sama siebie, a mnie wyprowadzic w jednej chwili z rownowagi :dry:. A teraz zero problemow z jedzeniem, sprzataniem swoich zabawek, spaniem. Szok!!!! :-D Zycze milego malowanka!!!!!
No wiec nadszedl dzien ostatecznego pakowania :-p Walizki powazone (kazda moze miec 23kg), zostala mi jedna na te ostatnie rzeczy. Ze spaniem to mam dramat: budze sie w nocy i nie moge zasnac 2-3godz!!!! OMG :sorry2:

Goska to jak jutro wyjazd? napisz nam co i jak o ktorej wylot itp. No i jeszcze dzis popiszemy ale jak juz bedziesz w Polsce to wracaj do nas na forum szybciutko!!! :)))) oczywiscie jak juz z mezem sie soba nacieszycie :)))

Jutro wieczorem 23:25 mam lot, a w W-wie bede 13:30 (niedziela). Zanim dojedziemy do domu, bedzie pewnie 20. A w poniedzialek napewno juz sie odezwe :tak: O! Wczoraj zwazylam swoja Julke.... 23,4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totalny szok!!!! A wzrost 107cm.

Ostatnia edycja:
Witam się pięknie:tak::-D

Dziewczyny, na razie znikam. Byłam u lekarza i muszę przed 12 stawić się na Izbie Przyjeć:shocked2:. Jak wrócę to się odezwę. Ogólne podejrzenie - infekcja bakteryjna nerek, stan zagrożenia ciąży.:-(:-(:-(
Trzymajcie kciuki pa
Kochana trzymam mocno kciuki-mam nadzieję,że to tylko podejrzenie... Trzymaj się Skarbula jesteśmy z Tobą...

Dorotko sama widzisz,ze stresss nie robi nic dobrego wrzuć na luz. Pogłaskaj od e'cioci Oliwkę. Wierzę,że wszystko będzie dobrze-dawaj o sobie znać. Faktycznie nr tel by się przydały zarówno w Twoim jak i w przypadku Ciril - przecież my się tu wszystkie o Was i wasze Maluchy martwimy...

reklama
Witajcie - ja na chwilkę.
Dziś 100-dnióweczka u mnie jejku ale leci.
Już nie moge się doczekać przytulenia mojego skarbu, wycałowania tych słodziutkich spópek, które mnie teraz kopią, brzuszka głaciutkiego i patrzeć jak śpi albo ssie cycuszka.
Och rozmarzyłam się troszkę.
Zmykam pakować się i jeszcze obiadek.
Miłego weekendu i będę tęsknić za Wami.

Ciril trzymam kciuki kochana, bedize dobrze.

Dorotko proszę nie stresuj się.

Gosiu to już jutro. Wielki dzień ... nareszcie bedziecie we czwórkę.
Pięknie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry