Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doroka biedulo...ja myślę, że to Ty od tych stresów to wszystko masz. Ale jak będzie gorzej to się nie zastanawiaj i do szpitala.

a tam odwiedziny samych znajomych;-);-);-)

ja to czasami zazdroszcze takim ludziom, zero stresow w tym ich swiecie:-d:-d:-d:-d

Jak pracowalam, a popoludniami zajmowalam sie Jula, to Mala potrafila przejsc sama siebie, a mnie wyprowadzic w jednej chwili z rownowagi
. A teraz zero problemow z jedzeniem, sprzataniem swoich zabawek, spaniem. Szok!!!!
Zycze milego malowanka!!!!!
Walizki powazone (kazda moze miec 23kg), zostala mi jedna na te ostatnie rzeczy. Ze spaniem to mam dramat: budze sie w nocy i nie moge zasnac 2-3godz!!!! OMG 
O! Wczoraj zwazylam swoja Julke.... 23,4kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totalny szok!!!! A wzrost 107cm.

Kochana trzymam mocno kciuki-mam nadzieję,że to tylko podejrzenie... Trzymaj się Skarbula jesteśmy z Tobą...Dziewczyny, na razie znikam. Byłam u lekarza i muszę przed 12 stawić się na Izbie Przyjeć. Jak wrócę to się odezwę. Ogólne podejrzenie - infekcja bakteryjna nerek, stan zagrożenia ciąży.:-
-
-(
Trzymajcie kciuki pa