reklama

Październik 2008

Witajcie dziewczyny:-)!ja znow tak na szybkiego,chcialam zobaczyc co tam u Was:-D.U mnie i malej wszytsko gra,spie do 11,wstaje posprzatam,obiad i dzien mija,ciagle cos...Ciesze sie,bo chociaz szybko mi mijaja te tygodnie:tak:.
DOROTA I CIRIL trzymam kciuki,aby bylo lepiej i pozdrawiam goraco!!!!

reklama
Dziewczyny ja dzis tak czasem zagladam bo mam klopoty dalej z netem i nie moge czesto nic tu napisac ani przeczytac:wściekła/y:
GOSIU wielki dzien coraz blizej Pisz do nas od poniedzialku bedziemy na Ciebie czekaly :-D
KAKA ja tez bez M w domu caly czas ty przynajmniej bedziesz miala go wieczorami Az tymi nadgodzinami i nieplaceniem za nie to paranoja :baffled:
BLOND napisz nam jak tam wczoraj z Twoim facetem ?????????????:tak:
MINISIA napisz mi co wiesz o tym leku?Po co dokladnie sie go bierze ja wiem tylko ze rozkurczowo on ma jakies dzialanie.I nie wiedzialam ze az tak dlugo sie go bierze i po nim mozna zaraz urodzic :szok:Napisz mi prosze wszystko co wiesz.
Ja jeszcze ich nie biore ale dzis tez boli mnei czasem bardzo i troszke ten brzuch mi sie stawia Staram sie lezec ale i tak nie wiem jak to bedzie.

Co do nr telefonu to napisze wam moj na zamknietym i jak mnie nie bedzie z jakies 2 dni to ktoras niech napisze do mnie:tak:Ale mam nadzieje ze pojde do szpitala w pazdzierniku.
Aha podczas przeprowadzki moze mnie nie byc kilka dni bo wiecie internet trzeba przenosic ale jeszcze Was poinformuje dokladnie kiedy to bedzie :tak:

MADZIU chyba nie doczytalam ale widze ze jedziesz na wakacje ??Kiedy wracasz?????

CIRIL juz w szpitalu 3 mam kciuki i mam nadzieje ze szybko do nas wroci I szkoda ze nie mamy od niej nr telefonu

Gosiu to milej i szybko mijajacej podrozy zycze, teraz to pwnie lekka adrenalinka i motylki w brzuszku:-):-):-)
Ja tez dzis wazylam moja Zoche:-D i siebie zreszta tez ale to juz pomine bo znowu zbladlam jak uwidzialam wynik:szok:chyba wyciagne baterie z wagi zeby poprawic sobie humor:-p

A ja dopiero po obiadku. Czekałam na M. Biedaczek zmęczony i się położył a ja mam ochotę z kimś sobie pogadać i użyć do tego strun głosowych;-)

dorotko trzymaj sie, leż i staraj sie nie stresować
wanilia, małaulka, kaka jak ja bym chviała tak spac, a tu zonk i pobudka z samego rana
gosiu udanej podróży
magdziunia miłego wyjazdu

Ja zabrałam sie z M do ZG i kupiłam szczoteczke dla Kamilka teraz jem obiadek i nadrabiam zaległości, Kamil daje co chwila znac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry