Dziewczyny ja dzis tak czasem zagladam bo mam klopoty dalej z netem i nie moge czesto nic tu napisac ani przeczytac

GOSIU wielki dzien coraz blizej Pisz do nas od poniedzialku bedziemy na Ciebie czekaly

KAKA ja tez bez M w domu caly czas ty przynajmniej bedziesz miala go wieczorami Az tymi nadgodzinami i nieplaceniem za nie to paranoja

BLOND napisz nam jak tam wczoraj z Twoim facetem ?????????????

MINISIA napisz mi co wiesz o tym leku?Po co dokladnie sie go bierze ja wiem tylko ze rozkurczowo on ma jakies dzialanie.I nie wiedzialam ze az tak dlugo sie go bierze i po nim mozna zaraz urodzic

Napisz mi prosze wszystko co wiesz.
Ja jeszcze ich nie biore ale dzis tez boli mnei czasem bardzo i troszke ten brzuch mi sie stawia Staram sie lezec ale i tak nie wiem jak to bedzie.
Co do nr telefonu to napisze wam moj na zamknietym i jak mnie nie bedzie z jakies 2 dni to ktoras niech napisze do mnie

Ale mam nadzieje ze pojde do szpitala w pazdzierniku.
Aha podczas przeprowadzki moze mnie nie byc kilka dni bo wiecie internet trzeba przenosic ale jeszcze Was poinformuje dokladnie kiedy to bedzie
MADZIU chyba nie doczytalam ale widze ze jedziesz na wakacje ??Kiedy wracasz?????
CIRIL juz w szpitalu 3 mam kciuki i mam nadzieje ze szybko do nas wroci I szkoda ze nie mamy od niej nr telefonu