Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wrocilam od gina i szyjke mam zamknieta ale przez te moje bole podbrzusza:-(
i miednicy dal mi skierowanie do SZPITALA w razie jakby mi sie pogorszylo
Zapisal mi najpierw teraz magnez a pozniej jak sie pogorszy to ten lek na F ....
co MINISIA bierze ale przed tym lekiem mam wziasc jakis inny aby zlagodzic te skutki uboczne tamtego leku.A jak nie to do SZPITALA mam isc :-(
Ide was poczytac
Dzień dobry dziewczynki,:-)
Ciril powodzenia, trzymam kciuki za Was.
Dorotko, Tobie również pomyślnych wieści od gina, no i gratuluje przeprowadzki :-)
Kaka dziś ja biję rekordy w spanku, wstałam koł 9, zjadłam śniadanie, pomarudziłam i poszłam spać dalej, od 10 do teraz. Ciekawe co w nocy będę robiła.
Co do urlopu macierzyńskiego to jest to faktycznie zagmatwane. Ja rozumiem, ze nam sie NIE będzie należało te 6 tygodni dodatkowego urlopu macierzyńskiego, bo to dopiero od 2010 roku, my najwyżej skorzytamy z tych dodatkowych 2 tygodni (zamiast 18 tyg. będzie 20 tyg urlopu macierzyńskiego).
Wczoraj jednak przecztałam na sierpniówkach relację z porodu tych bliźniaków i dzisiaj mi się śniło, że rodzę bliźnięta, oczywiście ze wszelkimi detalami, wkłuciami w kręgosłup, itd. Dzieciątka były tak maleńkie, że strach było je wziąć na ręce. Tak się umęczyłam i tak przeżyłam ten sen, że już chyba nie będę na razie czytać takich rzeczy. Mam za dużo traumatycznych przeżyć za sobą i zbyt emocjonalnie podchodzę do tej ciąży.
Narazik ;-)