reklama

Październik 2008

Witam sie i ja z rana
Nie bylo mnie wczoraj bo od poludnia az do teraz nie mialam neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale sie wkurzalam:wściekła/y:.Nie poczytalam was jeszcze bo lece teraz do gina po ten dokument od lekarza do swiadczenia rehabilitacyjnego.I od razu sie zbadam bo juz 3 dzien za bardzo boli mnie podbrzusze i miednica i nie wiem co jest grane.Wiec 3 majcie kciuki.Moja OLIWKA sie rusza ale nie tak aktywnie jak zawsze ale sie rusza wiec nie wiem czy sie martwic.Ciesze sie ze co chwile ja czuje ale jakos mniej aktywna ona jest niz zawsze zapytam o to gina dzis ale bez usg to on co moze mi powiedziec??????????

PPATQA ja juz przed 6 na nogach i weszlabym do was ale ten glupi internet.
Jak wroce a bede miala neta to napisze

Aha za tydzien w poniedzialek przeprowadzamy sie na to mieszkanie co ostatnio ogladalismy :-D:-D

reklama
Dzień dobry :)

W końcu udało mi się przeczytać Wasze relacje z ostatnich 3 dni... ufff dużo tego :)
Wczoraj cały dzień zalatany najpierw musiałam odprawić gości a potem jeździłam z mężem po sklepach i wybraliśmy wózek i komandora do pokoju. U mnie ciągły remont . Mam nadzieję że skończymy przed narodzinami maleństwa. W przyszły piątek będę miała już kuchnie. W końcu po 8 miesiącach na kanapkach będzie miłą odmianą upichcić coś u siebie:)

Co do porodu. Osobiście jestem przerażona. Z jednej strony mogę rodzić przez cesarkę i ewentualnie naturalnie jak mi pozwolą. Mam bardzo niski próg bólu i boję się zarówno jednego jak i drugiego.

Co do szkoły rodzenia planuje pójść do niej od sierpnia, ma się rozpocząć kurs w szpitalu w którym planuje rodzić.

witam sie z ranca, wyprawilam wlasnie bratanice do sklepu po swieze buleczki, brrr okropna ze mnie ciotka ale sama chciala:tak:

Ja tez mam niski prog bolu, ja tak sobie mysle ze wysoki czy niski poprostu nie mamy innego wyjscia jak urodzic te nasze skarby. Wszystkie sie boimy tego bolu przy porodzie, a ja was pociesze i powiem ze to maly pikus z tym co bedzie potem:-p:-p:-p:-p:-p

A ja wczoraj pobiłam rekorydy...o 17stej mi się przysnęło do 21wszej...a potem od 22 do 8 rano:szok:

Co do urlopu macierzyńskiego to jest to okropnie zagmatwane. Rozumiem, ze nam sie będzie należało ewentulanie te 6 tygodni dodatkowego urlopu macierzyńskiego tak??

Wczoraj M mnie załamał, ze prawdopodobnie cąły miesiac będzie musiał zostawać dłuzej w pracy i raczej mu za to nie zapłacą - nasz zakład szuka oszczędnosci i wywala na wolne...a ja się głownie smucę, ze będę sama siedzieć...

Witam sie z rana :))
Dorotko uwazaj na siebie trzymamy kciuki za pomyslny przbieg wizyty i dobre wiadomosci!!!!!!!!
No i bardo sie ciesze ze macie to mieszkanko!!:tak:
Dziewczyny mam pytanko-jak sie placi przez platnosc w allegro bo juz mecza mnie te przelewy:wściekła/y:
Blond_20 spoko nic sie nie stalo!! a jak tam wczorajsza wizyta Twojego faceta??
Kaka no to pospalas!!! a ja poszlam spac 0 1:40 w nocy i juz o 7 wstalam po tabletke:-(

Dziewczyny, na razie znikam. Byłam u lekarza i muszę przed 12 stawić się na Izbie Przyjeć:shocked2:. Jak wrócę to się odezwę. Ogólne podejrzenie - infekcja bakteryjna nerek, stan zagrożenia ciąży.:-(:-(:-(
Trzymajcie kciuki pa

Ciril trzymam kciuki
Aniaa nie wiem może budze się tak dlatego ze kiedys wstwałam na 7 do pracy, kłade się 23-24, ale przed ciążą spałam 4-5 h, więc może dlatego
dorotka trzymam kciuki, no i mieszkanie trafiłaś, a tak sie bałaś, to czeka cie teraz dużop roboty z ta przeprowadzką
blond to miłego udawania
kaka jak to nie płaca za nadgodziny
minisia
to mas zsię z tymi tabletkami

A ja sie jeszce lenię

reklama
Za nadgodziny masz dodatkowe wolne i tyle...to są oszczędnosci w zakładzie. u M pracowało w zeszłym roku 7 osób a teraz zostały 3 i muszą zrobić to co przedtem 7...nieźle nie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry