dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie i ja z rana
Nie bylo mnie wczoraj bo od poludnia az do teraz nie mialam neta

ale sie wkurzalam
.Nie poczytalam was jeszcze bo lece teraz do gina po ten dokument od lekarza do swiadczenia rehabilitacyjnego.I od razu sie zbadam bo juz 3 dzien za bardzo boli mnie podbrzusze i miednica i nie wiem co jest grane.Wiec 3 majcie kciuki.Moja OLIWKA sie rusza ale nie tak aktywnie jak zawsze ale sie rusza wiec nie wiem czy sie martwic.Ciesze sie ze co chwile ja czuje ale jakos mniej aktywna ona jest niz zawsze zapytam o to gina dzis ale bez usg to on co moze mi powiedziec??????????
PPATQA ja juz przed 6 na nogach i weszlabym do was ale ten glupi internet.
Jak wroce a bede miala neta to napisze
Aha za tydzien w poniedzialek przeprowadzamy sie na to mieszkanie co ostatnio ogladalismy

Nie bylo mnie wczoraj bo od poludnia az do teraz nie mialam neta

ale sie wkurzalam
.Nie poczytalam was jeszcze bo lece teraz do gina po ten dokument od lekarza do swiadczenia rehabilitacyjnego.I od razu sie zbadam bo juz 3 dzien za bardzo boli mnie podbrzusze i miednica i nie wiem co jest grane.Wiec 3 majcie kciuki.Moja OLIWKA sie rusza ale nie tak aktywnie jak zawsze ale sie rusza wiec nie wiem czy sie martwic.Ciesze sie ze co chwile ja czuje ale jakos mniej aktywna ona jest niz zawsze zapytam o to gina dzis ale bez usg to on co moze mi powiedziec??????????PPATQA ja juz przed 6 na nogach i weszlabym do was ale ten glupi internet.
Jak wroce a bede miala neta to napisze
Aha za tydzien w poniedzialek przeprowadzamy sie na to mieszkanie co ostatnio ogladalismy

. Jak wrócę to się odezwę. Ogólne podejrzenie - infekcja bakteryjna nerek, stan zagrożenia ciąży.:-