reklama

Październik 2008

Moja Mala Gadula zasnela, wiec wzielam sie za siebie. Golenie, depilacja, manicure, pedicure :-D, jutro wlosy, makijaz (!!!:-p!!!) i w droge :-D. Walizki stoja przygotowane (juz prawie, prawie):tak: Maluszek w brzuszku robi dzis "przemeblowanko", tak sie przesuwa z kata w kat :-D. A mnie z tej adrenaliny przeczyscilo :-D i waga z wczoraj wieczorem spadla o 2kg!!!! :-D:-D:-D
Dorotko, nie nerwuj sie. Twoj M. moze rzeczywiscie zmeczony:confused:
Anetka, chociaz nogi pomoczysz ;-). Milego wypoczynku, kiedy wracacie?
Do pozniej Laseczki ;) :***

reklama
Oj i ja się nakręciłam, a Dorocie karzę się nie denerwować. Kurcze, mam nadzieję, że faktycznie jest tylko zmęczony, bo inaczej to już by było przegięcie.

Strasznie jestem uczulona na kłamstwo i alkohol, stąd moja postawa. Ale fakt jest faktem, że jeden pije, a cała rodzina cierpi z tego powodu. Nikomu tego nie życzę, a jak spotyka to ciężarną kobietkę, to wrrrrrrr........

GOSIU odliczanie do wyjadu sie konczy :-D fajnie ze jutro jedziesz do meza:-D
Czekamy tu na Ciebie :tak:

Teraz rozmawialam na spokojnie z M i zeczywiscie sie chyba pomylilam bo raczej M nic nie pil choc to wie tylko on i Bog :confused:
Ale taz rozmowa mnie uspokoila a nie zdenerwowala ;-)Wogole sie jakos dzis nie zdenerwowalam nawet jak myslalam ze wypil ;-)Ale raczej sie pomylilam wiec sie nie stresuje i nie przejmuje :tak:Mnie sie juz chce spac i wogole glowa mnie dzis od poludnia pobolewa:baffled:
KAKA brat M pracuje z nim ale wiem ze on mi prawdy nie powie bo to bracia i 3 maja ze soba i nie beda gadac jeden na drugiego za dobrze ich znam wiec nie pisze do niego

Ostatnia edycja:
Wanilka masz rację. Dorka nie zasługuje na takie traktowanie. Szkoda, ze tej kasy co idzie na alkohol nie odkłada dla Oliwii...tyle rzeczy będzie im potrzebnych.

Zgadzam sie z Wami ale coz takie jest zycie i ja sie juz troche przyzwyczailam ze u mnie jest zawsze cos :-(
Ale dzis sie tym nie przejmuje :-)
Mysle ze M jednak nic nie pil :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry