reklama

Październik 2008

ppatqa widzę, ze i Ciebie nosi. Aktywna jesteś bardzo. A ja okropnie leniwa. Nic mi się nie chce. Muszę cos ze sobą zrobić bo mi wstyd.

reklama
Stajnia zrobiona, ja tylko zamiatam. Mam nadzieje że skoczymy na spacerek do lasu, podobno u nas są juz grzyby, ale jak sie po nie schylać. Oj ja zmykam bo Poznaniak zajechał bryczka nam na podwórko, ide zobaczyć co i jak,

Czarna gratuluje studnióweczki, z Niki wszystko oki?
Dorotko niesmutaj się
Blond mniam mniam SMACZNEGO!!:tak:
a ja sie tak za przeproszeniem nażarłam że ruszać się niemoge:-Da musze sie szykować:tak:brzuch na taczke i w droge hahaha

a mam pytanie dziewczyny jak to jest z sexem w trzecim trymestrze?bo ustalilismy z M ze juz koniec, a on biedny juz dzwoni i wyje do słuchawki hihihihi:-Dczy istnieje ryzyko wczesniejszego porodu?

Asiu, U Ciebie w ogole jest fajnie, bo wszystko inne...
Zjadlysmy z Jula zupe i teraz patrze jak mi brzuch faluje :-D Jak spotykam znajomych to wszyscy wielkie:szok:, ze jestem w ciazy i to z pokaznym arbuzikiem :-D Dzis Julka w sklepie babce odparowala, ze to jej dzidzius i bedzie go lulac :-D:tak::tak::tak:
Na dzisiaj jeszcze zostawilam prasowanko :-D z nowym zelazkiem :cool2: A co!!!!!
Trzymajcie sie slonecznie :-D

reklama
Ja tez mysle ze jesli nie ma przeciwwskazan to dlaczego nie.Ja naprzyklad mam lekkie rozwarcie ale mi nie zakazal mimo tego troszke zmniejszylismy ilosc fikumiku ale nie zaprzestalismy :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry