reklama

Październik 2008

Masz racje Dorotko :-D Spalam sobie smacznie, nie liczac ze budzilam sie kilka razy, bo "panowie" przed blokiem urzadzali sobie świtowe porachunki (dzizas!!!!) :dry:. Po 6 obowiazkowo kakao do łóżka Julce :sorry2::-D i juz jestem przy kawce i klawiaturze.
Dorotka, lepiej za wczasu byc pewna, ze jest wszystko ok, niz potem zalowac, ze sie nie poszlo i nie sprawdzilo :tak:.Ja wciaz mysle o mojej wczorajszej wizycie. Jakim trzeba byc lekarzem, skoro przychodzi pacjentka po 3 miesiecznej przerwie, a on nie chce zrobic USG od reki (kretyn!!!!!). Ide jutro do swojej ginki na "zwiady", bo TAK BYC NIE MOZE!!!!:-D:-D:-D
A ja sobie bede dzis słodko leniuchować......... :cool2::-D Buziaki :******************

reklama
Witam was:-Dja tez dzis wczesniej na nogach
Zawadka ciesze sie bardzo ze u Twojej dzidzi wszystko oki
Beza fajnie ze wypoczełaś, gratuluje satelity, ja u siebie w pokoju mam 3programy :-(
Czarna podziwiam Cie hihiihi tyle energii
gosiakuprewicz hihii miłego leniuchowania:-)ja tez dzis tylko kanapa i książka, wczoraj zaszalałam dzis odpoczynek:tak:
a wczoraj rozmawiałam z ginem i pozwolił mi pływac w jeziorku, tylko zeby było czyste jestem hapy!!!

Ewela i Zawadka, cieszę sie że z bobasami wszystko ok.

Tyle nastukałyście, że wybaczcie, że nie dam rady wszystkiego nadrobić.
Przez tydzień się wylegiwaliśmy nad bugiem u mojego M babci. Było cudnie w tej ciszy, słychać było tylko pierdzące muchy :-)
Młody się wyszalał za wszystkie czasy, tylko trochę spać nie mógł bo mu zębole wychodziły bardzo boleśnie, ale i tak nie było tak źle jak u innych maluszków.
Właśnie dzisiaj założyli nam antenę sat, do dzisiaj było 5 kanałów z czego 3 śnieżyły :)
wybaczcie, idę popykać trochę pilotem :-)
Trzymajcie się ciepło.

Idealny wypoczynek:-D

Dorotka no to czekamy na same dobre wiesci. Ty kobieto i tak nie mogłabyś pomagać przy tej przeprowadzce przy tych bólach brzucha.

A ja się trochę popsztrykałam z M wczoraj i dzis tez humorku nie mam. Po przyjściu z pracy zjadł obiad i stwierdził, że mam sobie dać spokój z robieniem pomidorówek bo one mi fatalnie wychodzą:szok: Zawsze mu smakowało i innym tez:zawstydzona/y:a teraz śpiewa zupełnie coś innego.
Potem się zdrzemnął bo po pracy zmęczony..rozumiem to więc ok, ale potem do wieczora już siedział przy kompie. A ja tak miałam ochotę gdzieś razem iść i coś razem zrobić...

A ja się trochę popsztrykałam z M wczoraj i dzis tez humorku nie mam. Po przyjściu z pracy zjadł obiad i stwierdził, że mam sobie dać spokój z robieniem pomidorówek bo one mi fatalnie wychodzą:szok: Zawsze mu smakowało i innym tez:zawstydzona/y:a teraz śpiewa zupełnie coś innego.
Potem się zdrzemnął bo po pracy zmęczony..rozumiem to więc ok, ale potem do wieczora już siedział przy kompie. A ja tak miałam ochotę gdzieś razem iść i coś razem zrobić...
Karola, czasem tak bywa... Tobie humor zepsul M., a jemu pewnie ktos w pracy. Wiem, ze ciezko jest, gdy najblizsza osoba burczy zamiast sie przytulic, ale to nie jego wina. A co do gotowania, jak moj M. zaczyna wybrzydzac, to nast. dnia je na miescie :-p do czasu, az wroci mi ochota na pichcenie lub sam mnie poprosi :-p:cool2:. Glowa do gory Malenka ;);-):-D

dorotka ja ci nie pom oge bo wogóle nie jestem w temacie. Gratuluje 7

Gosiak... no faktycznie lekarz jakis konował. Dobrze ze jutro juz piątek:tak:

Kaka po takim zdaniu M juz bym nic nie ugotowała!!!!!!!!!!!!! Ja pod tym względem jestem straszna cieżko mnie udobruchac jak sie mi na odcisk nadepnie:-p
A moze wpadniesz na kawke?????

Ja dzis chyba wymaluje szybko przedpokój. jak mała zrobi drzemke popołudniową. Ale jeszcze nie jestem pewna. Narazie ogarnełam troche chałupkie i mam LB:))

Czarna na kawkę z Tobą zawsze.

Też mu powiedziałam, ze ma zapomnieć że żona wogóle umie gotować. Potem się tłumaczył, że tylko pomidorówka jest do d...inne są smaczne.

Witam mamuski!!!
Czarna z Kaka kawke pija a ja nie mam z kim a nie lubie sama:-(
Zawadka własnie a czemu masz wybór z ta cc i czemu juz chce ja robic w 38 tyg?
Dorotka trzymamy kciuki za pomyslne badania i zeby cie nie polozyli!!ale wiesz nie taki diabel straszny ja lezalam z obydwoma i nawet fajnie bylo:tak:
Goska to dobrze ze jutro idziesz do lekarza tez nie wiem co to za gin ze nie zrobil ci tego USG normalnie az sie wkurzylam wczoraj:zawstydzona/y:
A ja ma cyfrowy polsat i mnostwo kanalow a co z tego jak ciagle ogladam bajki:baffled: ale teraz przez wakacje dam im luz od wrzesnia tv moj!!! a im moze sprawie malutki bo sie pobijemy wieczorem;-) bo maluda do spania itp to najlepiej niech u siebie maja tv.

Witam w pochmurny czwarteczek,
u mnie pogoda barowa, za to nastrój nieco lepszy, bóle ustąpiły to mogę zacząć coś działać.
Dziś temat telewizorowy, to ja powiem, że u mnie na 5 kanałach się kończy, więc praktycznie tv stoi bezużyteczny, bo i co w nim oglądać, szczególnie teraz w wakacje, jak same powtórki.
Za to komputer się grzeje bezustannie :cool2:.

Miłego dzionka, narazik...

reklama
Witam sie dzisiaj, u mnie wielkie prasowanie, tzn kupa ubran czeka az ja wyprasuje ale musze sie zebrac sama w sobie zeby zaczac, jak zaczne to juz z gorki;-)
My mamy kablowke i 2 telewizory, bo tak jak Minisia bym ogladala same bajki:tak:a tak mloda ma swoj w pokoju i ona i ja mamy swiety spokoj. moze to malo wychowawcze ale jak juz nie moge z nia wytrzymac to wlanczam baje i dziecko z glowy;-)
wczoraj wieczorem czytalam o symptomac zblizjacego sie porodu i razem z m. umialismy sie bo 90% ich mam:-D:-D:-D:-D
Moja kolezanka wlasnie za 2 tygodnie ma termin i troszke jej zazdroszcze ze juz bedzie po, a ja jeszcze troche bede sie musiala "pomeczyc", wogole nie wiem czy zauwazylyscie ile teraz kobiet chodzi w ciazy albo juz z malutkimi dziecmi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry