gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Masz racje Dorotko
Spalam sobie smacznie, nie liczac ze budzilam sie kilka razy, bo "panowie" przed blokiem urzadzali sobie świtowe porachunki (dzizas!!!!)
. Po 6 obowiazkowo kakao do łóżka Julce 
i juz jestem przy kawce i klawiaturze.
Dorotka, lepiej za wczasu byc pewna, ze jest wszystko ok, niz potem zalowac, ze sie nie poszlo i nie sprawdzilo
.Ja wciaz mysle o mojej wczorajszej wizycie. Jakim trzeba byc lekarzem, skoro przychodzi pacjentka po 3 miesiecznej przerwie, a on nie chce zrobic USG od reki (kretyn!!!!!). Ide jutro do swojej ginki na "zwiady", bo TAK BYC NIE MOZE!!!!

A ja sobie bede dzis słodko leniuchować.........
Buziaki :******************
Spalam sobie smacznie, nie liczac ze budzilam sie kilka razy, bo "panowie" przed blokiem urzadzali sobie świtowe porachunki (dzizas!!!!)
. Po 6 obowiazkowo kakao do łóżka Julce 
i juz jestem przy kawce i klawiaturze.Dorotka, lepiej za wczasu byc pewna, ze jest wszystko ok, niz potem zalowac, ze sie nie poszlo i nie sprawdzilo
.Ja wciaz mysle o mojej wczorajszej wizycie. Jakim trzeba byc lekarzem, skoro przychodzi pacjentka po 3 miesiecznej przerwie, a on nie chce zrobic USG od reki (kretyn!!!!!). Ide jutro do swojej ginki na "zwiady", bo TAK BYC NIE MOZE!!!!

A ja sobie bede dzis słodko leniuchować.........

Buziaki :******************
Zawsze mu smakowało i innym tez
a teraz śpiewa zupełnie coś innego.
do czasu, az wroci mi ochota na pichcenie lub sam mnie poprosi
ale teraz przez wakacje dam im luz od wrzesnia tv moj!!! a im moze sprawie malutki bo sie pobijemy wieczorem;-) bo maluda do spania itp to najlepiej niech u siebie maja tv.