reklama

Październik 2008

Witajcie! U mnie paskudna dziś pogoda:-(nastrój...:-(:-(:-( w sobote wesele,a mi się nie chce wcale na nie iśc...mam ochotę sobie powyc...zaraz idę zrobi pranie(takie delikatne tkaniny w rękach) Już dwie pralki ubranek wywieszone... Dziękuje Kochane za pocieszenie...Buziaczki-słoneczka dla Was:tak:

reklama
Ja Red Bulla brałam zawsze jak szłam na nocki i faktycznie kilka razy zdarzyło mi sie że serce zaczeło walić jak szlone i słabo mi sie robiło.Wiecej tego nie tkne.Natomiast actimelu wogole nie pijemy w domu.

Wow, z tym red bullem, to przegiecie... Ale wierze, bo Amerykanie sa w stanie stworzyc wszystko i to "wszystko" sprzedac:tak::dry:
A u mnie dzialeczka zaliczona, popielilam troche, umylam samochodzik (w koncu, biedactwo moje, ma "wyprane" siedzenia i porzadek w srodku) :-D, odwiozlam ciotke do domu, a w drodze powrotnej patrze, ze Jula odpada. To smyk do domu, Mala juz spi, ja pije koktajl truskawkowy, zabieram sie za kolejne pranie, prasowanie, musze ugotowac cosik nam na obiad i polecimy jeszcze po drzemce na basenik :)))))))))))):-D:-D:-D Pogoda rajska..... (ale o tym na innym watku;))) Mua :*************

Mam wiadomomosci od Dorotki. Wszystko u niej dobrze ale zostaje na razie w szpitalu. Do tej pory zmierzyli jej ciśnienie i puls dziecka...pozdrawia Was gorąco.

Co do kuchni to faktycznie strajk. Zrobiłam tylko tyle, zeby dla mnie starczyło...taka wredna małpa jestem.

Ewela24 - ja też lubię gotować, ale (niestety) różne nowe, ciekawe pomysły...też nie lubię robić tradycyjnych potraw...

A dziś mamy szczęście, gdyż M zmienia u mojej babci baterię w umywalce, więc przy okazja babcia zapasza nas na obiad :-) więc mamy z głowy gotowanie, co jest nam baaaaaaaaardzo na rękę, gdyż musimy się jeszcze dzisiaj popołudniu spakować, ponieważ wieczorkiem mamy gości, a jutro zaraz po pracy szkoła rodzenia i... jedziemy na urlooooopik :-):-):-) wreszcieee... :-)

A pogoda jak była brzydka, tak nadal jets nieciekawa...

Czy Wy dziewczyny jecie więcej niż przed ciążą ?? Ja chyba trochę więcej jem, choć nie jestem pewna, w każdym razie ostatnio codziennie rano jak się budzę, to mam wrażenie, że jestem strasznie przejedzona i mi się niedobrze robi.... nie wiem dlaczego tak mi się dzieje... może nie powinnam wieczorkiem nic jeść?? albo nieświadomie jem za duzo niż wcześniej??

Dorotka - to dobrze, że Cię Mała kopie na wysokosci pępka... wiesz..Ty jesteś bardzo szczuplutka i może stąd te bóle?? Koleżanka też tak ma, że jest bardzo szczuplutka, dzieciak nie ma za duzo miejsca i strasznie ją boli brzuch ...mam nadzieję, że przejdzie Ci to szybko i nie będą Cię te bóle męczyły!

Czarna - a Ty Wariatko nie dźwigaj nic !!

Kaka i minisia, dzięki za wieści od Dorotki :-).Oczywiście pozdrowionka i buziaki w imieniu Nas wszyskich :tak::tak:
Przynajmniej jest pod dobrą opieką........ a latają koło niej, aż puls i ciśnienie <żarcik> jak to w szpitalu, co się będą sprężać, zdążą....ważne, że ona się uspokoiła, a parę dni w szpitalu to jeszcze nie koniec świata.

Ewela miłego wypoczynku, no i foty nam tu słać!

Jeśli chodzi o jedzonko, to biorąc pod uwagę, że odkąd pamiętam uważam na to co jem, to teraz jem więcej, bo:
siedze w domu i tylko o tym myślę
mam większe zapotrzebowanie
dziecina nie wyżyje na jogurtach i waflach ryżowych :baffled:

Cześć dziewczyny!

Daaaawno mnie nie było i wpadłam się tylko przywitać! Zaległości w czytaniu i aktywności może nadrobię, jak pójdę na zwolnienie :) Czyli w sierpniu.

Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia (a właściwie - napisania)

Monika

reklama
dobrze że piszecie bo martwiłam sie o dorotke. Zresztą pół dnia tam siedzi i że jej usg nie zrobili, p...... ten nfz.
czarnej nie widać więc chyba maluje przedpokój

Ja posprzatałam, poćwiczyłam, stajenka zrobiona i właśnie wcinam jezyny z agrestem, tylko to udało mi się zebrać.

Aniaaa ja nonstop jestem głodna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry