Ewela24 - ja też lubię gotować, ale (niestety) różne nowe, ciekawe pomysły...też nie lubię robić tradycyjnych potraw...
A dziś mamy szczęście, gdyż M zmienia u mojej babci baterię w umywalce, więc przy okazja babcia zapasza nas na obiad :-) więc mamy z głowy gotowanie, co jest nam baaaaaaaaardzo na rękę, gdyż musimy się jeszcze dzisiaj popołudniu spakować, ponieważ wieczorkiem mamy gości, a jutro zaraz po pracy szkoła rodzenia i... jedziemy na urlooooopik :-):-):-) wreszcieee... :-)
A pogoda jak była brzydka, tak nadal jets nieciekawa...
Czy Wy dziewczyny jecie więcej niż przed ciążą ?? Ja chyba trochę więcej jem, choć nie jestem pewna, w każdym razie ostatnio codziennie rano jak się budzę, to mam wrażenie, że jestem strasznie przejedzona i mi się niedobrze robi.... nie wiem dlaczego tak mi się dzieje... może nie powinnam wieczorkiem nic jeść?? albo nieświadomie jem za duzo niż wcześniej??
Dorotka - to dobrze, że Cię Mała kopie na wysokosci pępka... wiesz..Ty jesteś bardzo szczuplutka i może stąd te bóle?? Koleżanka też tak ma, że jest bardzo szczuplutka, dzieciak nie ma za duzo miejsca i strasznie ją boli brzuch ...mam nadzieję, że przejdzie Ci to szybko i nie będą Cię te bóle męczyły!
Czarna - a Ty Wariatko nie dźwigaj nic !!