reklama

Październik 2008

Witajcie nie dam rady przeczytać tego wszystkiego co naskrobałyście :-D
Ech Dorotko - trzymam kciuki aby wszystko było dobrze z Oliwcią.
Zmykam sprzątać i pranko następne wstawić.
U mnie pogoda taka sobie - pochmurno, ale parno strasznie.
Kleje się do ubrania :baffled:

reklama
Witam i ja:)
cos ostatnio brakuje mi czasu na pisanie:(czas zajmuje mi bardzo przejety przyszly tatus:)))
ja jutro o 10 mam wizyte i gin:)mam nadzieje ze mnie na jakies usg wysle...bo ja czuje ze Rafalek sie kompletnie mi na plasko polozyl i kopie po bokach:/
W sumie dobrze ze Dorotka jest w tym szpitalu...dowie sie co z Oliwka i moze jej wspanialy M sie ocknie i przejmie tym ze ojcem zostanie...
Ide piec murzynka:)tzn nie Michaela jakby co...:)

A na Mazurach koncertowe słońce!!!!!!!!!!!!
P1030542.JPG P1030542.JPG
Jestesmy juz w domku. Byl piknik i kapiel w baseniku :-D. Ja na kocyku, jedzac pomidora z reki, poczulam sie znowu jak nastolatka. Gazetka, soczek, slonko.... Tak niewiele mi do szczescia trzeba... A moj Maluch w brzuchu caly dzien mnie miętoli od środka, tak że momentami stęknę :-D:tak:. Chyba na dzisiaj daruję sobie końcówkę prasowania :cool2: Buziaki Skarby :************

Załączniki

• P1030533.jpg
    P1030533.jpg
    615,6 KB · Wyświetleń: 50
Hej dziewczyny, dopiero teraz mam czas cos naskrobac. Ledwo zwloklam sie dzis o 11 z lozka moj M pojechal po materac do lozka wiec mamy juz full wypas i dzis pierwsza noc na nowym spanku :) teraz montuje parapet a ja odpoczywam. Moj na szczescie nie narzeka na moje gotowanie - sprobowalby tylko :) pogoda paskudna ze nie chce sie wychodzic a jutro niestety musze bo troche spraw urzedowych przede mna. Myslalam ze do monca tygodnia pojde do mojego gina lae niestety zrobil sobie male wakacje i musze czekac do poniedzialku, a synek wciaz daje o sobie znac kopie wszedzie gdzie sie da ale przynajmniej ja jestem spokojna ze u niego wszystko gra. Teraz jeszcze wizja wesela szwagra za 2 tygodnie z hakiem a ja nadal nie mam sukienki ehh...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry