reklama

Październik 2008

Mancini nie musisz miec sukienki na wesele.ja na weselach pracuje i widze jak kobiety w ciazy sie ubieraja na wesela i zazwyczaj to one sa w spodniach i tunikach, chyba tylko raz widzialam w prawdziwej sukni:)a mi sie wlasnie za tydzien znowu zaczynaja wesela- teraz mialam miesiac przerwy a od nastepnego weekendu mam co tydzien. czyli spiewanie 12 godzin na nogach...masakra...lubie ale nie wiem czy tam w koncu nie padne.ale na wozeczek i inne rzeczy dla synusia zarobic jakos trzeba...:)

reklama
ja do spiewania mam taka odcinana pod biustem i jeszcze z tylu ma gumke wiec nawet jakby ciaza trwala 11 miesiecy to bym sie zmiescila:)bo ona jest z kola szyta:)
a te kobitki w ciazy to i tak nie tancza tulko za stolami siedza i jedza i jedza i jedza....:)))))i o 12 do domku spac ida:)

Oj to ja nie z takich tzn jesc uwielbiam - zreszta przed ciaza rowniez mimo ze po mnie nie widac - ale na weselu to szaleje jak sie tylko da. Na swoim niecale 2 m-ce temu to az goscie sie dziwili ze jeszcze daje rade a niektorzy bali sie ze od tych podskokow urodze na parkiecie :) na szczescie i odpukac cala ciaze czuje sie swietnie - lepiej niz przed zeby bylo smiesznie wiec korzystam z tych urokow czego kazdej z Was zycze.

Mancini to nic tylko życzyć udanej zabawy skoro zdrówko dopisuje :)) ja bym o 23 poszła spac napewno.
Blond_20 no no uwazaj z tym śpiewaniem bo naprawde nam tam padniesz! nie czujesz zmeczenia tak dlugo na nogach?? a jak tam murzynek? za mna chodzi juz od dawna w koncu go upieke :)))
A nasza Dorotka pewnie sie smuci bez BB?

Murzynek stanal w miejscu bo ...zjadlam loda i mi sie piec odechcialo:)a juz przygotowane mialam wszystko:)moze jutro zrobie:)
a nogi bola oczywiscie. teraz chlopaki pewnie dadza mi cos do siedzenia zebym nie musiala tyle stac, bo to praca do 5 rano:(a pozniej jeszcze2 godziny czekania bo trzeba sprzet skladac wiec w domu jestem zwykle o 8 w niedziele. ale czego sie nie robi dla Rafalka:)nawet te opuchniete nogi mnie nie zniecheca:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry