reklama

Październik 2008

reklama
U mnie wlasnie burza sie skonczyla...nigdy sie nie balam burzy ale tym razem to jakies przegiecie bylo....teraz tylko karetki widze i straze pozarne. nawet moj madry kotek siedzi pod lozkiem:)

Witam wieczorowo,
dziś porobiłam troszkę porządków i padam z nóg.
A teraz idzie do mnie mega burza, niebo z jednej strony czarne:szok::szok: i chyba się trochę cykam:baffled::szok:.
Musze elektronikę powyłaczać, żeby jakiś piorun...tfu, tfu... mi w chałupe .....

narazka

A ja uwielbiam burze:tak:
Pisałam do Dorotki o to sms od niej:

Jest OK:))Oliwia ma ADHD:)a ja sie z tego ciesze, szyjka ok, jutro USG i słuchałam juz 2 razy tetna Oliwki:)

Tak sobie myśle czy niestworzyc wątku "Nieobecność" gdzie pisałybyśmy o naszych zniknięciach i powiadamiały sms-owo. Wtedy zawsze bedziemy wiedziały co sie z nami dzieje:-p

A ja idu coś zjesc i moze jakis filmik obejrze:cool2:

Blond_20 to Twoja burza;-);-);-)u mnie wlasnie sie zaczyna i naprawde jest strasznie, jeszcze takiej w tym roku tutaj nie widzialam. My juz spakowani, musze teraz przygotowac dokumenty zeby nie zapomniec, bo nigdy nic nie wiadomo i wole byc przygotowana na kazda okolicznosc.

Witajcie znow po przerwie mojej;-).Przepraszam,ze tak rzadko bywam,ale jak mam tylko minutke to staram sie czytac co tam u was:tak:,mam nadzieje,ze nie macie mi za zle...Jutro znow weekend sie zacznie,wiec pewnie znikne:baffled:.No,ale w nastepnym tygodniu postaram sie byc juz na bierzaco:-).U nas wszystko OK:-D,czas za szybko ucieka i wiecznie cos do roboty jest,hehehe.POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!

reklama
a u mnie deszczu i burzy nie był nawet widać, cały dzień ciepełko. Dzis też się zanosi na upał. Ja znówu się obudziłam w środku nocy o 6.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry