Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie też duszno...nie ma czym oddychać.
Minisia moze podeślij trochę placka i dla mnie??
Chociaż może i ja dziś zrobię taki ze śliweczkami??
Póki co nie chce mi sie d...ruszyc. Niby spać mi się jeszcze chce bo ziewam ale jak się położe to senność przechodzi.
Dzisiaj chyba będą jajeczka na obiad, mizeria i ziemniaczki;-)
Ale macie super dziewczyny-ciasta;-),mi sie niechce robic...Moj chlopak wraca przed 12dzis,wiec prawie jak na sniadanie.Zrobie nalesniki na szybkiego:-),bo jade z nim do dentysty.
U mnie juz karpatka zrobiona, ale nie wiem czy nie upieke czegoś jeszcze bo karpatke M zje w 15 minut, jutro gril, mam nadziejeże dzisiaj ik niezapowiedziany z wizytka nie wpadnie. M zaraz bedzie miał imprezke w zakładzie, juz przyniósł jakieś bombonierki od damskiej części zakładu,teraz o 10 po śniadaniu część z facetami.
minisia to sobie pogode na pieczenie wybtralismy u mie w cieniu juz 27 stopni
Witam was motylku odpoczywaj i uwazaj na siebie
Ale wy dziewczyny jesteście aktywneja zanim sie zwloke z łóżka i zaczne cos robic to południe ;-)no cożzbieram się i jade nad jeziorko z kolezanką bo taka duchota tak mi się chce pływać:-)miłego dnia pozdrawiam
Ewela zazdroszcze Ci tego wypaduMilego dnia!!!
Ja tez wstaje sie szykowac,bo jeszcze w loziu leze.Sloneczko zza chmur wyglada wiec moze sie rozpogodzi;-)
A na mnie ten upał jakoś źle działa od rana...zimy prysznic trochę pomógł ale potem postałam sobie w kolejce w sklepie i znou jest jak było.
Ja placek upiekę chyba jutro bo dziś pewnie większość by zniknęła, a chciałabym zeby zostało na sobotę i niedzielę;-) Jutro imieninki mojej nienarodzonej córci to się ciacho przyda hehehe
Bo zbadaniu szyjka zamknieta.Natomiast Usg ja zmartwiło bo Oliwka wyszła mniejsza wagowo i ma 1,100 a termin przesunieto jej na 2 listopada, małej nie widziała ale ruchy czuje ciagle wiec z tym jest ok.bóle jej już minęły i nie zna przyczyny a po fenoterolu któty bieże trzesa jej sie rece.Hormony jej sie odzywaja i sobie popłakuje Pozdrawia nas i teskni!!! A mój murzynek już w piekarniku