reklama

Październik 2008

Minisia to pozdrow ja od nas serdecznie jak bedziesz pisala:tak:.Biedna ona:-(
Ja wlasnie sie uszykowalam i czekam na chlopaka,za godzine bedzie:-),wiec zaraz zaczynam nalesniki robic:-)

reklama
minisia pozdrów ja odemnie, mi tez wyszedł mniejszy tegodniowo i lekarz nie kazał się tym martwić, a wyszedł o 2 tyg mniejsz wg usg

Wiecie co zaczyna mi sie bołe kręgosłupa,juz tk kiedys miałam jak grzmotłam z konia, teraz jest przyczyna inna, super sprawdzały mi sie cierk dla koni, ale teraz nie wiem czy można je stosować.
Umyłam już jedno okna w sypialni, został pokój, M sie o to cos doprosić nie moge, robie generalne mycie lodóki, karpakta i zebra upieczone, ta zebra to z gotowca. teraz chwila przerwy i wracam do roboty. Acha zamówiłam posciel dla Kamilka na alegro

Jestem już gotowa do akcji obiadek. Musze rozpracowac kurczaka, to bedzie od razu zupa i drugie :-D Teraz wcinam czereśnie (co za smak!!!!), ale muszę wziaść się za coś, by wykorzystać czas, jak Jula śpi :-D. No i (nie)byłam dziś u lekarza... Zarejestrowałam się, zachodzę do poradni, a na drzwiach kartka, że moja ginka ma urlop do 1. sierpnia. :dry:. Nie chciałam iść do "zastępczego", bo wiem, ze kładzie lachę na wszystko. Poczekam więc już do 6. sierpnia na USG (środa), a w nabliższy piątek "po" polecę do swojej ginki :))))) Nie maluje mi się, ale wolę poczekać i iść do kogoś, kto się zna na swojej pracy:sorry2:. (Sorry, że nie na odpowiednim wątku)
Od niedzieli czeka nas najazd rodzinki :sorry2: Najpierw teście wracają, pózniej siostra M. z dwójką pociech (10l. i 1,5 roku). A dzisiaj zadzwoniła moja sis, że też "wpada" z córą (4.l) na dwa tygodnie :sorry2:... Jejku fajnie, że ich zobaczę, ale mam złe przeczucie, czy dam im wszystkim radę.... Jak coś, to ucieknę na działkę :-D:-D:-D albo do lasu :-p
Buziaki Kochane :*****************************

Ostatnia edycja:
gosia przy twoim mnadmiaże energi, ja mam najazd w druiej połowie sierpnia, 3 dzieci + rodzice, ale to takie małe szatany, że niewiemy co w tym roku narobia, w tamtym podziurawili basen i zerwali wycieraczki z auta, oczywiscie mojego.
motylek to dzisiaj zamiast ćwiczeń

A ja już mam fasolke na obiad, był Poznaniak, przywiózł zielonke dla koni i tak popołudniu mam przyjść i konia osłuchać, więc dzis spacerek do agroturystyki

A ja juz mam murzynka gotowego i chociaz zemnie kompletnie beztalencie w pieczeniu to smakuje cudownie za to zeby nie bylo za pieknie to nie wyrosl:no::wściekła/y:
Oj współczuje Wam tych najazdów rodzinnych ja sie ostatnio na takie wizyty nie nadaje i juz bym pewnie zla chodzila gdybym wiedziala ze tyle ludzi ma mi nalot zrobic:baffled:

minisia ja tez sie do tego już nie nadaje

Okienka skończone, lodówka też, polewa na ciasto już zasyga, obiad na kuchence, więc dzień zaliczony. Popołudniu zostaje nam tylk świętować

A ja juz mam murzynka gotowego i chociaz zemnie kompletnie beztalencie w pieczeniu to smakuje cudownie za to zeby nie bylo za pieknie to nie wyrosl:no::wściekła/y:
Oj współczuje Wam tych najazdów rodzinnych ja sie ostatnio na takie wizyty nie nadaje i juz bym pewnie zla chodzila gdybym wiedziala ze tyle ludzi ma mi nalot zrobic:baffled:
Właśnie, Domi, mam tak samo, humor od rana wisielczy na samą myśl.... Jakoś to będzie :tak:
Dziewczyny, a u nas słońce jak z marzeń... Dziś też nie odpuszczę, ale tym razem zabieram Julkę nad jezioro!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też piękna pogoda ale ja niestety mogę oglądać ją przez okno :-( No ale pocieszam się tym że dziś przyjeżdża kuchnia :-) Jutro będą montować i powolutku będę sobie układała wszystkie garnki. No i może w końcu porządny obiadek zrobię :-) Już powoli dostaje na głowę od siedzenia w domu. Ale dziś brzucho nie boli więc może jutro choć na chwile wybiorę się na mały spacerek.

Jak tylko będę miała wszystko po podłączane to opiekę szarlotkę. Uwielbiam o ciasto i mogę jeść na kilogramy :) A mam od teściów sporo papierówek. A dziś zrobię galaretkę z bitą śmietaną. MNIAM Oj będe musiała po porodzie zacząć ostrą diete i ćwiczenia żeby zgubić te moje kilogramiki.;-)

CO do wizyt gości to ja lubię jak ktoś do nas przychodzi przynajmniej nie ma ciągłej monotonni. Ile można leżeć , czytać i oglądać filmy......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry