ppatqa
Październikowe mamy'08
wanilia czarnej i gosi nikt nie pobije
minisia u mnie brak doświadczenia, więc ie pomoge, u mie była kara że jak coś naskrobie to nie jade na konie i o dziwo działało, ale byłam głupia
czarna odzywa się ta z owsikami
A my po obiadku i karpatce, na drugie za gorąco i chyba będzie na jutro, bo przez ten upał nikomu nie chce się jeśc, stajnia zrobiona i teraz z M okupujemy kompy. Jeszcze wieczorem spacerek.
minisia u mnie brak doświadczenia, więc ie pomoge, u mie była kara że jak coś naskrobie to nie jade na konie i o dziwo działało, ale byłam głupia
czarna odzywa się ta z owsikami
A my po obiadku i karpatce, na drugie za gorąco i chyba będzie na jutro, bo przez ten upał nikomu nie chce się jeśc, stajnia zrobiona i teraz z M okupujemy kompy. Jeszcze wieczorem spacerek.

buziam

i teraz nie wiem co zrobic. bo niby lepiej miec za niskie cisnienie niz za wysokie ale jesli tylko przez chwile mialam takie wysokie a teraz bede dziecku krzywde robic to juz niewiem....:-(jutro jade kupic aparat do mierzenia cisnienia i mysle ze jak bedzie za niskie to sprobuje odstawic...co Wy o tym myslicie?moja mama jest lekarzem i mowi ze nie glupi pomysl ale nie moze wziac za to odpowiedzialnosci bo wiadomo...