reklama

Październik 2008

wanilia czarnej i gosi nikt nie pobije
minisia u mnie brak doświadczenia, więc ie pomoge, u mie była kara że jak coś naskrobie to nie jade na konie i o dziwo działało, ale byłam głupia :)
czarna odzywa się ta z owsikami

A my po obiadku i karpatce, na drugie za gorąco i chyba będzie na jutro, bo przez ten upał nikomu nie chce się jeśc, stajnia zrobiona i teraz z M okupujemy kompy. Jeszcze wieczorem spacerek.

reklama
Ale narobilyscie ochoty na ciasto:tak:
Minisia ja tez ci wspolczuje:-(Boje sie,ze moje malenstwo bedzie tez rozpuszczone,bo czasem wlasnie serce boli...
Ja nie mam humoru,wkurzyl mnie moj facet i sobie pojechal do kolegii,a ja tu nerwicy dostaje:wściekła/y:

Mam wiadomosc od Dorki:
" a ja zwijam sie z bólu podbrzusza i boje sie czy z mała wszystko ok."
martwie sie o nia i poradziłam zeby lekarzowi zgłosiła!
Blond a co u Ciebie?jak sie czujesz? a wiesz tak myśle czemu ta lekarka nie zrobila Ci usg przeciez (nie chce cie straszyc)to krwawienie moze byc oznaka odklejania sie lozyska?

Czarna ja tez dzisiaj do mojego M mowie ze kiedys tej mojej Wice zrobie krzywde i wlasnie mialam na mysli co najgorsze bo chwilami brak cierpliwosci!!!!!!!!!!!

Mam wiadomosc od Dorki:
" a ja zwijam sie z bólu podbrzusza i boje sie czy z mała wszystko ok."
martwie sie o nia i poradziłam zeby lekarzowi zgłosiła!
Tak, niech zgłasza taki rzeczy...Pozdrów ją bardzo gorąco-powiedz,że jesteśmy z nimi

U mnie dziś deszczowo i burzowo-a jutro wesele... Jakoś nie czuje,że gdzieś się wybieram:baffled::confused: buziam

Hej:tak:
Gosia współczuje gości bo to jest fajne na chwile, a tyle biegania i to męczy:dry:
Biedna Dorotka pozdrówcie ją!!!
ze wam sie chce piec te ciasta:-)zjadłabym sobie:-pale jest taki upał ze niewytrzymałabym, chodze i oddycham jak wieloryb:-p
Czaran pokaz fotki z malowania
Wróciłam z jeziorka, popływałam sobie fajniutko było, ale woda zimna.
Majeczka02 jak Ci się neichce iść to pewnie bedzie fajnie, ja zawsze tak mam, ze jak mam lenia na impreze to okazuje sie najfajniejsza

Nie zrobila mi USG bo go nie ma:-(to jest panstwowa przychodnia i na USG idzie sie do kogos zupelnie innego i tzrba sie umawiac duzo wczesniej, a ona powiedziala ze jeszcze tylko 1 USG mi zostalo do wykorzystania z tego pakietu i bedie dopiero pod koniec wrzesnia:dry::szok:
Wzielam te laki na obnizenie cisnienia i czuje sie tak slabo ze za chwile chyba zasne. troche sie ich boje, bo ja normalnie mam cisnienie ok 100/60 a wydaje mi sie ze rano moglo mi skoczyc przez to ze ta krew zobaczylam i jesli mi pozniej spadlo do normalnego stanu a ja to jeszcze obnizam to troche sie boje:-(tym bardziej ze w ulotce napisali "lek przechodzi przez bariere lozyskowa. nie mozna wykluczyc mozliwosci uszkodzenia plodu. wymaga rozwazenia czy spodziewane korzysci przewyzszaja mozliwe ryzyko":no:i teraz nie wiem co zrobic. bo niby lepiej miec za niskie cisnienie niz za wysokie ale jesli tylko przez chwile mialam takie wysokie a teraz bede dziecku krzywde robic to juz niewiem....:-(jutro jade kupic aparat do mierzenia cisnienia i mysle ze jak bedzie za niskie to sprobuje odstawic...co Wy o tym myslicie?moja mama jest lekarzem i mowi ze nie glupi pomysl ale nie moze wziac za to odpowiedzialnosci bo wiadomo...

reklama
A ja mysle ze ta lekarka za pochopnie ci te leki przepisala! bo leki na cisnienie zawsze sa grozne a tym bardziej w ciazy moze to byl jednorazowy skok a ona odrazu zapisala ci takie leki???!! ja w poprzedniej ciazy tez mialam skoko cisnienia i nie milam tabletek tylko polozna dwa razy dziennie przyjezdzala przez tydzien mi mierzyc i bylo ok. A tak wogole odstawic samemu leki na nadcisnienie to tez ryzyko.Jednak po jednej tabletce ja na twoim miejcu bym odstawila.
A co do usg to dziwi mnie to ze nie ma w gabinecie w tych czasach lekarz usg bo przeciez to rownie wazne.Jakbys znow zobaczyla krew to jedz do szpitala bo nigdy nie wiadomo albo jakies bole cie dopadna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry