Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co do sklepu, niestety musisz Wice tołkować, że nie może biegać ani się oddalać, bo stanie się kiedyś tak, że się zgubi i nie wróci z wami do domu (podziałaj na jej wyobraźnię). I jak będzie się słuchać, to dostanie coś w nagrode
. W kazdym razie trzymam kciuki. I tulę Smutaska
:***
), wykąpałam Małą, nakarmiłam, a teraz siedzi i śmerfy ogląda
. A ja wsuwam fasolkę na masełku z parmezanem. Okazało się już w trakcie, że nie mam bulki tartej 
. Jutro przyjedzie moj Romeo (kolo 7 wiecz.) i urządzimy sobie seansik filmowo-pizzowo-romantyczny (?!) 

. 

), ale to mam od malego (ups)
Lecę nadrabiać zaległości w czytaniu. Bardzo mi Was brakowało
Dobrze ze juz lepiej:-)!!!A u Dorotki już lepiej doszła do wnoisku że powodem tych boli były wzdecia i juz jej lepiej.
Pozdrawia i dziekuje ze o niej pamietamy!!!
Witamy!!!!Witajcie
Ale naprodukowałyście przez tydzień ;-)My już w domciu, wypoczęci i zadowoleni tylko pewnie na wadze znów do przoduLecę nadrabiać zaległości w czytaniu. Bardzo mi Was brakowało
![]()
Uwazaj na siebie i dzidzie,zadzwon moze do lekarza i spytajJa tak sobie mysle ze jureo kupie sobie aparat do mierzenia cisnienia ibede mierzyc ...ona mi dala podwojna dawke tego leku z tego co wyczytalam w ulotce to ja biore 2 razy tyle niz tam napisane. moze rzeczywiscie zejde do jednej tabletki...bo ja sie teraz tak slabo czuje, jakhbym sie przewrocic za chwile mialaa to chyba tez nie o to chodzilo...