reklama

Październik 2008

blond ja tez bym sie długo zastanawiała zanim bym je wzieła, lepiej mierzyc cisnienie i wrazie czego jechac do szpitala, nieryzykuj z takim tabletkami, z tym usg to tez smieszne brak słow:dry:

reklama
Domi,
rozumiem, jak sie czujesz, gdy dzieciaki nie słuchają. To najgorsze doświadczenie macierzyństwa... Mi Julka też momentami na odcisk nadepnie, tak że wściekam się na maxa i każę jej iść do swego pokoju (akurat to na nią najlepszy sposob). Ale przy dwójce byłoby mi o wiele ciężej. Nie miej wyrzutów sumienia, gdy karzesz dzieci. Moim zdaniem, mimo współczesnych metod , gdzie nagroda dziala pozytywniej niz kara, ta druga powinna wciaz miec miejsce!!!! Myślę, że Twoich maluchów najszybciej postawi do pionu "rozłąka". Jedno do jednego pokoju, drugie do drugiego. Moja mama tak robiła i wiem, że zadziała. Oczywiście cisza i spokoj ma byc :tak::-D A co do sklepu, niestety musisz Wice tołkować, że nie może biegać ani się oddalać, bo stanie się kiedyś tak, że się zgubi i nie wróci z wami do domu (podziałaj na jej wyobraźnię). I jak będzie się słuchać, to dostanie coś w nagrode :tak:. W kazdym razie trzymam kciuki. I tulę Smutaska :tak: :***
Ja dopiero teraz zawitałam, bo sprzatalam w szafkach w kuchni, w lodowce i za nimi (ppatqa, witaj w klubie:-D), wykąpałam Małą, nakarmiłam, a teraz siedzi i śmerfy ogląda :-D. A ja wsuwam fasolkę na masełku z parmezanem. Okazało się już w trakcie, że nie mam bulki tartej :-p:sorry2:. Jutro przyjedzie moj Romeo (kolo 7 wiecz.) i urządzimy sobie seansik filmowo-pizzowo-romantyczny (?!) :-D:-D:-D.
Dorocie pewnie brakuje BB....
Czarna, a na jaki kolor pomalowalas?
Wiola, u mnie podobnie, nie ma pory, zeby mi sie wcinac nie chcialo (niestety, kocham jeść!!!:-D:-D:-D), ale to mam od malego (ups):-p
Ppatqa, ja lubię być w ruchu, wtedy czuję, że żyję. Ty i Magda podobnie :)))))

Witajcie
Ale naprodukowałyście przez tydzień ;-)My już w domciu, wypoczęci i zadowoleni tylko pewnie na wadze znów do przodu:baffled: Lecę nadrabiać zaległości w czytaniu. Bardzo mi Was brakowało:tak:

wanilia ale się ciasta najadłam
Ewela ale ci dobrze z tym jeziorkiem
blond albo skocz do rodzinnego, powinni ci zbadać od reki
minisiau mnie w przychodni też nie ma usg, dlatego sie smiejemy ze weterynarz prywatnie ma dwa aparaty usg, 2 rtg i endoskop- w tym szpitaliku dla koni, a państa nie stac żeby było w gminie
gosia wiedziałam że ty to nie odpoczywasz
Antuanet witaj po przerwie

Szkoda mi tej naszej Dorotki
A my jak bylismy na spacerku- jak tak mżna nazwac wypad do agroturstyki aby zbadać konia,to wpadli do nas teście z życzeniami dla M i sie dziwią że nas w domku nie ma, więc pojechali po nas, posiedzieliśmy na dworze. Ja nie wiem jak mam siedzieć i leżeć tak mnie plecy bolą.

Dobrze, ze u Dorki już wszystko dobrze.

Blond ja od początku ciąży mierzę sobie ciśnienie. Na razie jest ok chyba, że ktoś mnie wkurzy. Może i Ty zaczniesz prowadzić sobie taki dzienniczek pomiarów.

A ja nie umiem robić karpatki, za to dopiero teraz piekę kruche ciasto ze śliwkami;-)

Ja tak sobie mysle ze jureo kupie sobie aparat do mierzenia cisnienia ibede mierzyc ...ona mi dala podwojna dawke tego leku z tego co wyczytalam w ulotce to ja biore 2 razy tyle niz tam napisane. moze rzeczywiscie zejde do jednej tabletki...bo ja sie teraz tak slabo czuje, jakhbym sie przewrocic za chwile miala:(a to chyba tez nie o to chodzilo...

Antuanet witaj.

A u nas popadało i była burza - lało wręcz.
Ciesze się że u Dorotko lepiej.
Jejku ile ona musi przejść.

Blond jejku nie bierz takiej dawki.
A jeśli masz możliwość skonsultowania z innym lekarzem to zrób to.

Kurczę...niedobrze:baffled: Blond, trzymaj się...a może masz tam gdzies apteke całodobową co by można kupić ciśnieniomierz. Będziesz wiedziała na czym stoisz.

reklama
A u Dorotki już lepiej doszła do wnoisku że powodem tych boli były wzdecia i juz jej lepiej.
Pozdrawia i dziekuje ze o niej pamietamy!!!
Dobrze ze juz lepiej:-)!!!

Witajcie
Ale naprodukowałyście przez tydzień ;-)My już w domciu, wypoczęci i zadowoleni tylko pewnie na wadze znów do przodu:baffled: Lecę nadrabiać zaległości w czytaniu. Bardzo mi Was brakowało:tak:
Witamy!!!!
Ja tak sobie mysle ze jureo kupie sobie aparat do mierzenia cisnienia ibede mierzyc ...ona mi dala podwojna dawke tego leku z tego co wyczytalam w ulotce to ja biore 2 razy tyle niz tam napisane. moze rzeczywiscie zejde do jednej tabletki...bo ja sie teraz tak slabo czuje, jakhbym sie przewrocic za chwile miala:(a to chyba tez nie o to chodzilo...
Uwazaj na siebie i dzidzie,zadzwon moze do lekarza i spytaj:happy2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry