Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cholerka się napisałam i amba wcięła!!!!!!!!!!! Blondi, nie bierz tych leków, a jak masz pod nosem aptekę to skocz niech Ci zmierzą ciśnienie. Chyba tam dysponują takim sprzętem.
Kurcze Blond nie bierz tych tabletek!!! przeciez przy jednorazowym pomiarze cisnienia nie mozna dac komus takiej dawki leku a tym bardziej kobiecie w ciazy i kiedy jeszcze te tabletki nie sa obojetne dla dziecka???? ja bym ta lekarke ochrzanila na Twoim miejscu!! nie bierz ich wiecej a jutro jak nadal cos ci bedzie wybierz sie do rodzinnego.
Motylek smacznego Blond ja tez tak mysle zebys ich niebrała, jesli masz mozliwosc skontaktuj sie z innym lekarzem
a ja tak was podziwiałam ze chce wam sie piec ciasta i wyszło na to ze ja tez musiałam zrobic, tz jest w połowie bo robie sernik i ciasto jest w lodówce, jeszzce musze zrobic mase serową