reklama

Październik 2008

Dziewczyny, w końcu mnie wczoraj wypuścili. Nerki mam czyste, ale wszystko wina mojej nadpobudliwej macicy i lekkiego skrzywienia kręgosłupa. To nie był ból nerek, tylko kręgosłupa, a skurcze są właśnie z powodu tej nadpobudliwości. W szpitalu spuścili we mnie 2 kroplówki z fenoterolem (każda szła dobę). Do 35 hbd mam brać Fenoterol i Isoptin. Ale mnie po tym telepie:baffled:

reklama
Dziewczyny, w końcu mnie wczoraj wypuścili. Nerki mam czyste, ale wszystko wina mojej nadpobudliwej macicy i lekkiego skrzywienia kręgosłupa. To nie był ból nerek, tylko kręgosłupa, a skurcze są właśnie z powodu tej nadpobudliwości. W szpitalu spuścili we mnie 2 kroplówki z fenoterolem (każda szła dobę). Do 35 hbd mam brać Fenoterol i Isoptin. Ale mnie po tym telepie:baffled:
Ciril, my tu o Ciebie się martwiłyśmy :tak: Uważaj na siebie Kochana!!!!
A ja popijam kawusię, Julka "przemeblowuje" w pokoju, ale zaraz lecimy nad jeziorko :)))) A dziś mojemu M. zaserwuje pieczone ziemniaczki z koperkiem, mizerię i kurczaka w sosie BBQ :-p:-D I ciasto na kruchym spodzie :cool2::-D

Witam sie!!
Ciril WITAJ KOCHANA!!!! a my tu ciagle wspominałyśmy Ciebie i myślałyśmy co u Ciebie???dobrze że wsio oki!!!ja tez biore fenoterol ale dobrze sie czuje naszczescie!!! Tylko ja nie wiem do ktorego tyg mam brac:-( pewnie jeszcze sie dowiem ale mnie juz ciekawosc zzera:tak:
A ja juz po sniadanku teraz Was czytam co naskrobalyscie wieczorkiem:tak:
Dziekuje za rady co do moich nieznosnych maludow:no:
Dzis u nas upal i leje im wode do basenu ale nie wiem czy dobrze robie bo znow mi za to zaplaca swoim zachowaniem:baffled:

No a najlepsze na koniec posta:
DZIŚ WRACA DO NAS DOROTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciril dobrze ze do nas wrociłas ze jest wszystko oki i uwazaj na siebie.
u nas dzis znowu gorąco jade na 2dni na działke nad jeziorko, wypoczne sobie:tak:miłego i słonecznego weekendu:tak:pozdrawiam

Jak dobrze Ciril ze jestes:) i Dorotka w koncu tez bedzie:)wracaja do nas dziewczyny:)
ja przed chwila wstalam, teraz sniadanko jem i do sklepu po ten cholerny cisnieniomierz...
Minisia Ty masz z dziecmi problemy, a ja ...ze swoim kotem.sika mi na sofe przed tv, zawsze w to samo miejce, teraz jest zxafoliowana wiec sika na folie:((((nie moge jej doprac, bede musiala ja wyrzucic w koncu. i nie wiem o co temu kotu chodzi- kuwete ma czysta i czasami tam chodzi, a tu to chyba z lenistwa. co ja mam z nim zrobic?moze on chory jest?ppatqa moze Ty cos wiesz...on tak od miesiaca robi, a ma 10 miesiecy i jest wykastrowany...mioze za to sie obrazil:)

Dzieńdoberek, u nas dziś piękna pogoda pełne słońce i cieplutko...:tak::tak::tak:

Już wstaliśmy , zjedliśmy śniadanko i M pojechal na "fuchę" więc my znow same w domu, jedziemy na zakupy a potem coś trzeba ugotować, będę robić bigos....

Ciril- dobrze że wszystko ok
Blond- uważaj na siebie.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Oj ja Ci z kotem nie pomoge :(( ale ppatga to dobry adres :))
A moja Wika znów ma kare :(( ale wiecie co moze teraz tak bedzie przez jakis czas ale w koncu w ktorys dzien zrozumie i sie zmieni! licze na to!!

Witajcie - ja też już po lekkim śniadanku.
Upał od samego rana a mój mąż przykręcił mi maleńką szafeczkę w łazience i teraz montuje podajnik do płynu do naczyń w blacie przy zlewie.
Dawno chciałam mieć coś takiego, ale po ostatnich zakupach w LM zdecydowaliśmy się na małe udogodnienie.

Ciril fajnie, że wszystko w porządku.
Martwiłyśmy się bardzo.

Dorcia też już niedługo z nami - tak się cieszę.

Ulcia hmmm ... mniam bigosik. Pychotka.

Blond kup koniecznie ten ciśnieniomierz.
A z kotem może być tak, że po wykastrowaniu w ten sposób zaznacza teren.

Ewela miłego wypoczynku nad jeziorkiem.

Minisiu ale z Ciebie dobra mamusia - mimo, że dzieci dają w kość, to jednak woda w baseniku będzie.

Gosia w biegu, już dzień zaplanowany ma.
Fajnie ... a obiadek pyszny będzie.

A ja dziś dowiedziałąm się, że ta moja koleżanka u której dzidziusia wykryto hipotrofię urodziła.
Maluch jest w szpitalu.
Czekam na dalsze wieści i wierzę, że jednak Bóg będzie łaskawy dla maleństwa.

reklama
Dobrze ze juz wróciłąś bo neiktróre dziewczyny to juz pazórki do krwi poobgryzały tak sie martwiły
Witam wszystkie mamusie. jestem nowa i nie mam pojęcia jak poruszać się po waszym forum. Mam termin na 13 października i bardzo chce Was bliżej poznać!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy w naszym gronie:tak:
Nasz wątek składa sie z kilku pd wątków. Typu zakupy wizyty u lekarza, dolegliwości, poznajmy sie itp. Zapraszam do odwiedzenia ich i moze napisz nam cos o sobie. Każda nowa szybko sie tu klimatyzuje bo my fajne babki jesteśmy:cool2::-p

Dobra lece do sklepu cos na obiad kupic i zrobie dzis murzynka tak mi ochote zrobiłyście. Tylko musiałam znalesc przepis bo prosiłam o nieo i zadna mi niechciała napisac:-(:-(:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry