reklama

Październik 2008

Dziewczyny siedzę i płaczę - maleńki synek mojej koleżanki jest w szpitalu.
Urodził się w 29tc - waga 540g i dostał tylko 2pkt - wykryta hipotrofia płodu.
Boże to takie maleństwo i bardzo modlę się aby przeżył.
Proszę Was o modlitwę za kruszynkę i z góry dziękuję.

reklama
Peggy24 witaj!!!

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Jejku Czarna przepraszam....ja zapomnialam:/ja moj przepis wzielam z kuchnia.o2.pl , bo moj domowy przepis jest w domu 500km ode mnie:(
Witam nowa mamusie:)
Magdziunia badzmy dobrej mysli...malenkie to dziecko 540 gr...
a z kotem to on nie znaczy tylko normalnie sika sobie:/bo tak dlugo jak on to nawet ja nie umiem:)wczoraj podczas sikania wzialam go na rece i chcialam do kuwety zaniesc jak zawsze, a ten tym razem nie przerwal nawet tylko dalej sikal w powietrzu!mi sie tez dostalo...jak z dzieckiem normalnie...to chyba taka szkola dla mnie...

Witaj Peggy!
może na poczatek napisz kilka słów o sobie na wątku Poznajmy się lepiej
A potem wklej sobie suwaczek jak wstawić "suwaczek"???
A reszte watkow to tak jak napisala czarna opisy mam z wizyt u gina i to co lubimy najbardziej ZAKUPY:tak: oraz wiele innycJeszcze raz serdecznie witamy i zapraszamy do czestego udzielania sie na naszym forum!!!:tak:;-)

Madzia to straszne taki maluch i tylko dwa punkty!!:no: modle sie by przeżył.Niesprawiedliwe jest czasem to życie:no:

Witam sie i ja Dziewczynki:-DZaraz ide was poczytac:tak:

Dzis na wizycie powiedzialam lekarzowi ze chce wyjsc do domu a on ze jego zdaniem to za wczesnie bo przyszlam dopiero w czwartek ale ja nalegalam i musialam sie podpisac ze chce wyjsc Juz 2 raz wychodze na wlasne zadanie mam nadzieje ze zapomna o mnie do porodu i ze nie bede miala z tego nieprzyjemnosci hihih przy porodzie.
A wypisalam sie bo juz wiecej mnie nie beda badac bo ja juz wiele razy tam lezalam i wiem jaki jest ich sposob dzialania .Przez weekend dawali by mi tabletki i nic wiecej a w poniedzialek rano by mnie wypisali bez badania itp wiec po co mialam tam siedziec przez weekend Tabletki bede jadla w domu :tak:I praktycznie caly czas bede lezala lub siedziala w domu.
Wyniki badania wyszly oki Szyjka szczelna i zamknieta Macica odpowiada tygodniom ciazy jest miekka A z usg OLIWIA miesci sie we wszystkich normach ale z ich usg wyszlo ze Ciaza jest o tydzien mlodsza troche sie tym zmartwilam ale wiem ze nie ma czym sie martwic .Codziennie po 2 razy sluchalam serduszka Oliwi i jest dobrze i ona przez caly czas mnie Kopie:tak:
Za tydzien w poniedzialek mam wizyte u swojego gina i mam nadzieje ze pokaza wsio oki a 6 sierpnia mam usg i go sie zapytam o tydzien ciazy jaki mu wychodzi.
Niby teramin porodu przesunal mi sie na 2 listopad ale ja suwaczka nie zmieniam i nadal licze tak jak suwaczek mi wskazuje bo zobacze co mi moj gin powie po usg
A nawet jakbym rzeczywiscie urodzila w listopadzie to ja bede z wami pisala bo juz za bardzo sie do was przywiazalam i uzaleznilam :-D
Aha moja Kruszynka wazy ponad 1,100 kg wiec jak na tydzien mnie czyli na 26 tydzien to wazy duzo hihihih

reklama
Witam wszystkie mamusie. jestem nowa i nie mam pojęcia jak poruszać się po waszym forum. Mam termin na 13 października i bardzo chce Was bliżej poznać!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy:-)!!!

A moja Wika znów ma kare :(( ale wiecie co moze teraz tak bedzie przez jakis czas ale w koncu w ktorys dzien zrozumie i sie zmieni! licze na to!!
Mam nadzieje,ze corci pomoga te kary,trzymam kciuki:tak:!

Dziewczyny siedzę i płaczę - maleńki synek mojej koleżanki jest w szpitalu.
Urodził się w 29tc - waga 540g i dostał tylko 2pkt - wykryta hipotrofia płodu.
Boże to takie maleństwo i bardzo modlę się aby przeżył.
Proszę Was o modlitwę za kruszynkę i z góry dziękuję.
Biedactwo,bede sie modlic...!!!

Dziewczyny, w końcu mnie wczoraj wypuścili. Nerki mam czyste, ale wszystko wina mojej nadpobudliwej macicy i lekkiego skrzywienia kręgosłupa. To nie był ból nerek, tylko kręgosłupa, a skurcze są właśnie z powodu tej nadpobudliwości. W szpitalu spuścili we mnie 2 kroplówki z fenoterolem (każda szła dobę). Do 35 hbd mam brać Fenoterol i Isoptin. Ale mnie po tym telepie:baffled:
Fajnie,ze wrocilas i wszytsko ok:tak:.

u nas dzis znowu gorąco jade na 2dni na działke nad jeziorko, wypoczne sobie:tak:miłego i słonecznego weekendu:tak:pozdrawiam
Milego wypoczynku:-)!
Ja wstalam i jest tak duszno,ze nie idzie wysiedziec,zaraz sie szykuje i na ogrod wyjde poczytac jakas ksiazke,bo cos nie zabardzo dzis sie czuje!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry