Witam sie i ja Dziewczynki

Zaraz ide was poczytac
Dzis na wizycie powiedzialam lekarzowi ze chce wyjsc do domu a on ze jego zdaniem to za wczesnie bo przyszlam dopiero w czwartek ale ja nalegalam i musialam sie podpisac ze chce wyjsc Juz 2 raz wychodze na wlasne zadanie mam nadzieje ze zapomna o mnie do porodu i ze nie bede miala z tego nieprzyjemnosci hihih przy porodzie.
A wypisalam sie bo juz wiecej mnie nie beda badac bo ja juz wiele razy tam lezalam i wiem jaki jest ich sposob dzialania .Przez weekend dawali by mi tabletki i nic wiecej a w poniedzialek rano by mnie wypisali bez badania itp wiec po co mialam tam siedziec przez weekend Tabletki bede jadla w domu

I praktycznie caly czas bede lezala lub siedziala w domu.
Wyniki badania wyszly oki Szyjka szczelna i zamknieta Macica odpowiada tygodniom ciazy jest miekka A z usg OLIWIA miesci sie we wszystkich normach ale z ich usg wyszlo ze Ciaza jest o tydzien mlodsza troche sie tym zmartwilam ale wiem ze nie ma czym sie martwic .Codziennie po 2 razy sluchalam serduszka Oliwi i jest dobrze i ona przez caly czas mnie Kopie

Za tydzien w poniedzialek mam wizyte u swojego gina i mam nadzieje ze pokaza wsio oki a 6 sierpnia mam usg i go sie zapytam o tydzien ciazy jaki mu wychodzi.
Niby teramin porodu przesunal mi sie na 2 listopad ale ja suwaczka nie zmieniam i nadal licze tak jak suwaczek mi wskazuje bo zobacze co mi moj gin powie po usg
A nawet jakbym rzeczywiscie urodzila w listopadzie to ja bede z wami pisala bo juz za bardzo sie do was przywiazalam i uzaleznilam

Aha moja Kruszynka wazy ponad 1,100 kg wiec jak na tydzien mnie czyli na 26 tydzien to wazy duzo hihihih