reklama

Październik 2008

MAGDZIUNIU ja tez sie modle za tego chlopczyka Kurcze jakie malenstwo ufam ze Bog pozwoli mu zyc :tak:

Widze ze dzis jest duzo wypadow rodzinnych i grili.
PPATQA ty dzis chyba swietujesz urodzinki M :tak:Chyba ze po tak duzej ilosci postwo cos mi sie pomieszalo.
Nadrobilam narazie tylko watek PAZDZIERNIKale teraz ide sie polzyc do juz mam dosc siedzenia hihi A moja mala kopie mnie w szyjke i po pecharzu wiec ide sie polozyc:tak:
BLOND ty juz pewnie masz ten ciznieniomierz i dawaj nam znac co z tym cisnieniem:tak:
MAGDZIUNIU tobie tez dziekuje za przekazanie odemnie wiadomosci na BB

Wlasnie moja MALA wagowo jest starsza hihhi dobrze ze przybiera na wadze.
A co tych moich lekow to nie ma tak zle bo trzesa mi sie tece ale tylko przez jakis czas po ich wzieciu a pozniej przestaje ale pozniej zas trza wziasc tabletke ale nie ma zle myslalam ze bedzie gorzej.A biore w 3 dawkach rano ,popoludniu i na wieczor .Aha i przytylam 0,5 kg :-D i na biodrach i na brzuszku przybylo mi po 1 cm :-D:-D:-D:-D:-D
DO POZNIEJ :-D

reklama
Ale napłodziłyście tych stron :)

Ja dziś czuje się lepiej i brzucho nie boli :) Mebelki w kuchni się montują a mnie eksmitowano do rodziców bo za dużo pyłu :) Już nie mogę się doczekać efektu końcowego, choć fronty mają przywieść dopiero za tydzień...

Dorotko fajnie że wróciłaś i wszystko ok. Ale mimo wszytko uważaj na siebie.

Ja wlasnie zeszlam ze sloneczka,bo co za duzo to nie zdrowo:tak:.Jedziemy na zakupy i za godzine na grilla 5domow dalej do znajomych:-)Pogoda swietna wiec warto posiedziec na ogrodzie:tak:.Zycze wszystkim milego weekendu!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

B]Ciril[/B] oj dobrze że wszystko ok, ale uważaj na siebie
blond nie powinien po kastracji lać, a czy leje więcej niz zwykle, więcej razy dziennie, ale jak poprostu upodobał sobie twoja sofę tylk dlatego że tak mu pasuje, to może pomóc pozbycie sie zapachu sików na kanapie, najprostszy to ocet, lub jak przyłapiesz to kopa w dupe, może mało psychologiczne metody, ale sprawdzone. Kotki nietrzymają moczu po sterylizacji, ale u kocurów bardzo rzadko tak się zdarza, ale wtedy sika często i mniej
Peggy24 witaj
magdziunia tzrymam kciuki za maluszka koleżanki
dorotko dobrze ze juz jestes ale uważaj na siebie u mnie powiedział ze Kamilek po prostu jest mały i rzadnych złych rzeczy nie widział, ale i tak się przesraszyłam, mi teraz wychodzi koniec miesiąca, ale gin ówi że i tak mam 2 tyg w jedna lub w druga stronę. imieninki wczorajsze

ja dzisiaj zaliczyłam targ, potem cotygodniowe zakupy z M, potem stajnia, ogrodzilismy tymczasowo nowa trawke dla koników, teraz siedze i czytam, ruch tu taki jak w tygodniu, na 18 mamy grila więc jeszcze troche przygotowań. Upał niemiłosierny, ze mie dosłownie sie leje.

Dziewczyny siedzę i płaczę - maleńki synek mojej koleżanki jest w szpitalu.
Urodził się w 29tc - waga 540g i dostał tylko 2pkt - wykryta hipotrofia płodu.
Boże to takie maleństwo i bardzo modlę się aby przeżył.
Proszę Was o modlitwę za kruszynkę i z góry dziękuję.
Boze to faktycznie malusi. Bo w tym czasie powinien minimum 2x tyle wazyc. Niby dzieci urodzone juz 26 ty maja duze szanse na przezycie ale wiadomo jak to jest. Szczerze jej współczuje i modle sie w myślach za tego maluszka:tak:

Dorotka fajnie ze juz jestes.

Blond moj kocur tez kiedys tak sikał i jedyny sposób na niego to dosc drasttczne ale wytarcie mordki w tych sikach:nerd:

Chałupka posprzatana ciasto juz zrobione oczywiscie musiałam zmienic przepis. Bo M sobie zarzyczył z bita smietana. Jeszcze nie probowalismy bo M teraz śpi a ja wlasnie odpoczywam bo jestem wyj.... dzisiaj.
Mam w planach wyskoczyc na godz nad jezioro a potem jedziemy do moich rodziców u których jest moja sis bo musze z nia pogadac o tych ciuszkach a przez tel to nierozmowa. A ona jutro juz wyjezdza wiec mam ostatnia okazje.

MATYLKU to milego grilowania wsrod znajomych :tak:
CZARNA milego dnia u mamy :-D

Mnie po popoludniowej dawce feneterolu trzesa sie lapy jak alkoholikowi:baffled:Dziwne uczucie hihih.U mnie sloneczko i ciepelko ja bym sobie poszla na spacer ale niestety trza sie oszczedzac i jak najwiecej siedziec w domu:baffled:

W koncu jestem:tak:
po dlugiej drodze prob kupna tego aparatu wkoncu mi sie udalo....no i wydaje mi sie ze musze brac jednak te tabletki, bo mimo tego ze je wzielam rano czyli obnizyly mi cisnienie to i tak mam teraz 125/75...czyli ok, no ale z ich pomoca:-(i chyba le;piej rzeczywiscie je brac, niz ma mi sie lozysko zaczac odklejac.
a co do kota, to on mi sika 2 razy dziennie i duuuzo...teraz staram sie go nie wpuszczac do tego pokoju, chyba ze z nim siedze. po dupie to on za kazdym razem dostaje tylko czasami nie na czas bo najczesciej nie sika przy mnie, no i wsadzanie nosa w siki tez przetrabialam, ale on jakis twardy jest:no:obraza sie na mnie , boi sie ale i tak dalej sika:-(a ja nie umiem sie na niego dlugo gniewac, bo to jest mij "pierwszy synek":-Dslodki strasznie...moze jakis chory jest...
jakis weterynarz psychiatra chyba by mu sie przydal...

reklama
jak tu cicho.....:confused:wszystkie na grillach, u mamusi albo LB:tak:
ja wlasnie czekam az mi sie ciaso upiecze:)jeszcze 15 min....ze sliwkami i kruszonka:-):sorry2:mniam...ktoras mi dzisiaj smaka narobila na nie:tak:to chyba wanilia nawet:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry