dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDZIUNIU ja tez sie modle za tego chlopczyka Kurcze jakie malenstwo ufam ze Bog pozwoli mu zyc 
Widze ze dzis jest duzo wypadow rodzinnych i grili.
PPATQA ty dzis chyba swietujesz urodzinki M
Chyba ze po tak duzej ilosci postwo cos mi sie pomieszalo.
Nadrobilam narazie tylko watek PAZDZIERNIKale teraz ide sie polzyc do juz mam dosc siedzenia hihi A moja mala kopie mnie w szyjke i po pecharzu wiec ide sie polozyc
BLOND ty juz pewnie masz ten ciznieniomierz i dawaj nam znac co z tym cisnieniem
MAGDZIUNIU tobie tez dziekuje za przekazanie odemnie wiadomosci na BB
Wlasnie moja MALA wagowo jest starsza hihhi dobrze ze przybiera na wadze.
A co tych moich lekow to nie ma tak zle bo trzesa mi sie tece ale tylko przez jakis czas po ich wzieciu a pozniej przestaje ale pozniej zas trza wziasc tabletke ale nie ma zle myslalam ze bedzie gorzej.A biore w 3 dawkach rano ,popoludniu i na wieczor .Aha i przytylam 0,5 kg
i na biodrach i na brzuszku przybylo mi po 1 cm 

DO POZNIEJ

Widze ze dzis jest duzo wypadow rodzinnych i grili.
PPATQA ty dzis chyba swietujesz urodzinki M
Chyba ze po tak duzej ilosci postwo cos mi sie pomieszalo.Nadrobilam narazie tylko watek PAZDZIERNIKale teraz ide sie polzyc do juz mam dosc siedzenia hihi A moja mala kopie mnie w szyjke i po pecharzu wiec ide sie polozyc

BLOND ty juz pewnie masz ten ciznieniomierz i dawaj nam znac co z tym cisnieniem

MAGDZIUNIU tobie tez dziekuje za przekazanie odemnie wiadomosci na BB
Wlasnie moja MALA wagowo jest starsza hihhi dobrze ze przybiera na wadze.
A co tych moich lekow to nie ma tak zle bo trzesa mi sie tece ale tylko przez jakis czas po ich wzieciu a pozniej przestaje ale pozniej zas trza wziasc tabletke ale nie ma zle myslalam ze bedzie gorzej.A biore w 3 dawkach rano ,popoludniu i na wieczor .Aha i przytylam 0,5 kg
i na biodrach i na brzuszku przybylo mi po 1 cm 

DO POZNIEJ

Dziwne uczucie hihih.U mnie sloneczko i ciepelko ja bym sobie poszla na spacer ale niestety trza sie oszczedzac i jak najwiecej siedziec w domu
obraza sie na mnie , boi sie ale i tak dalej sika:-(a ja nie umiem sie na niego dlugo gniewac, bo to jest mij "pierwszy synek"
wszystkie na grillach, u mamusi albo LB
mniam...ktoras mi dzisiaj smaka narobila na nie