reklama

Październik 2008

Blondi to pięknie pasażerów na gapę już nam wystarczy :-p:-p, po jednym w brzuniu:cool2:.
Hmm...... najpierw dziewczyny narobiły ochoty na ciacho, a teraz Gosiak na seksik....ojojoj.....dziś będzię gorrrąca noc:-p:-p:-p:-p.

Ja już zrobiłam się na bóstwo, paznokietki schną, samoopalacz działa, kolejna porcja ciacha znika z talerzyka a celulit rośnie :szok::baffled:

reklama
To okropnie dlugi ten spacer:-Dnajwazniejsze ze byl:-Ddopiero co ze szpitala wyszlas musisz sie oszczedzac:tak:
ja sie dobrze czuje:-)a po tym ciescie to nawet jeszcze lepiej:rolleyes:
czytam sobie o tym moim leku w necie i on nie taki straszny jak o nim w ulotce pisza:blink:podobno i tak najbezpieczniejszy z tych na nadcisnienie w ciazy:tak:znalazlam na edziecko.pl fajne ogloszenia- dziewczyny oddaja lub sprzedaja bardzo tanio ubranka, wozki, lozeczka itp. i nie wiem czy nie skorzystam w sierpniu;-)
jak na razie to czekam na worek pieniedzy:rolleyes2:dlaczego to tak nie jest ze jak kobieta jest w ciazy to jej w brzuchui rosnie dzidzia, a w brzuchu taty pieniazki....?:laugh2:

cześć dziewczyny:happy: chciałabym do was dołączyć ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona mamusiek pażdziernikowych ? :blink:
mam już córcie, Laurunie, też z października ;) teraz mam termin z usg na 1.X a z OM na 3.X, także zobaczymy co z tego wyjdzie. aha, i miałam jedno usg na którym lekarz stwierdziła ze dziewczynka, a więc będzie Liliana ;)

Blond dobrze by tak było - hihihihiih ... albo mieć takie drzewko na którym codziennie wyrastałyby nasze zielone i brązowe papierki :-D

Justyneczko witaj i zapraszam na wątek poznajmy się.
Możesz też wkleić suwaczek.
Pisz też na innych wątkach.

Ostatnia edycja:
WITAJ JUSTYNECZKA :-)

BLOND fajnie to ujelas z tymi pieniazkami w brzuszku naszych M ;-)
A co do spaceru to ja ogolnie mam lezec ale po 3 dniach w szpitalu mialam ochote isc na sekunde na spacer.Teraz i tak bede musiala przystopowac z tym chodzeniem i bede chodzila jak tylko bedzie to konieczne lub na takie krotkie spacerki :-(
Ciezko bedzie bo pogoda bedzie fajna a ja nie bede mogla za duzo chodzic :-(
Najwazniejsze aby Oliwia sie zdrowo rozwijala :-)

WANILIA co mi innego zostalo jak zyczyc udanego seksu hihihih :-)

reklama
Ciril cieszę się że już lepiej z Tobą. Dużo odpoczywaj i nie przemęczaj się.
dorota123456789
cieszę się ze z Oliwką wszystko ok i wróciłaś do domku!
Witam nowe mamusie i zachęcam do częstego udzielania się.
My dzisiaj byliśmy z całą grupą ze SR w szpitalu. Było fajnie, ale zaczęłam się bać porodu. Najpierw zwiedzaliśmy izbę przyjęć, porodówkę, próbowałyśmy różnych technik radzenia sobie ze skurczami z wykorzystaniem przyrządów, mogłyśmy spróbować leżenia na łóżku porodowym:baffled: w różnych pozycjach. Potem widzieliśmy pokój poporodowy, oddział noworodkowy i spotkanie z pediatrą. Super doświadczenie, ale z tych wrażeń chyba nie zasnę:szok: Teraz lecimy z M na spacerek. Miłego wieczorka.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry