reklama

Październik 2008

Witajcie
Ja też już od 7 na nogach:szok: Bo mój M uparł się jechać na giełdę samochodową, więc nakręciłam tatę mojego żeby też pojechał, więc ja siedzę u rodziców. Na 12 idziemy do kościoła bo jest 10 lat po śmierci dziadka, a potem moje ulubione spotkanie rodzinne:shocked2: Oby szybko minęło.
dorota123456789 ja na tej porodówce co byliśmy nie chcę rodzić, bo ona jest w Świdniku-czyli ok 20 km od Lublina. Do naszego szpitala mamy iść za 2 tygodnie.Ale już się boję...Synek też chyba wyczuł mój lęk bo wczoraj tak się wieczorem tłukł że jeszcze o 2 nie mogłam zasnąć.
ppatqa miłego pobytu nad jeziorkiem, tylko nie siedź za długo na słońcu.
gosiakuprewicz widzę że u Ciebie też rodzinne party, miłej wizyty życzę.
czarna79 masz super z tymi ciuszkami, zawsze to mniej zostanie do kupienia.
Miłego dzionka.Pozdrawiam:-)

reklama
u nas stajnia już zrobiona, jedzonko naszykowane, rzeczy nad jeziorko też, zostało nam zjeść śniadanie i w droge. Miłej niedzieli . Wpadne wieczorkiem

Moj M. juz w trasie... Dziewczyny, wizyta tesciow bedzie raczej dlugoterminowa, bo to my u nich mieszkamy, a oni zwyczajnie wracaja do domu...:sorry2: Przezyjemy... Teraz to mały Pikuś zważywszy na nowe baby i dodatkowe obowiazki :-p Anetko, widzę, że i Ty jesteś "sympatyczką" spotkań rodzinnych :-pA Mamusie chyba odsypiają zaległy tydzień :-D (albo dzisiejszą noc:-D). Pogoda zapowiada się znów piękna, co sprzyja spacerowaniu. Dorotko, niestety jestes uziemiona, ale dobre i to, że pojdziecie razem z M. na spotkanie i do kosciola, Trzymam kciuki, rzecz jasna :tak::-D. PPatqo, czyli wczorajszy wieczór baaaaaardzo udany ?!
A ja chodzę i wciąż kicham, i nochal mnie swędzi \brrr\.Moja ulubiona pora sniadaniowa... Cisza i spokój... Do czasu :-D:-p:-D Buziam mocno :******************************************

Ja jednak troche zmieniam plana i jedziemy zaraz ze znajomymi na basen
Wsiade pod klatka do auta pozniej na basenie bede lezala w cieniu moze raz wejde do wody zamoczyc nogi a pozniej oni chca jechac na plac zabaw bo jedziemy z 5 letnim Konradem i ja juz zapowiedzialam ze oni beda na tym placu szalec a ja posiedze sobie z M na lawce.Chce jechac choc wiem ze slonce moze mnie zmeczyc ale ja nie bede duzo chodzila a jak chodze to jest mozliwosc boli ale nie bede chodzila :tak:A ze slonce meczy to jest normalne ale przynajmniej jakos spedze ten dzien z M a nie przed TV czego NIENAWIDZE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do POZNIEJ 3 majcie kciuki aby mnie nic nie bolalo
PA

Ja siedze na kąpie, konie na łące, M śpi oj bedzie miec kaca, ja wczoraj zaszalałam i wypiłam karmi- ale pycha. Gril sie udał, czeka mnie jeszcze sprzątanie altanki, bo M spadła wczoraj tacka z naczyniami jak zbieraliśmy naczynia i się potłukło.
hehe ja wczoraj tez zaszalałam z Karmi:-p:-p:-p az jedno wypiłam
Witam sie i ja w niedzielny poranek :tak:
Ja juz od godziny nie spie bo dzis zlapal mnie pierwszy w ciazy skurcz lydki Koszmar M wstal szybko i mnie masowal a ja myslalam ze pogryze sciane :baffled:Teraz noga mnie boli jak chodze:baffled:Okropne sa te skurcze :confused:

MILEJ NIEDZIELI
hehe i pomysl sobie ze ja miałam tak prawie codziennie ale udaje mi sie ich juz unikac. Miłego baseniku i wypoczynku

Gosiak... czyli tescie wracajac do domku:confused: Ale normalnie podziwiam cie za tak wczesna pore wstania. Mnie tylko dzieci o takiej godzinie moga wyciagnac z wyra:-p

Antuanet hmmm widze ze takei same "sympatyczki" rodzinnych spotkan jestesmy:cool2:

My dzis do południa w domku siedzimy a potem jedziemy z dzieciakami nad jeziorko aby sie pochlapały. Moze i ja sie dzisiaj skusze:-p

No i wstalam:tak:
Gosiu badz twarda:-D
Ppatqa bardzo dziekuje za rade i wyprobuje z tym octem:tak:mysle ze powinno zadzialac, kotki raczej octu nie lubia hehe:-Dmoze go w koncu przechytrze:-D(przez jakie h sie to pisze????:zawstydzona/y:)chyba do podstawowki musze wrocic...
ja zaraz na sniadanko ciasto ze sliwkami i kakao:rolleyes2:
cisnienie 109/62:tak:
ja juz to pewnie kilka razy pisalam ze zawsze mialam nieskie cisnienie kolo 95-105/60 i nigdy nie spodziewalabym sie ze to wlasnie mi skoczy.ja wlasciwie tego nie czulam, tylko mi duszno bylo, ale to chyba wszystkim ostatnio i moze przez to....

Hej dziewczyny z samego rana gorącej niedzieli:szok::szok::szok:

Zaraz jadę do tesco na zakupy, muszę sobie kupić kilka jogurcików, makaron pełnoziarnisty, wodę mineralną i jakieś dobre rzeczy jeszcze, ale nie wiem co.

Tak się zastanawiam, czy lekarze mówili Wam jakie są uboczne skutki Fenoterolu i Isoptinu i jaki wpływ mają te leki na dziecko??? Strasznie mnie to interesuje, ale żaden mi nie był łaskaw powiedzieć.:angry:

dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie ;)

suwaczek wstawię ale najpierw muszę tu się trochę rozejrzeć po ustawieniach bo narazie jeszcze nie znalazłam tego magicznego miesjca do wklejania kodu ;)

wczoraj było u nas strasznie duszno, tempertura przekraczała 30st, dzisiaj na szczęście juz nie ma takiej temperetury, ale w nocy też jeszcze nie było czym oddychać i mało spałam.Laura też źle znosiła te duchote i spała z mamusią a tatusia wyeksmitowaliśmy na dół ;)

Jak tam wasze brzuszki dziewczyny, powiedzcie czy wasze malenstwa tez sa takie aktywne?? Powiem szczerze ze chwilami boje sie czy wszystko jest ok, bo to juz 30 tydzien a mala tak sie rzuca jakby miala tam jeszcze bardzo duzo miejsca, boje sie czy nie jest za malutka?? Laura jak sie urodziła ważyła 4300 i z nią nie miałam tak intensywnych ruchów bo nie miała miejsca na harcowanie ;) nie wiem wlasciwie jak to jest z "normalnym" wagowo dzieckiem...? Miałam tu usg w 21 tygodniu i wiecej nie bede miec, bo everthing is alright i na tym sie skonczylo... Choc z drugiej strony fajnie bylo urodzic o te 500g mniejsze dziecko :) żeby tylko nie było zbyt malutkie..A może to wszystko to jakies moje schizy i znowu będzie pączek ponad 4kg :)

Miłego dzionka wszystkim, zajrze do was wieczorkiem :)

reklama
Witam w upalną niedzielę :-)

Dziewczyny planują wypad nad jeziorko lub basen, a jam jest w chacie uziemiona. Żniwa się zaczęły i M w akcji, a ja nie mam z kim się wybrać nad tą wodę. Zostaje mi kocyk i drzewko w ogrodzie.:cool2:
Bawcie się dobrze mamuśki :-):-):-):-)

Ciril, a może coś na necie znajdziesz o tych lekach?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry