Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie
Ja też już od 7 na nogach
Bo mój M uparł się jechać na giełdę samochodową, więc nakręciłam tatę mojego żeby też pojechał, więc ja siedzę u rodziców. Na 12 idziemy do kościoła bo jest 10 lat po śmierci dziadka, a potem moje ulubione spotkanie rodzinne
Oby szybko minęło.
dorota123456789 ja na tej porodówce co byliśmy nie chcę rodzić, bo ona jest w Świdniku-czyli ok 20 km od Lublina. Do naszego szpitala mamy iść za 2 tygodnie.Ale już się boję...Synek też chyba wyczuł mój lęk bo wczoraj tak się wieczorem tłukł że jeszcze o 2 nie mogłam zasnąć.
ppatqa miłego pobytu nad jeziorkiem, tylko nie siedź za długo na słońcu.
gosiakuprewicz widzę że u Ciebie też rodzinne party, miłej wizyty życzę.
czarna79 masz super z tymi ciuszkami, zawsze to mniej zostanie do kupienia.
Miłego dzionka.Pozdrawiam:-)
Ja też już od 7 na nogach
Bo mój M uparł się jechać na giełdę samochodową, więc nakręciłam tatę mojego żeby też pojechał, więc ja siedzę u rodziców. Na 12 idziemy do kościoła bo jest 10 lat po śmierci dziadka, a potem moje ulubione spotkanie rodzinne
Oby szybko minęło.dorota123456789 ja na tej porodówce co byliśmy nie chcę rodzić, bo ona jest w Świdniku-czyli ok 20 km od Lublina. Do naszego szpitala mamy iść za 2 tygodnie.Ale już się boję...Synek też chyba wyczuł mój lęk bo wczoraj tak się wieczorem tłukł że jeszcze o 2 nie mogłam zasnąć.
ppatqa miłego pobytu nad jeziorkiem, tylko nie siedź za długo na słońcu.
gosiakuprewicz widzę że u Ciebie też rodzinne party, miłej wizyty życzę.
czarna79 masz super z tymi ciuszkami, zawsze to mniej zostanie do kupienia.
Miłego dzionka.Pozdrawiam:-)
Przezyjemy... Teraz to mały Pikuś zważywszy na nowe baby i dodatkowe obowiazki
Anetko, widzę, że i Ty jesteś "sympatyczką" spotkań rodzinnych
(albo dzisiejszą noc

Teraz noga mnie boli jak chodze

)chyba do podstawowki musze wrocic...